Aký darček pre svokru??

otiliahorvathova
24. feb 2020

Ahojte neviete dať typy na darček pre svokru???
Uz ma nenapadá nič.
Za každý typ ďakujem 😉

veronikaszabova
24. feb 2020

Ak je akcnejsia - pobyt, wellness, nejaky zazitok (tandemovy zoskok, let balonom,...), zaplatit jej nejaky kurz (hackovanie,... ), ak cita knihy, tak nieco nove, co teraz vyslo... listky do divadla
Ja osobne nie som na pracholapky - pohare, satenove kytice, mydlove boxy,... radsej volim nieco ine.

lenuska9999
24. feb 2020

Hodinky, kabelka, parfem, nejaké dobre krémy proti vráskam, poukázka do obchodu, penazenka ...

janickacrazy
24. feb 2020

@otiliahorvathova kockový cukor, klasika 😂

dopolbokaodrata
24. feb 2020

To by chcelo aspoň stručný opis dotyčnej. Zatiaľ čo jedna by sa potešila napríklad bonboniere a papučiam, druhá by ti to hodila o hlavu. A také všeobecné darčeky, čo ti tu napísali, už si zvážila?

reenie
24. feb 2020

Som svokra..keby som dostala od nevesty let balónom, či zoskok, by som si myslela, že sa ma chce nevesta rýchlo zbaviť, 😎 nič v zlom, asi nie som moc akčná 🙂 ak chceš niečo nezvyčajnejšie: dávala som dcére šiť kabelku na Sashe, je krásna,, tiež by som ju brala, alebo jeden tam robí super lampy a hodiny, kupovali sme od neho ..možno by som pozrela aj tam, ak má rada záhradu, nejakú zaujímavú rastlinu, či skulptúru..

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@veronikaszabova ďakujem

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@lenuska9999 ďakujem

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@reenie no ďakujem krásne aj za vaše typy

kikulienkadd
25. feb 2020

Záleží aj od rozpočtu... A potom: aj pekná kytica môže byť viac ako nútený welnes pobyt.

iva812
25. feb 2020

Ja som tiež svokra, nechcela by som dostať veci, kabelku, oblečenie mám....Potešila by ma buď pekná kytica , koláč vlastnoručne upečený alebo poukaz ku kozmetičke, lístok do divadla, alebo do kina - na nejaké dobré sci - fi film, sci - fi sa najlepsie vychutna v kine 🙂. Brala by som aj let balonom , skok padakom - ne! 🙂

whatever1
25. feb 2020

@otiliahorvathova motyka alebo ryl 😂😂😂

andrea400
25. feb 2020

nenapisala si vekovu kategoriu aj od toho to dost zaleží , ja by som volila napr. parfem , alebo nieco do kuchyne pekny obrus latkovy tie co saju tekutinu su moderne, pekne hodiny, kabela, kozmeticky balicek atd...

mijo53
25. feb 2020

@whatever1 presne, platí pracuj a modlí sa, mám okolo seba susedky od 85 - 93 rokov a pracujú v záhrade ako strhané, to ich asi drží pri živote.

mijo53
25. feb 2020

zaleži, či svokra žije pri zemi alebo lieta v oblakoch, lebo keď žije niekde v dedine, kde je do divadla ďaleko, tak nepôjde, ani zoskok a let balónom by nechcela, lebo by ju vysmiali, pre ňu by bolo dobre kvety, vlastnoručne upečený koláč, niečo nové na oblečenie, kabelka, zaleží od veku a od záujmov a koníčkov

alica_matejka
25. feb 2020

nejaky wellness pobyt by som jej dopriala alebo ak ma rada adrenalin, tak nejaky zazitkovy darcek. vsetko zavisi od toho, kolko penazi chces do darceku investovat. alebo ma este napadlo nieco do kuchyne, napriklad kuchtu alebo nieco podobne.

janickacrazy
25. feb 2020

@mijo53 inak vy bežne kupujete svokre oblečenie? teda ja neviem, ja by som nevedela, čo jej kúpiť a ani akú má veľkosť poriadne, moja má teda dosť divný vkus

reenie
25. feb 2020

@whatever1 motyku by som brala..stále neviem poriadnu kúpit 😁😁

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@kikulienkadd ďakujem 😉

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@iva812 ďakujem pekne😉

veronice
25. feb 2020

Spytaj sa jej co by ju potesilo. Ja to taknrobim so vsetkymi a aspon nikdy nekupim hlupost ktora skonci v kute 🙂

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@veronice no skúšala som tak že nič nemame si robiť starosti.

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@andrea400 ďakujem za typy

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@mijo53 ďakujem

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@janickacrazy dikkk😉😉😉

veronice
25. feb 2020

@otiliahorvathova toto ked mi niekto povie tak prinesiem kyticu a bonbosku ;)

katulienkax
25. feb 2020

@alica_matejka svokre do kuchyne? Veď rozmýšľajte take svokry už všetky haraburdy do kuchyne maju, najlepsie ked si svokru poznáte a zistite co chce a nie blbosti kupovať co sa jej budú hromadiť v byte

katulienkax
25. feb 2020

@katulienkax a mne svokra potom vsetko nosí domov ☹

mijo53
25. feb 2020

@janickacrazy žiaľ svokru som nezažila, zomrela mladá, ale svokrovi sme s manželom kupovali, košeľu, kravatu, sveter, aj mojim rodičom tiež , mne svokor l dokonca doniesol zo zahraničnej dovolenky super moderné sandalky

janickacrazy
25. feb 2020

@mijo53 tak chlapi nie sú vačšinou takí nároční, svokrovi keby som kúpila hocičo, tak jemu to je jedno a rodičom tiež kúpim v pohode, lebo tak ich poznám, viem ich veľkosti aj vkus

otiliahorvathova
autor
25. feb 2020

@katulienkax no presne tak.