Ako ste schudli bez cvičenia ?

dajana40
26. nov 2019

Ajojte baby ta tema tu bola milion krat ale mam priblem . Ked som mala 23 rokov schudla som bez cvicenia 10kg asi za 3 ,5 mesiaca. Teraz mam 28 rokov naberala som kg odkedy som prestala s fyzickou pracou a aj tym ze sme zili u svojry jedalnicek som velmi vymyslat nemohla- ved viete. V maji som bola vo svet zdravia kazali mi jest to a to aj oridavat kopcek ryze napr sko sacharid k obedu. Za 2 mesiace sim stala na vshe nic som dole nedala. Ked som sa vratila do orace a hybala sa , vyhodila sacharidy a vratila sa k “ starej” diete, za mesiac a pol hned minus 4 kg. Tak sme sa vratili zo zahranicia domov doma som sem tam zhresila no stale vaha stáa. Tak mi predpisali máinovy keton za tyzden jedno kg dole no teta zase stojima mam domonca plus jedno kg. Vyhodila som kopec penazi ucinok taiden jem fakt striedmo vo svet zdravia ma iba utesuju..:/

deti95060810
26. nov 2019

bez fyz. aktivity to nepôjde...

dajana40
autor
26. nov 2019

@deti95060810 ako to ze som vtedy tolko schdula?😣

sara07
26. nov 2019

lebo v 20 máš ine spalovanie, iny endokrinologicky systém to nazvyme, ešte dozrieva, počkaj ked budeš mat schudnut v 40 to je zabijak riadny

maminuska
26. nov 2019

@dajana40 pôjde to a bez fyzickej aktivity, ale zrejme máš zlý jedálniček . Buď ješ málo a telo si to drží alebo ješ nevhodne.

maminuska
26. nov 2019

@sara07 ja som v 44 rokoch zhodila 20 kg, ale je fakt že som jedálniček upravila + sa pripravujem na polmaratón , teda behám .

sara07
26. nov 2019

@maminuska ano ale bez pohybu to nejde, v 20 aj mne stačilo trocha upravit stravu a šlo to dole , teraz jem menej atd ale bez pohybu to proste žial nejde

dajana40
autor
26. nov 2019

@maminuska nevem kde je chyby v SZ je spokojna s mojim jedalnickom netusim ci mam jest viac alebo ako teda pred tyzdnom som pribrala na svaloch teda nie na tuku ak mam byt presna no co z toho ke ja sa schudnuto necitim😟

dajana40
autor
26. nov 2019

@maminuska wau klobuk fole mna beh.nebavi bobec ja som sportove drevo ked som aj pol hodky za dva tyzdne behavala tez vsha stala az po vyradeni sacharidov sa prebrala

maminuska
26. nov 2019

@sara07 ja si myslím že to ide aj bez pohybu , je to však menej efektívne.

@dajana40 pozri si www.chudnutie -ako.sk , tam je veľa žien čo nechudlo kvôli nízkemu kalorickému príjmu, obmedzovaniu sacharidov a tak .
Inak to ja považujem za najväčšiu sprostost , znížiť sacharidy na minimum , vynechať chleba, ryžu , zemiaky a tak .

dajana40
autor
26. nov 2019

@maminuska chlieb jem razny rano ale vecer a na obed uz nejem nic sacharidove okrě toho, ze sem tam zhresim

lauritkatesty
26. nov 2019

70% strava- 30% kardio. ono nejaky ten pohyb stale treba. a jest sa da všetko, akurát vyvažene, aj chlieb aj sladke... 🙂 najlepšie sa poradit s nejakým vyživovym poradcom alebo trošku pogoolit - zdrave chudnutie. nie viac ako 4 kg mesačne. len potom si treba ten štandard už udržat a v tom duchu sa stravovat stale. najhoršie ak ludia vysadzuju určité potraviny, ked schudnu, začnu ich znova jest a pride rychlo jo-jo efekt.

lauritkatesty
26. nov 2019

@dajana40 inak fitnesky radia štýl : 6 dni davat pozor a 7dmy den maš totalka kaloricky 🙂 aby metabolizmus "nezaspal" 🙂

dajana40
autor
26. nov 2019

@lauritkatesty ja msm vyzivovu poradkynu ona mi hovori ze jem spravne zelenina ovocie orechy bielkoviny zadne syry smotanove onacky std. To ako biedne jem vy som mala vazit uz 40kg😢

janettdamian
26. nov 2019

ja som schudla na paleo strave, po 40-tke bez cvičenia (to fakt neznášam) cca 18 kg. Stravu som výrazne nezmenila a asi po 6 rokoch v priebehu pár mesiacov +10 kg. Takže dá sa schudnúť aj bez cvičenia, ale veľa robí aj psychika.

lauritkatesty
26. nov 2019

@dajana40 a štitku maš v poriadku ???

kvjetecko
26. nov 2019

@dajana40 vyskusaj Lowcarb stravu, citam ze nieco podobne si skusala, ale netreba sa vzdavat , hlavne pit vela vody na zaciatok. A potom ked trochu pojdu kila dolu, budes mat chut cvicit 🙂

dajana40
autor
26. nov 2019

@lauritkatesty ano robili mi komplet krvny obraz sko hovorim jasom pocas prace schudla 4 kg no teraz bez pohybu stojim ba plus 1kg

dajana40
autor
26. nov 2019

@kvjetecko idem ceknut

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dajana40
autor
26. nov 2019

@boldo87 viem sktivitou asi nie ja nemam kde cvicit byvat v byte tam si dupat nemozem a v malom meste nemame posilku a behat po meste?🙁

dajana40
autor
26. nov 2019

@dajana40 a dost sa stravou obmedzujem no vysledky nula bodov

system
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinamuc
26. nov 2019

Ahoj, ak chceš schudnúť bez cvičenia, nájdi si na fb Romi Toet. Je to žena okolo 40, robí pre ženy jedálničky na mieru. Osobne poznám 2 ženy, čo s ňou schudli, a veľa. Mne to nesedelo, lebo si tam musíš variť extra pre seba, ja nerada varím, a keď už varím, tak hlavne pre deti. A hlavne, rada športujem. Za 20€ spraví jedálniček na mesiac, skús 😉, držím palce ✊

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dajana40
autor
26. nov 2019

@boldo87 neviem neratam to na ranajky zjem napr platok razneho chleba uhirky paradajka vajce obed salat vyvar a kuraci steak olovrant protein bielkovinovy desiata ovocie a vecera to co obed alebo zěeninova polievka alebo ryba obmienaˇ to

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marhel
26. nov 2019

Chudne sa iba z kalorického deficitu, t.j. menší energetický príjem ako výdaj. Ako to dosiahneš je na tebe, no najjednoduchšie je to dávať si pozor na stravu, vyhodiť sladkosti, sladké nápoje a pri výbere jedla rozmýšľať. Vyberať menej energetické jedlá. Tuk má najvyššiu energetickú hodnotu.

stankadu
26. nov 2019

@dajana40 a akú máš výšku a váhu? Samozrejme ak to chceš prezradiť. Ked aj bývaš v paneláku, môžeš cvičiť (ja viem, že sa ti nechce, ani mne :D ) napr. kalanetiku alebo cvičenia s vlastnou váhou, tam nemusíš skákať ani behať a posilňuješ svalstvo. Čím viac svalstva, tým rýchlejšie spaluješ tuky. Ja som si tiež myslela, že ked upravím iba stravu tak schudnem. No patrím k tým "nešťastným" čo musia riadne zabrať, aby aspom dačo išlo dole. Len stravou by som sa musela neskutočne obmedzovať a to ma po istom čase prestalo baviť. Tak či chcem alebo nie, musím cvičiť. Ide to veeeelmi pomaly, ale ide.

dajana40
autor
26. nov 2019

@stankadu mam 155vm s57 kg