Ahojte , až mi je trápne pýtať sa toto …
ale ako viem získať dráčik kartu? Už som hľadala googlila asi všade. Jedine k čomu som sa dopátrala je že som urobila registráciu len na samotnú stránku či mi je na prd.
Vie mi niekto pomôcť ? Ideálne by bolo ak by mi niekto hodil rovno link na registračku. Ďakujem 🙂
Píšu, že pri nákupe aj cez eshop nad 10 e.
chcela som že dnes sa registrujem lebo zajtra chceme nakúpiť , čiže nedá sa takto elektronicky ?
@smejkuskaa hocikto ti posleme cislo nasej karty,ak chces uplatnit hned zlavu a ty si mozes ist potom vypytat na predajnu svoju
Nemám skúsenosť, asi by som urobila nákup za tých 10, mala by si dostať číslo zákazníka. Aspoň tak som to pochopila.
@smejkuskaa musíš nakúpiť nad nejakú sumu (baby píšu 10 EUR), potom Ti dajú kartu. Zľava Ti bude platiť až pri uplatnení pri ďalšom nákupe. Čiže pri 1. nákupe jedine na nejakú požičanú kartu
@gribka1 už sme boli asi 2x .. prvý krát som na to zabudla a teraz som si už povedala že tu kartu už fakt potrebujem lebo sa oplatí . Ešte predavačka povedala že si to viem aj doma urobiť ( neznášam tie vypisovačky v obchode a dostanem plastovú kartu ) 🙄🙄🙄🙄🙄
@smejkuskaa Tak kúp niečo za tých 10e, nech nemusíš chodiť na predajňu, chápem ťa 😆😆
@smejkuskaa ak sa nic nezmenilo,pri dracikovej karte sa nic nevypisovalo,len si tiez musela urobit nakup nad 10€
@jarmila2010 tak potom prečo mi ju nedala hneď ? 🙄
@smejkuskaa a nakupila si?
@jarmila2010 áno raz minimálne 40€ a potom asi 15€
Zákazník môže Kartu získať pri zakúpení Tovaru v minimálnej hodnote 10,- €, a to v ktorejkoľvek Predajni Dráčik, v Internetovom obchode alebo prostredníctvom Mobilnej aplikácie. V prípade, že si Zákazník pri nákupe uplatní zľavu na inú Rozprávkovú kartu alebo špeciálnu kartu vydanú operátorom prevádzkujúcim telekomunikačné služby, nemôže pri tomto nákupe žiadať o vydanie Karty.
Podmienkou pre získanie Karty je oznámenie identifikačných údajov (meno, priezvisko, kontaktná/doručovacia adresa a e-mailová adresa) a predchádzajúci súhlas zákazníka so spracovaním jeho osobných údajov. Spracovanie osobných údajov zákazníkov sa riadi Zásadami ochrany súkromia zákazníkov Dráčik.
Pridelením zákazníckeho čísla a vydaním Rozprávkovej karty sa Zákazník stáva členom vernostného programu Dráčik – Rozprávková karta.
Karta bude Zákazníkovi odovzdaná buď v Predajni Dráčik (pokiaľ požiadal o odovzdanie Karty v Predajni Dráčik), alebo mu bude doručená spolu s Tovarom (pokiaľ o vydanie Karty požiadal pri nákupe v Internetovom obchode alebo nákupe prostredníctvom Mobilnej aplikácie a požiadal o doručenie spolu s dodávkou Tovaru). Výhody Karty môže Zákazník využiť ihneď od nasledujúceho nákupu Tovaru.
...tak,uz teraz chcu nejake osobne udaje,ale nie je to nic hrozne
Ja som ju nedávno vybavila na predajni, netrvalo to ani 2 minúty.
@jarmila2010 áno presne tie vypisovačky 🙄 nie je toho veľa ale aj tak … vraj sa to da urobiť online .. tak potom predavačka klamala 😠
@smejkuskaa ved,da sa...poziadas o nu pri nakupe...ale zlavu vies uplatnit,az pri dalsom nakupe...chce stu kartu teraz?
inak … som prekvapená že sa to online nedá , Dráčik je dosť pozadu 😏
@smejkuskaa ale ved ti pisem,ze sa da online...pri nakupe o nu poziadas
Fakt sa dráčik oplatí? Kupujem iba cez e-shopy, v predajni len pozerám tie ceny má odrádzajú.
@gribka1 aktualne,uz nemam prehlad,ale kedysi mali super ceny s ich kartou...
ja len kartu som chcela online.. nakúpiť ideme osobne lebo nemáme konkrétne vybrané
@jarmila2010
@smejkuskaa tak,takto sa to neda...
@jarmila2010 a presne na toto som narážala že dráčik je pozadu v tomto 🙂
Hlavne dracik je preslaveny svojim "zvlastnym" blogom.. nekupila by som tam nic
Poslem.ti moju ak.potrebujes na zajtrajsi nakup a potom si dodatocne vybav svoju.
@smejkuskaa Ono záleží čo konkrétne chcem, potom vyhľadám akýkoľvek eshop.
@gribka1 tak zase veľa hračiek na obrázku vyzerá dobre a v skutočnosti je to kravina 😂 preto chcem ísť osobne lebo budeme toho kupovať viac 😁
@smejkuskaa Veľa šťastia 😂 ja zas kupujem kvalitu, poznám značky a zatiaľ žiadne sklamanie. Agatinsvet, pinguland, hudryhudry, Alza, rototo, strašne veľa šopov. Ale fakt záleží čo požadujete.
@smejkuskaa na predajni