Chcem si dať tetovanie, čo sa mi veľmi páči už dlhšiu dobu. Mám ale trochu pochybnosti, či sa mi bude hodiť aj keď budem už stará. 😄 Aké tetovania sa páčia vám, prípadne aké máte? Mne sa celkom dosť páčia farebné a z animákov, čo ma chytili za srdce. Kvietky sú tiež pekné.
Žiadne.
Ja mam watercolor styl to sa mi paci
mandaly
Ziadne. Vyzera to hlavne na zene vulgarne. Z mojho okolia ani neviem, ci niekto vobec ma take tetovanie a z mojho pozorovania (mozno sa mylim) je to skor zalezitostou menej vzdelanych ludi vykonavajucich fyzicku pracu...
ak mas ig, pozri Jehličkou. ja mam od nej male kvietky.
A nie je to vulgarne, som vzdelana a nevykonavam fyzicku pracu. A mam ho krasne.
No hlavne neviem či sa tetovanie dáva aby sa to páčilo iným..
Za seba hovorím že nemám žiaden konkrétny typ ktorý sa mi páči.
@zmrzlinka2021 Ja pracujem v IT, cize hlavou a som vzdelaná. Skoro všetci moji kolegovia majú tetovania tiež. Rovnako aj celebrity ... Gaga, Miley Cyrus, Arianna Grande a pod. cize som prekvapená. Ale respektujem názor.😄
Ziadne.
Nula.
Odpudzuje ma to.
@lady083 Sú krásne.❤️
Pozri, ked sa ti to paci, daj si.
Ja som myslela hlavne na zeny, je to odpudive pre mna a vnimam to skor u predavaciek, robotnicok, ci bab, co robia "v miestnom bufete"...
Autorka:
Ak máš pochybnosti, tak si nedávaj. Ja mám zatiaľ tri (ešte jedno až dve plánujem) a nikdy som neriešila, či sa mi ako starej bude hodiť. Všetky tri tetovania pre mňa niečo znamenajú, čiže je v tom aj iný ako vizuálny význam.
Otazka bola ake sa paci? Nie co je vulgarne a komu sa to nepaci... A ostatne nazory radsej ani nebudem komentovat. Ale k teme, ja mam rada ornamenty ale paci sa mi aj roznorodost. Momentalne tiez rozmyslam ze najblizsie to bude tiez kreslene-stupid dog... Moj ocino bude mat pomaly 60 rokov, tetovania rozne ale nepostrehla som ze by sa k nemu casom nehodili. Hlavne aby sa tebe pacilo.
Mne žiadne, absolútne, príde mi to neelegatné a vulgárne, zbytočné..Ale ak by som bola typ, ktorému sa tetovanie páči, vyberala by som si nie podľa toho, čo sa páči okoliu alebo čo je práve v kurze ( aktuálne vidím na každej druhej na IG hlavne srdiečko na ruke..), ale niečo, čo by ma absolútne vystihovalo a bolo úplne autentické v súlade so mnou- podľa mňa to by mal byť pravý zmysel tetovania, keď už..
Žiadne
Ja na sebe tazko znasam akukolvek nedokonalotst a nesumernost, tetovanie by som asi neprezila, mozno keby bolo symetricky to iste na dvoch poloviciach :D
Na inych mi je to jedno, nevyvolava to vo mne ani obdiv ani znechutenie. Obcas lutost, ked je to naozja nepodare 🙂
Páči sa mi také symbolické tetovanie ako napríklad meno a dátum narodenia dieťaťa alebo domáceho miláčika. Žiadne iné. Keď ma niekto potetovanu napríklad celú ruku alebo krk, dekolt, z toho mi je až nedobre.
Pre mňa musí mať tetovanie nejakú symboliku. 2007 som si dala na krk znak tigra a rok kedy som sa narodila. Mamina mi na 30ku dala tetovanie dve sovičky mamina a ja a na hrudi majú male srdiečka to mám na celý život spomienku. Dalšie som si dala farebné lúka a sovička potom ako som sa rozišla po 11rokov ako spomienku na to všetko čím som si prešla a že som to dokazala sa rozísť, čiže je to také ako keby som povstala a začala nový krajší a lepší život 🙂 Tetovanie mám rada, nech sa pekne nosí 🙂
Existuje aj tetovanie zmývateľné, syn si to dal, keď išiel na dovolenku. Potom sám povedal, že dobre, že si nedal trvalé, že sa mu to už nepáči. Som mu povedala, že za nejakých 10-20 rokov sa tak posunie, že sa to neoplatí.
@zmrzlinka2021 pri staršej generácii to tak asi bolo, dnes už to určite nie je pravda 😊
Autorka, ale ak si si nie istá, tak podľa mňa kašli na to radšej... aspoň zatiaľ 😅 ja som mala cca 4 roky premyslené čo zhruba a kam a až potom prišiel ten pocit, že som si istá...😊 to prvé je asi vždy také... Teda ja som pri prvom aj skončila, ale veľa kamarátov je potetovaných dosť výrazne a tí už neriešia 😄
Mne je jedno, ci niekto ma alebo nema, ja som tolerantna, nech si nosi kazdy to, co sa mu paci.
Len mi je usmevne, ak husto potetovana dievcinka nahodi romanticke biele svadobne saty a z tych jej trcia modrofarebne ruky az ku krku.. alebo chalan v drahom obleku a tie rukyyy... des Ale vravim, ak sa to niekomu paci, tak nech sa potetuje aj cely, ak mu to urobi radost, ja som s tym v pohode.
@mk1111111111 👍😃
@zmrzlinka2021 prepac ale takto zastarany nazor som uz teda dlho necitala 🤣
@s_o_n_i_k_e ja mam na toto "znovuzrodenie" dva motyliky 🙂 mna a syna
Mne žiadne. Neviem, či som ti pomohla.
Mne sa páči niečo decentné. Ja mám holubice vytetované. Samozrejme nemám to cez celé telo pomaly ale tak decentne mi to krášli zápästie. A potom sa mi páči niečo ženské ako sú napríklad červené pery. Animáky sa mi absolútne nepáčia veru. Ale je to Tvoje telo tak si daj čo len chceš. 😊
Ja sa tetovat nemozem dat kvoli zdravotnym kontraindikaciam. Ak by som mohla, tak moje tetovanie by boli so mnou uzko spate a dala by som ich tak, ze by pre mna mali konkretny vyznam. Urcite by to bol moja najoblubenejsi strom/kvet magnolia, nieco symbolizujuce moje znamenie a par oblubenych vyrokov/citatov,ktorymi sa riadim. Urcite by to neboli ziadne inicialky deti, partnera, rodicov ani ich datumy narodenia. Toto viem na 100 %. A nikdy by som si nedala nieco, co by pre mna nemala svoj vyznam, proste len take hala bala tetovanie z instagramu alebo pinterestu.
Ja sice nemam a nijak to neodsudzujem. Ale niekore tetovania podobizne su tak strasne skarede. 🙈 To s realitou nema nic spolocne.
Tetovanie na žene, žiadne. Ale na chlapovi úplne hocijaké 🙊😂 aj nejaké hnusné basistické kérky robené hrdzavou ihlou 🤣
Vzdy som chcela tarantulu na ramene. :DD Esteze ju nemam. Nepacia sa mi tetovania.