Akú má povahu dievča s menom Nina?

zuzkat1
13. dec 2013

Ahoj. Nikdy som tomu neverila,ze meno moze mat vplyv na povahu,a stale pochybujem...ale mame hanku ktora je ako z velkej knihy. Aktivna,blazniva,tvrdohlava,kazdy vravi ze taky maly "chalanisko". Tak som si pozrela co pisu o nine a prestava sa mi to meno pacit😅 ake su vase ninky? Dakujem

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@somjankad ano... Ale mna zaujima realne ake su ninky

mima4
13. dec 2013

@zuzkat1 povaha nie je zalezitostou mena. Poznam baby toho isteho mena a uuuplne rozdielneho charakteru.

materina_duska
13. dec 2013

@zuzkat1 Ja poznám dve. Jednu staršiu - afektovanú kariéristku, ale v zásade s dobrým srdcom. A jednu v puberte - afektovanú provokatérku, ale tiež je vlastne dobré dievča. Pomohlo? 😀

romana19
13. dec 2013

@zuzkat1 ak by si teraz zistila, že niaka Ninka pracuje v erotickom salone, tak to meno nedáš?

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@materina_duska 😀 no neviem🙂
Tak nasa 4rocna je uplne taka ako pise o tom mene... Na vsetko ma svoj nazor, je cielavedoma,zive striebro
A o nine som sa docitala ze je utiahnuta,lahko ovplyvnitelna... Uzavreta ...

@mima4 tiez som tomu neverila,ale nasa mala je presne ako sa o tom mene pise.

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@romana19 praca v er.salone nie je povahova crta

kristiii
13. dec 2013

@zuzkat1 náhodou ja na mená celkom verím, teraz som si pripomenula význam toho svojho v odkaze od somjankad a musím povedať že to teda dosť dobre sedí a celkom sa mi to prekrýva aj s povahou podľa môjho znamenia. Samozrejme že nie všetci nositelia jedného mena sú úplne rovnakí ale napr. kamošky Katky alebo Lucie ktorých mám viac majú niektoré črty dosť podobné. K Nine, osobne poznám len jednu a má iba 3 roky ale zatial naňu ten popis čo som si prečítala celkom sedí.

romana19
13. dec 2013

@zuzkat1 🙂 povaha nás ale ovplyvnuje pri výbere aj profesie, aj nás ovplyvnuje v súkromnom živote.

somjankad
13. dec 2013

@zuzkat1 zuzka nepoznam v mojom okoli ninku-tak,ti neviem inac poradit 🙂

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@kristiii no a to prave nechcem aby bola taka...

hradnapani
13. dec 2013

@zuzkat1 ja som mala jednu studentku Ninu a je to fantasticke dievca, mudre, empaticke, oblubene 🙂 Ma aj drobne chybicky, tak ako normalny clovek , ale prave s nou si to meno identifikujem ako velmi prijemne 🙂 Ale tazko zovseobecnovat.
ale chapem ta, kolegyna pri prvom dietati nic taketo neriesila, ale pri dalsich troch uz radsej ano 😀

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@somjankad mne sa to meno velmi paci uz ju tak aj volam odkedy viem ze dievca...ale nechcem aby bola lahko ovplyvnitelna a utiahnuta

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@hradnapani jej a preco? to prve tazka povaha?🙂 ja som prave velmi rada aka je mala a druhu by som tiez chcela taku podobnu😀 .jasne ze to neovplyvnim ale keby bola ako sa o nej pise,tak by som si to vycitala.

vejula
13. dec 2013

@zuzkat1 ono to su také charakteristiky, že sedia na velmi vela detičiek a potom sa z toho robia zavery. Môj manžel teraz stresuje, že on všetky Kristíny čo pozna maju obrovské prsia. A my mame Kristínku, tak už teraz duma nad tym, ako bude brokovnicou odhanať tých všetkých zaletníkov 😀 😀 😀
A hlavne rob veci slobodne, nenechavaj sa ovplyvniť takýmito somarinami, LEbo akonahle začneš robiť veci nie z vlastnej vôle ale zo strachu aby toto a hento... tak just sa stane to čo nechceš 😉

somjankad
13. dec 2013

@zuzkat1 ja si myslim,ze to vela suvisi aj s vychovou-ak sa ti paci daj to meno a nepremyslaj... je pravdou,ze ked si nieco precitas vzdy tam najdes,nieco zo svojho dietatka... tak ak chces ninku budes ju mat a nebudes premyslat nad pismenkami,ktore si precitas 🙂 hlavne nech je zdravucka a stastna a nech ma milujucich rodicov 🙂 to je hlavne...
a ja ked som cakala prve babo-dnes uz ma misiak 11 rokov-cele tehotenstvo nam lekar tvrdil podla ultrazvuku,ze budeme mat dievcatko-a cele tehotenstvo som sa rozpravala s nikolkou-a narodil sa syn pre ,ktoreho sme nemali ani vybrate meno... dosiel dedko-povedal ze ci nemozme dat michala a bol misko ... 🙂

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@vejula tak ale velkost prs od mena iste nezalezi. Ja co poznam kristiny tak maju skor male...🙂

vejula
13. dec 2013

@zuzkat1 😀 😀 😀

ichbinich
13. dec 2013

Trochu mimo temy, ale: precitajte si poroznejsie viacero charakteristik ku niekolkym menam z tych horeuvedenych linkov 😉
Po prve navzajom od seba odpisuju a po druhe, este dolezitejsie, ku kazdemu menu su uvedene aj nejake negativa.
Podla mna nas vsetkych viac ovplyvnuje to, ked pozname nejaku osobu s konkretnym menom, ci nam je ta osoba sympaticka alebo nie, ci v nej vidime skor tie pozitivne alebo negativne vlastnosti. Takze ak som mala protivnu ucitelku s menom Xantipa, tak to meno urcite nedam 😉 😀

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@somjankad ja som tiez jasne videla ze dievca🙂 tak snad tam uz nic nenarastie😀

vejula
13. dec 2013

@vejula tak to je srAnda, lebo v našom okolí všetko pamely 😅

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@ichbinich ja ziadnu ninu nepoznam🙂 a charakteristiky mam z knihy kde jedno meno rozoberaju na 10tich stranach...

barcelona94901
13. dec 2013

@zuzkat1 tak tá naša Nina je krásna,veľmi ženská,veselá, dosť obľubená ,v mužskom aj ženskom kolektíve,
ale teda školu flákala,nič ju dlho nebavilo,kružky,športky,všetko maximálne pol roka a zábava je prvoradá,ruka hore ,pohárik,tanečky do rána,juchuchu-chachacha ,no nevydrží dlho vo vzťahu,neznáša stereotyp ,ale tak okolo nej sa nejeden chlap točí ,potrebuje skor vodcu,než aby ona viedla niekoho..chlapom nevadí ani to,že má dieťa ,že nevie variť ako šefkuchár,ale je aj veľmi ľudská,empatická a raz tu,zajtra kľudne na druhej strane zemegule 😀
no záleži aj od priezviska,dátumu narodenia,hodiny,miesta,čiže každá je iná 😉

kristiii
13. dec 2013

@vejula tak to tvoj manžel nepozná mňa, to by hneď brokovnicu odložil v kľude do kúta 😀 😀 😀

barcelona94901
13. dec 2013

@vejula ja nepoznám ani jednu prsnatu Kristínu,všetky štíhle a košíčky A 😀

lorela
13. dec 2013

Dcérka má dve mená - hold, ktorú charakteristiku si vybrať? 😀

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@vejula ja poznam len 2 ale skor su ploche... Inak krasne baby ale hore nic

ichbinich
13. dec 2013

@zuzkat1:
Ani ja ziadnu nepoznam. Ja som len pisala o tych linkoch.

Ale ja moc na kadejake vypocty a charakteristiky podla mena a pod. neverim. Na to som asi moc racionalna a technicka 😅

Inak mne sa to meno paci 🙂 Je kratke, neda sa skomolit a pasuje aj malemu dietatu, aj pubertacke, aj dospelej zene. A to je pre mna pri vybere mena dolezitejsie 😉

Inak tie velkoprse Kristiny ma pobavili 😀 Ja poznam iba jednu, a ta ma priemer 😉 Tak to asi bude tym, ze sa vola Christina s CH a nie K 😉 😀

somjankad
13. dec 2013

@zuzkat1 vtedy bola ina doba xixixi

zuzkat1
autor
13. dec 2013

@ichbinich presne preto sa mi to meno paci🙂