Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓
@7miriam77 Ty si celkom optimista, ja si myslím, že to bude tesné, tak 2-3% rozdiel.
Korčok 52,4
Pelle 51,5%
Korcok 54,6
Korcok 51,8%
No keď som videla tú antikampaň (aj tu) voči Pellemu, myslím si, že aj vďaka tomu vyhrá - za mňa 57,5% ❤
@dzulli1980 myslím,že to už riešiť nejdeme, kampaň je kampaň, a keď človek príde a má zakruzkovat, rozhodne sa podľa seba ❤️ a ak nie....tak nabudúce to dá podľa seba 😃
ja si myslim ze vysledok bude minimalny. Uvidime ale v koho prospech….
@7miriam77 Presne tak ❤😉
Vyhrá Korcok o 2percenta
@kaktusik007 30-50 rokov v budúcnosti.
@kaktusik007 🍀🍀🍀🤞🤞🤞♥️
@yelena159 nestras.
akoze dobre, ukecavam druheho syna na bilingvalne studium, nech ma dvojitu maturitu a jazyky, aby mohol pripadne emigrovat a mal to lahsie..... ale nedokazala som mu to povedat stylom ze ak vyhra Pelle proste na bilingval pojdes a ak Korcok tak nemusis ---- lebo stale proste dufam ze zvitazi v tejto krajine zdravy rozum a rovnako chcem ten bilingval pre syna 😀
dievcata, nepozerajte priebezne vysledky.... teraz su priserne 😀 70 : 30 😀
Kočky... mamičky... slečny.. pani.. dámy,😃😃😃😃❤️❤️len percenta poprosím 😭😃😃😃
@kaktusik007 jojo ale to sa zatial scitavaju mensie mesta/obec, Ba to prevalcuje
Bojim sa , vyzera to zatial zle pre IK 🫠🫠
@bublinka1426 dufame !!
Uprimne je mi jedno kto vyhra...aj tak to bude len nova zbytocne platena persona v tomto state, ktora vlastne ani nema ziadnu silu nieco priamo zmenit....a je hlavne smutne ako politika ludi rozdeluje
@judar no inac, tohoto sa obavam aj ja, ako som uz pisala, vsetci sa pri korytku striedaju a jeden ci druhy je mensie ci vacsie zlo.
@walentina7 mám strašné tušenie že nie...
Ja len dúfam že všetci tí ktorí sa chcú odsťahovat, tak aj urobia 🙏
@kaktusik007 ale tak vo vláde j stále ficomafia a sns, a preferencie im neklesá ju, ten bilingval sa hodi za každej možnosti, pri mentalnom stave našej spoločnosti.