Ja mam doma.práčku whyrpool a som spokojný zaujímalo by ma ake máte znacky práčok vy doma pocul som ze whyrpool niesu dobre.
Beko
samsung eco bubble ale spokojna niesom 😀 no zatial ako tak ide tak co uz s nou no uz by som do nej nesla ..
LG sušičku elektrolux dokopy by som nekupovala 😀
Whirlpool, spokojnosť
@ninusa221 ja mam candy pracka zo susickou dokopy a som spokojna
@rastika kazi sa - zastavuje v strede prania a neisom jedina s tym problemom .. veeelmi vela ludi ma ten isty problem plus aj ked mas na 8kg je to len jeden program a zvysne su tak na 3-4 kg co je strasne malo ak mas rodinu ... a perie priemerne .. predtym som mala no name pracku a oblecenie krasne ciste ... a ani dobre nevyplacha veci ... draha bola ale platis len znacku nic viac
mam Bosh
Práčku mám Indesit stala 200 euro a už ide vyše osem rokov
Bosch a má 9 rokov
@noelosopius ja mam whyrpool a som spokojny
Pracku mám Bosch, prednedávnom sme ju menili.. predtým som mala Gorenje.. teraz som veľmi spokojna.. umývačku mám Elektrolux z IKEA..
Ale len tak mimochodom, ja síce nezvyknem ľudí moc opravovať, ale slovo whyrpool mi fakt pichá v očiach.. píše sa to Whirlpool..
HOTpoint ariston, slim, od r.2011, uz ju mam v 3. byte a stale frci, prevozy jej asi neuskodili.. na 6kg a je tam tych programov dost na 6kg.. zo zaciatku ked sme boli len 2, malo sa pralo, trvalo, kym si gumy na dvierkach sadnu, vydavali cudne zvuky, ale inak spokojnost.. aj ked uz cakam, ze odide, lebo si chcem uz kupit kombinovanu so susickou 😀
samsung