Ako ste našli svoju lásku?

jahodicka
31. júl 2021

Ahojte.Rada by som sa spýtala ako ste našli svojich partnerov.ci ste ich hľadali alebo to bolo tak ako sa hovorí že láska príde keď to najmenej čakáme.dakujem za každú odpoveď

ivik4
31. júl 2021

Nehladala, raz mi napisal na pokeci namysleny p*cko, hned sa tvarim ze 🙄🙄🙄 a teraz sme manzelia a mame dieta

andreakotesova
31. júl 2021

@jahodicka na svadbe. Bol prvý družba s mojou sestrou. Chceli ich dat dokopy 🙂 Nevydalo... 😝

dmk_1
31. júl 2021

@jahodicka ako pendler k rodine po VS som si dohodla odvoz cez facebook, nieco ako blabla car. Hned som sa mu pacila, ja som vztah nehladala, ale ani sa nebranila. Teraz sme tiez manzelia a cakame babatko.

matkahelka
31. júl 2021

@jahodicka nehladala som nikoho. bola som po 4 roc. vztahu, podvedena, rozidena, s ubolenou dusou a ubolenym srdcom. jedneho krasneho dna som v parku stretla byvaleho spoluziaka, ktoreho som roky rokuce od ZS nevidela. zmuznel, opeknel, krasne vonal. zakecali sme sa, o tyzden sme uz spolu spavali, po polroku mi vyznal lasku, po roku a pol sme sa vzali a ja uz 13 rokov dakujem Bohu a osudu za to, ze som vtedy cez ten park sla.

kkovacovak
31. júl 2021

@jahodicka našiel si ma keď som už, čo sa týka chlapov, rezignovala. Prisadol si ku mne a začal ma okato nabalovať. Teraz už čakáme bábätko

ajko2011
31. júl 2021

Na pokeci 😂 mala som vtedy 16 rokov 😂 písali sme si, písali...až sme sa stretli a od vtedy sme spolu 🤭už je to 12 rokov, sme manželia, máme syna 🙂

sense
31. júl 2021

Nehľadala... Prišla keď som to najmenej čakala...

jahodicka
autor
31. júl 2021

Ďakujem za každú odpoveď.musim sa asi uvoľniť a prestať hľadať 😊

elian
31. júl 2021

v praci ... boli sme rok kolegovia a az som dala vypoved , tak sa "rozhybal" 💕 ..... sme 13 rokov manzelia

evora
31. júl 2021

Na strednej škole. Nikdy som si ho tam nevšimla, ale o mňa áno 😉 keďže to bola škola, kde bolo veľa chalanov a veľmi málo dievčat, kazdy tých pár báb poznal. Ale ja som sa v tom počte strácala 😀 A neľutujem ze som s nim od 17, stale sa mame o com rozprávať, hoci už niektoré veci neklapu ako kedysi (pribudli deti a starosti), stale je môj najlepší priateľ. A to je pre mna viac ako drať posteľ kazdy deň 🙂

bolarazjedna
31. júl 2021

U mňa tiež, keď som to vôbec nečakala, bola to úplná náhoda, v tom čase na tom mieste pôvodne ani jeden z nás nemal ani byť... Tiež krátko po rozchode, ale je pravda, že v tom čase som bola úplne uvoľnená, užívala som dovolenku.
Teraz už sme manželia ☺️

jana_eyre_2
31. júl 2021

Na to rada spomínam, hoci je to zlozite 🙂 Vždy keď som večer šla od kamarátky som pri obchodoch smerom domov stretla jedného usateho chalana čo vždy šiel oproti a fajčil.. vždy sme len pozreli na seba a obišli sa.. o pár rokov som ho stretla rovno u tej kamarátky doma - bol to spolužiak jej brata.. predstavili sme sa, zarozpravali a pozvali nás na pivo.. veľmi som si s ním rozumela, čo mi bolo divné lebo ja som zväčša nevedela kecat s hocikým a už vôbec nie s chlapcom.. odvtedy sme boli dobri kamaráti, trávili spolu čas, písali sme si sms, dal mi na čítanie svoje básne písané neviem komu... Kúpil náramok na dovolenke.. nikdy by ma nenapadlo že sa mu môžem páčiť, nikdy som na neho nepozerala ako na potencionálneho priateľa, moji partneri boli vždy o dosť starsi odomna a fyz.ini.. pokladala som ho za môjho najlepšieho mužského kamaráta a mala som ho úprimne rada.. raz sa pokúsil ma chytiť okolo pliec keď sme spolu boli celú noc vonku, ale to som stopla.. nepredstaviteľné pre mňa.. ale časom som si našla veľkú lásku, všetky kontakty šli na druhú koľaj a jeho som stretávala len cestou zo školy, býval.na vedľajšej ulici.. keď som sa rozišla s "veľkou láskou" po dvoch rokoch, stretla som muža ktorý bol rovnako sklamaný ako ja.. boli sme spolu pre blízkosť inej osoby ale nemali sme vzťah a boli k sebe úprimní.. raz keď sme sedeli v aute pred mojím domom, zase som videla toho usateho chlapca vracajiceho sa od zastávky.. ale na moje počudovanie, môj spolusediaci na neho zavolal a vysvitlo že je jeho kolega... Ako mi neskôr povedal, bavili sa omne a vraj ešte nepočul žiadneho muža tak pekne hovoriť o žene ako on o mne.. mňa to veľmi prekvapilo a veru aj polichotilo.. ale bolo to také neuveriteľne... Zase prešlo veľa času.. stala sa.mi v rodine tragédia, ja som bola v tom čase sama ako prst.. až raz som ho stretla v autobuse, bavili sme sa.. zrazu som videla aký je príťažlivý, príjemný..bola som prekvapená a šokovaná.. vymenili sme si nove čísla... neskôr ma.pozval von.. šli sme na kavu, prerozpravali celú noc a keď.ma.odprevadil domov, tak sme si dali pusu... Šiel hore a už nikdy neodišiel.. bývame spolu od prvého dňa uz 16rokov.. prežili sme zle aj dobre a ja si.aj tak myslím že lepšieho muža by som mať nemohla..

eskop
31. júl 2021

@jahodicka na badoo.. ked uz som si povedala, ze sa s nikym nestretnrm lebo 99percentam slo len o sex, zavolal ma na kolotoce, kde som sa bala a on ma objal a povedal, ze na mna vzdy da pozor❤ a tak je

monkasponka
31. júl 2021

@jahodicka mne kazdy hovoril : ,,nehladaj, pride sam,, ... no nie, skusala som vsetko co sa len dalo ... az som našla, no ja som bola ta čo prva oslovila. Ale predchadzalo to aktivne hladanie. Nebola som nikdy z tych co nahodou niekoho stretli.. atď.

bolarazjedna
31. júl 2021

@jana_eyre_2 krásny životný príbeh ☺️

sasesoe
31. júl 2021

@jahodicka tiez pokec 😀 ale komplikovanejsie - sestra hladala nejake info a on mal spolubyvajuceho, kt by o tom mohol nieco vediet, tak ze sa spyta a napise. No chcel ICQ, ze na pokeci nie je casto. Ona vtedy nemala, dala moje (ja som sedela vedla nej). No a po cca 6m mi napisal, ze kto som, preco ma ma v kontakt liste, ale hned si i spomenul no a pokracovali sme v pisani najskor cca 2r ako znami/ kamarati, potom 5r vztah a akt uz 9r manzelia

biem22
31. júl 2021

@jahodicka Ja som sa spoznala s mojím manželom cez jednu online hru, kde treba popri nej aj komunikovať na Skype. Po pár týždňoch písania prišiel z Írska (tam pracoval) za mnou do Maďarska, kde som bola na praxi z vysokej školy a odvtedy sme spolu. 💙

tara42
31. júl 2021

@jahodicka napisal mi na badoo :D sme spolu uz 9 rokov a mame rocnu dcerku. Lepsieho chlapa niet.

kubkovamama
31. júl 2021

@jahodicka rozvedená s deťmi..On tiez Že už nikdy viac chlap.😂Pracovne,kamarátstvo,ale také fakt úprimne,že som mohla o polnoci zavolať a prišiel by pomôcť.Po roku som si uvedomila,že už to vôbec nie je iba o práci.Sme manželia, ďalšie deti.

number19
31. júl 2021

Ja som prvy krat stretla svojho muza v podniku ktory sa vola Solidna neistota.
Uz je z toho niekolko rokov solidna istota...

lindusss2016
31. júl 2021

Mojho manzela som "vyfasovala" ako spolubyvajuceho do karavanu na letnej brigade v Anglicku 😁 Byval s nami este jeden parik, ti travili dost casu osamote, tak sme si museli vystacit len dvaja 😂 a veru sme si vystacili... Najskor to bolo len kamaratstvo, chodili sme spolu na nakupy, prat, starostlivost o domacnost tiez spolu, rozumeli sme si a dohodli sme sa, ze to posunieme na kamaratstvo s vyhodami, kedze sme sa pritahovali. On Cech, cize realne sme zili nejakych 500 km od seba, takze som si nerobila nadeje, ze by to po skonceni brigady malo pokracovat, no ale akosi od vtedy zijeme spolu uz 9 rokov 😀

lellla
31. júl 2021

nehladala som mala som 16 hladala som kamosov na pokeci.nasla som si muza a som snim 12 rokkov :D

gvenduska
31. júl 2021

7 mesiacov po rozchode..a to som si povedala že nechcem nikoho
A teraz sme 3roky spolu 8 mesiacov manželia a mame 9tyzdnoveho syna

jana_eyre_2
31. júl 2021

@bolarazjedna Ďakujem 🤗 je to taký môj rochester 😅

nerya
31. júl 2021

Pokec :-P

marrydreamkas
31. júl 2021

@jahodicka moja kolegyna dala moje cislo (s
mojim suhlasom) svojmu susedovi,kedze nas poznala oboch myslela si,ze by sme si mohli rozumiet.dali sme si rande na slepo, cca 4 hodiny sme prekecali a na 4.rande preskocila iskra a odvtedy sme spolu 6 rokov, 4 manzelia a 2 deti ;)

buzby
31. júl 2021

My sme boli s manželom veľmi dobrí kamaráti na strednej škole, dokonca sme boli spolu na stužkovej. Potom sme sa päť rokov nevideli ani sme sa inak nekontaktovali, prišla stretávka a zrazu preskočila iskra.

katkami123
31. júl 2021

V praci, kolegovia na tom istom oddelení. Ja som bola nováčik, zaucala sa, občas urobila aj nejaké tie chyby, raz odo mna niečo chcel objednať, len bolo vtedy na mna na začiatku kopu informácií, tak som mu automaticky zaklamala, ze som to objednala. Nezabudnem na jeho pohľad, keď prišiel na to, ze som to neobjednala 😀 potom bolo obdobie, kedy sme boli na seba obaja protivní. Potom bola firemná akcia, kde sme sa zarozpravali, pretože v praci sme spolu komunikovali minimálne a ja som sa ešte snažila si drzat odstup, chcela som robiť veľkú kariéru a kolegovia boli pre mna zakázané ovocie. No ale po firemnej akcii ma pozval von, potom zase, až sme boli spolu každý deň. Po roku svadba. Ale poznali sme sa dokonale, lebo sme boli spolu 24 hodin - aj v praci, aj doma, ešte aj do fitka sme spolu chodili 😀 a to najdôležitejšie, ze sme si vôbec neliezli na nervy.

miankass
31. júl 2021

@jahodicka pri obchode 😍😆

jahodicka
autor
1. aug 2021

Ďakujem všetkým za odpovede 😊