Ako dlho trvá prevod peňazí z jednej banky do druhej?

kikusq_a18
12. nov 2014

Ahojte baby neviete prosím vás keď sa dned doobeda posielali peniaze zo Slovenskej sporiteľne do OTP..DO zajtra večera už budú na účte ci?

nunusik37
12. nov 2014

Myslim,ze prevod trva nejake tri dni maximalne

ragulca
12. nov 2014

do 24 hod. prevod medzi bankami

ivett1
13. nov 2014

@kikusq_a18 prevod medzi bankami by mal byť vykonaný v časovom limite do 24 hodín ...t.j. na druhý deň, ale mne sa bežne objaví platba o dva dni...asi to závisí od konkrétnej banky ...

eeffka
13. nov 2014

@kikusq_a18 ano budu
@ivett1 neexistuje aby domaci prevod trval 1+2dni, by ma ludia zozrali kvôli vyplate, dnes posleme poobede zajtra vsetci maju

ivett1
13. nov 2014

@eeffka peniaze boli posielané 7.11 poobede (čas neviem) zo sslp a večer (kontrolovala som si to cez IB okolo 18-tej?) 10.11. ešte neboli na účte 😉 ... "zobrazili" sa v pohyboch na účte až na druhý deň 😉 ... ale inak máš pravdu, obvykle mi platba nabehne na druhý deň ... s výnimkou víkendu...
PS: zato výplata chodí načas ako hodinky

eeffka
13. nov 2014

@ivett1 uzavierka na domace platby byva okolo 18,00 toto sa lisi podla banky, takze museli byt zaslane az po takom termine pri medzibankových prevodoch
v ramci banky je to myslim bez obmedzenia

ivett1
13. nov 2014

@eeffka super, díky za vysvetlenie, zase som o čosi "múdrejšia"🙂 ... možno...ak nezabudnem ...

kikusq_a18
autor
13. nov 2014

Lebo mne posielali zo Slovenskej 11.11 o 8hod. rano a dnes 13:11 o 20:00 na ucte este niesu :(

kadri
13. nov 2014

mam mbank a platba nabehne hned na druhy den po vykonani platby z inej banky

munngoooo
5. nov 2015

prosim vas mohli by ste mi poradit dnes okolo 10 tej hodine poslali z suba banky peniaze prevodom do otp banky neviem kdy ich budem mat na ucte neviete mi poradit dakujem

bechcer
12. máj 2016

Zdravim.Chcem sa opytat dnes som posielal peniaze na ucet .Na ucte mi ukazalo ze zrealizovane ale ked som sa pytal dotycnej osoby,ziadne peniaze jej na ucet neprisli.Cislo uctu som kontroloval uz 3 krat aj ja aj druha strana.Ide o prevod medzi SLSP a VUB.Za odpovede vopred dakujem

miskondro
13. máj 2016

@bechcer podľa mojich skúseností to trvá 2 dni

milandidias
23. sep 2016

Kolko trva prevod z prima banky do csob banky dakujem

milandidias
23. sep 2016

milandidias56@gmail.com

evittam
23. sep 2016

@milandidias Ahoj, maximálne 24 hodín. A je jedno, z ktorej banky do ktorej - banky môžu "točiť" peniaze medzi sebou max.24 hodín.

marek11ss
18. nov 2016

mam otazocku obchodnik mi poslal predcislie cislo uctu a var.sym dal som si vygenerovat iban obchodnik je z CZ ale maju aj na slovensku banku a stale nema peniaze na ucte peniaze boli zrealizovane 16.11.2016 este v ten den dnes je 18.11 a stale ich nema prevod bol z IB VUB do MBANK dal som domaci prevod zadal som spravne alebo este mam cakat ?

pikolas
9. dec 2017

ahoj chcem sa spytat ked mi vcera večer okolo 21-22:00 posielali peniaze z otp banky do unicredit kolko potrva kym to na učte budem mat? peniaze boli posielane vo štvrtok večer a je sobota a na učte nič.

anjelic
9. dec 2017

@pikolas niektoré banky nerobia prevody cez víkendy sviatky a vo večerných hodinách. Ja keď posielam z Prima banky večer po cca 22.00 hod. strhne mi to až v ďalší pracovný deň nadránom a na iný účet pripíšu až v ten ďalší pracovný deň. Čiže keby som posielala vo štvrtok okolo 22.00, tak by do inej banky nabehli až v pondelok v priebehu dňa.

ildus77
21. jan 2018

Dobry neviete kolko trva prevod s m banku do vub posiela som to piatok rano o stvrtej

tulipan400
1. jún 2018

Prosim vas poradte mi, mam slovensku sporitelnu, a kupujuca zase prima banku, uz dva dni, a nemam na ucte peniaze, kedy dojde? Kto,ake skusenosti ma? Dakujem

anjelic
1. jún 2018

@tulipan400 Ja mám Prima banku a keď mi posielajú peniaze na účet, tak zvyčajne na druhý alebo tretí deň nabehnú, záleží o koľkej posiela /termín uzávierky v banke/. Keď posielam ja tak tuším do 15.00 hod. musia z účtu odísť, aby boli na druhý deň na účte inej banky, ale ak nie, tak potom na ten ďalší nabehnú. Takže ak by som posielala najneskôr v stredu po 22,00 hod. tak najskôr dnes by boli pripísané na inom účte, pretože by mi ich stiahli až v najbližší účtovný deň /štvrtok/ a možno by pripísali až v pondelok.

tulipan400
1. jún 2018

@anjelic dakujem

kristina406
24. aug 2018

Prosim dojde mi vyplata v sobotu ak v piatok rano mi ju s Vub posielaly do raifasenbank?

benculka
24. aug 2018

@kristina406 myslím že nie. Sk sa nemýlim Raiffeisen banka pripisuje platby len v pracovné dni, čiže príde v pondelok.

martinka150
24. aug 2018

Plati SEPA pre VSETKY banky. Cize prevod trva 24 hod. Avsak nie cez vikend

kristina406
24. aug 2018

A ak dojde mi vvyplata pondelok tak doobeda neviete?Dakujem

kristina406
25. aug 2018

Viete mi poradit ak mam na zmluve pracovnej vyplatny termin vzdy 25teho v mesiaci a vychadza to na sobotu kedy by my mala dojst vyplata ? Do piatku alebo p ondelka lenze pondelok bude uz 27 -ho poradte prosim .

martinka150
25. aug 2018

@kristina406 25 je vikend, takze pondelok. Urcite sama vies, ze cez vikend sa peniaze nepripisuju na ucet

kristina406
25. aug 2018

@martinka150 Ale ja som chcela vediet ci porusili zakon ak maju byt vyplaty do 25teho a ci mali posielat oni skor aby nam dosli v ten den