Ake pouzivate?Ja Silan biely, a nic moc sa mi zdat. Ze vraj rakuske Quanto modre, krasne vonia, neda sa porovnat s kupovanym na Slovensku, tak nemate s tym nejaku skusenost???dikes
katuska26,dobre vyskusame 🙂
Silan Waterlilly a Softlan jakykoliv
to isté ako katuska26..krásna vôňa.. 🙂 😵 😵
ja kupujem v rakúsku silan aromaterapy, ružový s jasmínovými kvetmi a ten nádherne vonia a hlavne strašne dlho.
ja co si pamatam, tak mi vonali vzdy vsetky znacky len v modrom baleni 😀 , ale aj to su dva odtiene...
quanto, lenor a poslednu dobu kupujem silan - tilly, ten aromatherapy vonia mojmu muzovi, mne sa zda ta vona taka mydlova. radsej mam ten druhy modry taky tmavsi silan (blue dream)
ja som skúsila teraz Lovelu prášok aj aviváž a tá vôňa ma chytila 🙂 ,alebo persi gold a modrý lenor aromaterapiel
ja pouzivam woolite classic na vsetko biele a farebne a na cierne woolite black, nemusim pouzivat ani avivaz lebo je to hned aj jemne aj vonave a perem v nom aj svetre, takze univerzalny prostriedok 😉
modry Lenor 🙂
persil sensitive a lenor, ten v čiernej fľaši alebo biele quanto 🙂 učiteľka v škôlke sa pýtala dcéry čo používam, že jej pekne vonia pyžamko 🙂
ja pouzivam woolite ruzovy na biele a jemne pradlo, modry na farebne a black na cierne, avivaz uz nepouzivam, ked je biele predlo velmi spinave pridam trochu persilu gold - pradielko vonia uzasne 😵
ahojik mamci ja ted mela prasek tide a ten tak krasne voni no uplne super tak mne jeste zadny nevonel 😀 😀
vesi, mne nejak to biele quanto nevonia...ale skusim ten lenor, v ciernej flasi!
andrysek2, ja som tide tiez pouzivala ale dala som este vzdy avivaz, bo sa mi pradlo zdalo byt nie velmi jemne z neho...
tilly, a na kolko penazi tam vyjde???
boze, kym vsetko vyskusam, nebudem nic ine robit len prat a prat 😀 😀 😀
juuuj lulu neviem, ale je to oveľa lacnejšie ako u nás, možno tak polovica, ale už si nepamätám...
lulufon, ja mám kúpené asi 4 druhy, žltý Lenor Summer /tiež pekný/, ten zelený Silan čo som ti písala/ten je super že je sensitive-pre detičky/, modrý Lenor Spring/ten je tiež úžasný/, a ešte Silan Rein fresh/ nie je to ale bomba/taký normálny, No tie prvé tri sú u mňa najlepšie, 😉 tie vrelo odporúčam 😵 😵 😵 , ja strašne rada periem, chcem vyskúšať teraz tú novú aviváž Silan, čo beží v reklame 😝 , aj som si kúpila novú pračku- no neper 😀
ja jsem uplně ujeta už dloho na quanto řecke ostrovy a prašek persil
lulufon, ani mne to quanto veľmi nevoňalo, ale v kombinácii s persilom je to pekná vôňa 🙂 ale ten čierny lenor je u nás TOP 😀
ja používam Lenor čierny, červený a biely...
Ja pouzivam Lenor Summer (zlty) a Lenor Elegance (cierny), tie sa mi zdaju pre mna najlepsie. Mala som Lenor Romantic (ruzovy), nebol zly ale nemusim a Lenor zeleny bol pre mna slaby. Quanto nic moc. Neviem aky je v Rakusku, mozno je tam iny a lepsi ako u nas...
Ahojky,já používám Lanzu gel a aviváž Silan Rain fresh a ta voní fakticky pěkně..
ja davam tide prasok a avivaz lenor aromatherapy zelenu a kazdy sa ma pyta v com periem ze super vonaju veci 😉
Já nemám ráda extrémně navoněné prádlo a taky mi stačí obyč.aviváž(4l za cca 50kč) a prášek Merkur.............ten sám o sobě voní dost. 😉
Určitě Softlan 😉
ja mam velmi rada silan biely sensitive 🙂 uz ho mam druhy raz 😉
vyskusala som vsetko dostupne na SK trhu,nemecke su fakt najlepsie!!!u nas kupujem a zostala som po odskusani hadam vsetkeho co sa tu da kupit-lenor bledomodry
a,zabudla som...pradlo treba vesat von hlavne v zime to nadherne vonia
katuska26, aj ja velmi rada periem...kazdu chvilu kupujem prasok a avivaze 😀 .Pracka ma uz sice 2roky, ale perie uzasne a hlavne rychlo, ked niekedy potrebujem. Tak si uzi tu novu pracku, a per a per 😀 😀 😀
Ozi babeny, a na zaclony davate aky skrob alebo v com periete? bo ja som minule asi velmi naskrobila, a zaclony mi normalne skoro stali, ako vojaci 😀 😀 😀 a teraz som kupila, co v tej reklame reklamuju ten Vanish na zaclony, ale neviem neviem, vonia to pekne ale nejaky rozdiel v prani som nepocitila. Viem, ze moja starka dava do plakania este trosku avivaze, a vravi, ze zaclony su krasne jemne...
ja som vyskúšala vanish na záclony a teda nič moc ☹ , ja periem normálne na 40 st. s práškom a avivážou bez škrobu. ale pamätám sa, že moja babka škrobila záclony aj posteľné prádlo, vraj tak dlhšie vydrží 🙂
ja použivam Lenor zlty alebo Silan žlty.
na zaclony použivam iba niekedy škrob a kamaratka mi poradila, pri plakani pridat jednu dve kvapky modreho atramentu.tak aj to davam niekedy. 🙂
pacna - atrament? to vazne? ja nemam zaclony, len zaluzie, to mam bez problemu... 😀
Ja odporúčam Silan slabo zelený Aloe vera a avocado olej, je aj pre malé detičky a je sensitive 😉 a krásne vonia, rozvonia celý byt, aj vecičky budú prevoňané dlho dlho. 😵 😵 😵