Maminky, čo by ste si obliekli, obuli k takejto sukni?
Tielka, bezove, hnede, marhula, biele. Na obutie : kristusky, espadrily, kozenne slapky.
Podľa toho čo máš v skrini 😊 riflovu bundu napr, topánky také tie na platforme sandále
@heidy222 musím niečo kúpiť. Mám len tepláky a čierne tielka 😀
@samkolea takéto niečo?
Nie. Táto sukňa pýta biele tielko/tricko a biele platenky/Convers-ky.
Jednofarebné tricko(tielko) a jednofarebné plátenky
Vymenila suknu😅
Veľmi pekná. Asi polovica skrine by mi k nej pasovala. 👍🏻 prezraď odkiaľ a čo za materiál.
Biele tričká, čokoľvek vo farbách sukne, broskyňový sveter, rifľovka, platenky, sandále, aj rolák béžový, košeľa, z fotky možno aj mušelín by pasoval...
Ano ale aj skor hladke tricka a este ma napadla taka lanova kosela bezova, kludne “oversized”. Alebo keatky pletenny sveter -do pasa, uz bolo tiez spomenute. Velmi pekna sukna. Len pocasie uz na to 👍
Veľmi dobrý úlovok, tiež sa mi pár super vecí podarilo tadiaľ. Dobre vyber k nej. 👍🏻
Aka roleta 😃
Pekná sukna... Ako ti už písali, jednofarebné tričko zemitej farby (obtiahnute, oversize aké chceš), tmavohnedé sandále, alebo niečo ako birkenstock... Pekný klobúk a môžeš ísť
Aj ja by som ju hned brala 🙂
To je taka retro sukna pamatam ze ked som bola n zakladke mala som taku podobnu aj mama aj saty take
Veľmi zaujímavá sukna, biele tenisky a biele tricko
@babulkomale
@taminka1986 vtipné ste dievčatá, ako decká na základnej škole.
Takéto sandálky môžu byť? Či skôr niečo bez tej mašle?
To nemalo byt vtipne. Nemam rada taketo "handrene" sukne. A tie doplnky navrhovane k tomu sa sice hodia,ano ale je to presne ten prirodny styl co sa mi nepaci🤷
v pohode tričko akejkoľvek farby aká je na nej, resp. tielko, rovnako aj jednoduchý svetrík do pása tiež v daných farbách. Tiež aj rifľová bunda, tá môže byť aj modrá, ale aj v tých farbách. Topánky, tie biele na platforme s uväzovaním sú super, ale tiež v pohode aj vo farbách zo sukne, rovnako plátenky, ale myslím, že aj tie sandálky čo máš unesie. Tiež kožené jednoduché šlapky - hnedé môžu byť. Hlavne k nej nedávaj nič so vzorom.
Ale pozerám, že pán nadomňou je iný odborník, predpokladám, že to čo navrhol by najradšej videl ale bez tej sukne. Ach jaj.
@taminka1986 a načo to tu píšeš? Ja som položila otázku čo k tej sukni obliecť, nie či sa niekomu páči.. ale to je fuk, potrebovala si sa vyjadriť, vyjadrila si sa...
@merlinja podobné sandálky ako tie zaväzovacie som dnes kúpila, vrch som nevybrala zatiaľ žiadny, ja mám dosť atypickú postavu, musím nakupovať v obchodoch pre pubertiačky a tam samé tričko do pol pupku v kikiriki farbách, to už nedám na seba 😂. Niečo pohľadam on-line .
@autorka Super sukňa👍 Môžem sa opýtať, kde si ju ulovila? Ináč, pripájam sa, tiež by som k nej dala basic tričká/tielka vo farbe sukne, košeľu uviazanú do pása (nie zastrčenú do sukne), rifľovú bundu, biele tenisky, biele/béžové/bledo hnedé plátenky alebo sandálky s klinom alebo na platforme.
@maros313, kočka sa v tej sukni chystá medzi ľudí, nie do postele🙈
@maros313 to čo si pridal k tej sukni nepasuje bez ohľadu na postoj. Navyše do toho nemôžu ísť vložky do podprsenky, takže je to pre mňa nenositeľné v akejkoľvek kombinácii.
@sovica písala som už vyššie, aké zmazali to, je z bazára, ktorého meno tu nevyslovujeme . Nemá žiadnu značku, zrejme to bude nejaké home made
Odkial je sukna? Je skvela!
Tiez to vidim na biele tielko alebo aj tu koselu uviazanu v pase, espadrilky, sandale lanove
@maros313 Z čoho si vydedukovala, že mám obmedzené postoje a neorientujem sa v odevoch? Lebo tá podprsenka a body sa k tej sukni nehodia ani omylom. Sú to kúsky buď na večernú príležitosť, do baru alebo to body (pod ním podprsenka) si viem ešte predstaviť na nejakej spoločenskej akcii, ale s úplne inou sukňou, či nohavicami, tak aby to nepôsobilo vulgárne. Jednoducho, s tou sukňou, ktorú pridala @autorka, sú tie tie dva kúsky, ktoré si pridala Ty, nevkusné.
Keďže sa tu prezentuješ pod pánskym nickom, tak mi to prišlo sexistické. Ale keďže si nás vyviedla z omylu a si žena, tak mi to príde “len” nevkusné.
Biele tielko, biele tričko bez napíšu a conversky biele alebo sandalky, šľapky.