Dobry den, ako riesite premocene topanky? Pouziva niekto susic do topanok?
Práve mi prišiel syn a nové topánky (naimpregnovane), mokré vnútri...
Bud noviny alebo papier a pod radiator, alebo na radiatore bez novin, alebo sa este daju susit v rure, ale neskusala som este, treba pohladat na nete...iba ked som.lyziarky kupila tak sa davali do rury kvoli dacomu ale nepatam.uz
som jediná, ktorá nerobí nič a proste ich nechá cez noc vyschnúť? 😀
ak narýchlo, tak fénom na vlasy
Keďže máme podlahovku, ktorá nie je extra tepla, /jediné radiátory máme v kúpeľni ale sú napojené na podlahovku, takže tak večer sú trocha vlažné/ tak máme sušic topánok, susim na tom aj rukavice, šály atd. chceme kúpiť aj el.radiátor na uteráky, lebo keď je u nás sneh, tak fakt nemám kde sušiť.. dnes šli na záhradu /sme v karanténe/ 3x nestihli sa dosusit ani náhradné ani hlavne bundy a oteplovaky..
@zuzanka.zuzu pri troch detoch by som susila asi celý den tým fénom 😅
teraz cez zimu dávam ku kachliam ked sa v nich kúri.
Dávam na radiátor a keď sú len trochu vlhké tak sušič na topánky mám 😉
Operiem a susim v sušičke. ( tenisky alebo detske topanky) moje sa mi nestava zeby som si dala nevhodnu obuv trebars kozene by som tiez dala do susicky na studeny program. ( mas to na takom drziaku ktory pichnes do susicky ked susis topanky Cize tam len sedia nebuchaju a bubon sa toci ..)
Nerobim nic 😁 utriem a nechám uschnut. Ani radiator nemáme. A inak cizmy mi nepremokaju ani dcere, tak neviem 😁 snehuliakov sme 2h stavali.
Nič nejako špeciálne, nechám ich preschnúť, kedysi som aj papier dávala, keď ešte noviny boli novinami, ale teraz už ani to.
Teraz ich nechám uschnúť a keď treba obujeme ďalšie 😀
@tabakmirka no...len potom pride kriza lebo mam iba dvojo pre kazde dieta
@simca06022011 nepremokaju ani mojim chalanom...len keby ste videli co robia, ako sa sulaju po snehu, proste sa im naberie aj ked maju gate s gumickou a vysoke snehule 🤷
@skjatqo Máme presne tieto, už pár rokov
https://www.sportisimo.sk/lenz/space-warmer-1.0...
@skjatqo 😂 no jasne... Chápem.
Máme doma sušiče do lyžiarok a bežne s nimi doma suším tenisky alebo čižmy