Akú najlepšiu čokoládu ste kedy jedli? Ak viete značku o to lepšie. Ja nezabudnem na jednu bielu čokoládu s bielou plnkou zo Švajčiarska, názov si už nepamätám a pravdepodobne ju už nikdy neochutnám. Bola úžasná. Tak by ma zaujímali tie vaše naj čokolády 😉
U nás Lyra čokolády sú skvele
Z masovej produkcie som zatiaľ lepšiu ako Lindt nejedla
Chocolat Bonnat - maju rozne silne, aj bielu, aj 100%
Inak mi chutia aj tie "sosovicky" od Callebaut
Zo supermarketovych Lindt.
Inak mne Hershey's tiez vobec nechuti, neviem, co mi na nej vadi, ale nechuti mi.
Ja som raz dostala priamo z nejakej rodinnej továrne v Belgicku bielu čoko plnenú mätovým krémom, mňam...
ooo, ja rada Neuhaus https://www.neuhauschocolates.com/en_BE/shop/, si kupujem ked niekam letim 🙂
Vyraba sa este Zora, arasidova cokolada? Tu som zvykla mat rada. Naposledy som ju jedla asi pred 100 rokmi. Momentalne je dobra kazda, co je doma 😂😂
Neviem prečo, ale mne strašne chutí Kinder čokoláda. Asi tam dávajú kokaín alebo čo 😂
@sparrows 🤣🤣🤣
@callisia Tiez mam taku spomienku na jednu tusim belgicku bonbonieru ktorej znacku neviem. Iba si pamatam ze bola velmi kvalitne urobena. Ale chutovo to bolo nieco uzasne. Proste okamzite som citila rozdiel.
Ja zijem uz 19 rokov mimo Slovenska, ktore mi chyba a tak mi najviac chutia Slovenske a Ceske znacky aj ked Lindt ma super chutne vyrobky.
Hershey’s mi vobec nechuti, je sucha.
Tiež od kinder mi chutí najviac 😃 ale aj Ferrero a mozart gule
Ten lindt je pre mňa hnusný.
@callisia Milujem čokoládu Lindt ( akúkoľvek 😊), aj bonboniéru od Lindt. Veľmi chutná je aj taká čokoládová tyčinka s kúskami keksikov z DM.
@rosavia aj ja som ju milovala keď som bola malá, aj keď neviem ci sa dá čokoládou nazvať, ale coop jednota arasidova chuti podobne
Lindt, figaro, Milka, kinder, fererro rocher, merci, všetko v com je kakao 😁 okrem jogurtov z kakaom
Akákoľvek horká s lieskovcami. Pripadne horka
Toto bude asi individualne. Za mna Lyra 40%, ale aj ten Kinder. Ale ak hladas tu svajciarsku a si z BA, skus pozriet obchod Delikatesso. Tam mavaju svajciarske cokolady a to je fakt ina liga...
@callisia keď som bola vo Švajčiarsku, bola som prekvapená, že aj tá najlacnejšia "diskontná" čokoláda chutila jednoducho úžasne. A - paradoxne, medzi lacnou a drahou som nevidela žiaden rozdiel typu táto je horšia a táto lepšia. Mne chutila najviac na svete úplne obyčajná mliečna, požrala som toho na kilá 🙈. Potom keď už som bola na svk, tak si pamätám, že prišli "švajčiarske" týždne do Lidla, tak som naspeedovaná utekala kúpiť čoko, no a bolo to teda sklamanie veľké.
@karolinav Tu som milovala, ale asi 2 roky dozadu sa zmenila a uz nechuti tak dobre. Skoda, lebo aj cena bola uzasna.
@callisia lind mi chutí najviac...a tie plnené guličky zbožňujem...
Ďakujem baby za tipy 👍Popozerám ich.
@callisia Hersey. Je to čokoláda z USA a každý rok, keď som bola menšia a chodila som tam s rodinou za rodinou strýka, ktorí žili na pobreží Kalifornii, som si ju tam kupovala. Ale nemohla som príliš často, pretože stála 1,60 dolára. A na druhom, veľmi ďalekom mieste je Milka čokoláda, ale iba čistá Milka bez prímesí. A Lindt čokolády.