Známa pomohla manželovi nájsť dream Job, zlata,že mu o tom povedala a ešte sa aj u šéfa prihovorila! Ako sa odvďačiť? Viem že potrebujú peniaze,ale to sa asi nehodí? Či? A ak áno cca koľko?
Tiež by som to riešila večerou a prípadne na večeru môžete povedať, že ak budú čokoľvek potrebovať, cítite sa im byť zaviazaní...
@viestta máš tým.som hneď uvažovala len majú malé deti a nemá im kto strazit
Peniaze má napadli lebo ich potrebujú. .stávajú dom
Ked nema kto postrazit deti, tak ich pozvite k vam, celu rodinu
Neviem akú máš cenovú hranicu, ale víkendový pobyt! Všetci si oddychnu a strávia spolu čas.
Tak nejaku darcekovu poukazku do nay, ikei, to ircite stopia do domceka na zariadenie 🙏 len aby to nebolo take krepe zaobalila by som to ako podakovanie a kolaudacny darcek v jednom, aby im to nebolo blbe prijat 🌷
@kikushaa tak niejak to chcem..a dať peniaze sa nehodí?
peniaze určite nie.
Za mna tiez vecera pre celu rodinu 🙂
Ja by som peniaze neprijala, poukazka by ma aj potesila
@kikushaa môže byť aj do DM drogérie?
Dat peniaze sa nehodí podľa mňa. Pozvite ich na večeru k vám 😊
Peniaze nie,ani darčeková poukážka.
Poznáš ich...vieš,čo majú radi....tak napr.nejsky darčekový kôš,zážitok pre celú rodinu....
Keďže majú detičky a stávajú dom, tak taká poukážka napr na nákup v Lidl a podobne by bola super podľa mňa. Nakúpia si čo potrebujú a pred Vianocami to teda sakra padne vhod.
a manzel uz realne aj nastupil do prace a prezil tam aspon skusobnu dobu? 🙂 inak peniaze su uplne cele zle... ked tak darcekovy kos, vecera, tie listky do kina sa mi pacili. € ako take urcite nie...
@milagros77 asi tie poukážky
@jasminet mesiac tam je a veľmi sa mu paci
Darčekový kôš by som dala to určite poteší.
A mozno ta znama v praci dostala aj bonus za to, ze dohodila vhodneho kandidata. Vela firiem to tak ma. 🙂
Ale peniaze by som nedavala.
Alebo by som urobila balicek z lekarne kde by som dala skorocelovy sirup proti kaslu, nejaky na imunitu napr Draci sirup, čaje, magnezium, prsny balzam, med, Ginger napoj a podobne veci čo sa doma zídu.
Darcek. poukazka.... na potraviny alebo nejaky cas len pre rodinu by som bralaaa aj ja. ^^ Peniaze sa nehodia. Ked uz nvm vymysliet,pozvat na obed celu rodinu. (Ved mozu odmietnut...)
Nech sa jej manžel osobne poďakuje a nedávala by som žiadne dary
Dat im peniaze je nevhodne a navyse to moze aj poriadne urazit cloveka!Urcite sa podakovat,ale nicim velmi drahym ako je napr.vikendovy pobyt lebo to mi pride az prilis a opat,mnoho ludi taky dar ani nie je ochotnych prijat.Vecera alebo wellnes pre dvoch je primerane.
Ja by som dala len nejaky dezert kavu a flašu vina nie peniaze
Vacsina zamestnavatelov mava benefit, ze za odporucenie zamestnanca dostanes peniaze, ked sa aj zamestna a osvedci. Nie je to tak aj v muzovej praci?
Ja by som bola riadne v rozpakoch, ak by si mi za nieco take davala financny darcek. Este tak kvety mozno... Aj ked mozno potrebuju peniaze, urcite to nerobila zo zistnych dovodov. Davat za to darcek je take zavazujuce... Akoby nasilu urobila tlacenku a ona to urobila uprimne, Mozno potrebovali, hladali, padlo im vhod.
@jumama je to štátna správa, určite benefit nemajú! Ja viem že to bolo úprimne,ona je celá úprimná a úžasná žena aj bez tejto pomoci,len proste mám potrebu jej niečo dat
Pozvite ich na vybornu veceru alebo obed