Ahojte žienky, prosím vás, ako zistím v akom čase som sa narodila, keď v zdravotnom zázname tento údaj nemám a moja mama si čas nepamätá? Ďakujem za rady.
@moonlight1210 Chceli sme vyskusat Jonasovu metodu na otehotnenie, ale tam je potrebny presny cas narodenia. Mama povedala, ze sa jej mari, ze okolo 12-tej ale ze nevie ci na obed alebo v noci 😀
@mattkapd do rodneho listu sa toto nedava.
@viestta no momentálne niesom doma ale kuknem.. Lebo isto som ho na nejakých papieroch kdesi zahliadla.. A k tej Jonasovej metóde dávali si to robiť obe moje sestry.. Jedna ma dosť nepravidelný cyklus jej to nevyšlo podľa tých vypoctov vôbec a druha sestra ma cyklus pravidelný a tiež jej to nevyšlo.. Ja som to skúsila len čo je online výpočet Jonasov na nete a nikdy som tam nemala dátum ani približný k ovulacii..
No mama mala 2 potraty a 3 deti, takze nepamata si... ved je to 40 rokov 😀 A v karte to nemam, ako som uz spominala v uvode.
@foma treba zavolať na matriku, tam ti to na 100% povedia, moja mama takto zistovala a ma 65rokov
Ja mam tento udaj v karte,mam este stale tu istu kartu od narodenia,takze aj povodne spravy z porodnice su v nej..jedine v zdravotnom zazname to mozes mat,pochybujem ze je to v porodnici este ulozene...alebo mozno v matrike na mieste narodenia?
@vierka0508 Dakujem, skusim teda este matriku 🙂
@foma V zdravotnej karte Tvojej mamy by to mohlo byť.
@katkamatka7 Aj to uz som dala mame za ulohu, nech mi na to skusi pozriet vo svojej karte normalnej alebo od gynekologa. 🙂
Keď ho nemáš napísaný v karte, a mama nepamätá, tak už asi nijako, Len približne. (doobeda, poobede, a tak). Ale úprimne, keď sa, reálne zamyslis, ozaj veríš, že vypocetcastralneho spojenia Mesiaca, či o com je ta metóda, dokáže pomôcť otehotnieť? A aký vplyv na ovulaciu, preboha, má čas, keď žena prišla na svet? Veď vôbec vtedy ovulaciu mat nemusíš, keď bude to spojenie neviem aké. Ze to "vyšlo" niekoľkým ľuďom, je v podstate náhoda, rovnako ako tie výpočty pohlavia podľa Číňanov, či co.
@foma ja úplne chápem tvoju túžbu, ale počať si schopná jedine počas ovulacie. Mne tiež to pripadá ako vyhadzovanie peňazí aj času a nádeje. Lebo reálne to nemôže mať nijaký základ... Veď už aj, vyjde ti ze si schopná počať o pol jednej poobede dajme tomu 17.4...a ty budeš mať vtedy menzes, a vôbec ovulácia nebude... Myslím, že len to sa snažíme ti tu viaceré povedať.
@foma ved ja nevravím, že sa nedá otehotnieť počas menzesu. Len vravím, že trebárs podľa výpočtu bude to pasovať, ale ty práve ovulaciu mat nebudeš. Čiže výpočet sedí,astralne znamenia sa stretnú, ale jednoducho nie je čo oplodnit. Pretože napríklad dve ženy sa narodia v rovnakom čase, ale cyklus majú úplne iný... Teda ako by bolo možné, aby na nich to platilo?Čisto na ilustráciu ja som zo žartu si urobila podobný online výpočet, ale pohlavia.. Vyšlo mi, že porodím večer dievča (porodila som ráno chlapca) 😃😃
@vierka0508 to fakt sa s tým niekto na matrike zaoberá a vyhľadáva časy na želanie?
@foma no to asi potom uz nijak.
ak potrebujes cas pre horoskop, tak nech ti mama da aspon priblizny udaj (doobeda, poobede, v noci).