Robím malý prieskum 😘 aká by mala byť ideálna žena ? Čo sa týka výzoru povahy ?
Ktorá nepodvádza.
Pre Joza z Bratislavy by mala byt vysoka, stihla, s dlhymi vlasmi a velkymi ocami a mala by byt ticha, mila, dobrodruznej povahy.
Pre Fera z Kosic by mala byt krv a mlieko, nie velmi vysoka, na vlasoch mu nezalezi, pacia sa mu tmavsie typi (plet, oci...) a povahovo energicka, blazniva, extrovertka.
Pre Imra z Popradu je idealna taka, ktora vo svojom tele citi skvele a nie je vyzyvava a je rodinne zalozena, skromna a oddana.
Pre Viktora z Trencina je idealna nizka, stihla, modrooka, inteligenta so zmyslom pre humor.
....
@fokuska super popis.... a to si zobrala len výzor, resp. povahu. kde je náboženstvo? vzdelanie? politika? peniaze? atď atď atď
@fokuska perfektné😂
@zuzanka.zuzu inac ktovie ci este dnes muzi riesia vzdelanie a nabozenstvo. Moj manzel je veriaci-katolik, ja som neveriaca-evanjelicka, mam vystudovanu VŠ ale zevraj by bol so mnou aj keby mam obycajnu strednu bez maturity 😄 zase velmi individualne. Dost zvlastna otazka od autorky. Fokuska to vystihla na vybornu 😄
Tu vedľa jeden píše, že nevadí, keď má baba mrchavú povahu, hlavne že je dobrá v posteli...
Nepotrebný a neobjektívny prieskum. Blbost- nad mraky- čo povaha to iné kritériá 😱
@zuzanka.zuzu Autor(ka) pise iba co sa tyka vyzoru a povahy 🤷♀️🤷♀️
Taká,ktorá nebude mať mokré gaťky z Pelleho jamiek a bude mať majetok ako Matovičova Pavlínka 😁 . Berte prosim v ramci srandy ,bez politickych hadok.
zevraj taka ktora je zenska a nestrati vo vztahu svoju ziaru, ja bohuzial niekedy stracam svoju ziaru, pri plneni vsetkych povinnosti nedbam na seba a svoje dobro a viem ze to je zle. ale neviem to inak zvladnut. Zeny ktore toto zvladnu su velmi pritazlive.
Taka aby bola v kuchyni gazdinka a v posteli slapka 😀😀
Z mojich skusenosti: moze byt aj skareda, aj tlsta, ale nech dobre vari, vypeka a dobre zaraba. To vladne Slovenskom. Lebo laska ide cez zaludok, milenku si moze najst peknu a aby bola sebestacna financne, lebo chlapi si chcu uzivat to svoje a su lakomi na peniaze, gro.
No, nazor mojho manzela: nesebecka, neegoisticka, vludna, vraj pekne oci a usmev - lenze kazdemu sa paci ine
A ja som počula zas takto: v spoločnosti dáma, v domácnosti gazdiná a v posteli stetka.... samozrejme v jednom 🙂
Ako hovorili u nás v partii chalani(ide o vtip, tak prosím nech to neberie nik vážne) citujem ich:,, prsnatá, hluchonema nymfomanka, vlastniaca obchod s liehovinami 🙂
Skus oslovit muzov na pokeci....borci ti urcite povedia svoj ideal zeny 🙂.
niekomu stačí ak má žena krvný obeh - nie je nafukovacia Anča... na výzore nezáleží...
kazdy ma nejaky iny, jednemu sa paci jedno, druhemu zase ine, vseobecny ideal podla mna nejestvuje 🙂
🙂 Inzerát:
63-ročný, tlstý, smradľavý, neúspešný, nevychovaný muž hľadá ženu opačných vlastností.
Žiadna.
@lintu 😄😄😄😄😄
Ved kazdy chlap ma svoje hadam nie? Naco takato otazka?