Ahojte dievčatá chcela by som sa s vami poradiť ohladom kúpi prvého auta nakoľko prišla doba kedy ho budem musieť kúpiť. Aké autíčko máte doma vy ? S čím ste spokojné? Nakoľko budem jazdiť denne po meste sem tam nejaký výlet chcem radšej benzín / automat a s výbavou udržovanie v jazdnom pruhu, rozpoznavanie značiek,ABS a samozrejme s isofixom. Ktorá značka je dobrá nemám sa veľmi s kým poradiť tak píšem sem 🙂 Dakujem za odpovede
@sandra9 manžel má Škodu Octaviu a ja Hyundai i30 combi a sme obaja spokojní 😊 obidve naše autá majú všetko čo spomínaš, to už je asi základ. Ono každému sa páči iný dizajn atď
Ja mám audi Q8 a teda spokojná som ako blcha. Možno ak hľadáš menšie mestské auto tak by som aj Q5 alebo Q3 kúpila :D ale tak od rozpočtu závisí :D
Nepises rozpocet, vyssie sponinane volvo bez limitu by bola moja top volba.
Inak pozrela by som aj hybrid, v meste kde kazdu chvilu stojis v zapche a na semafore to ma celkom vyznam.
A teda ten rozpocet by dost pomohol.
A ak sa do aut nerozumies a nema ti kto poradit, sla by som do noveho auta, tam je prepoklad, ze na 7-10 rokov ta necaka vazna porucha.
@sandra9 chod do autosalonu Toyota a popozeraj moznosti (modely (male, stredne, velke), motory, vybavy, ceny, posadaj, vyhlad dopredu, dozadu aj sikmo bocne...)
dnes su uz vsetky auta bezpecne. (jasne ze volvo je top😅)
Skor ide o rozpocet, chces nove alebo jazdene?
Si aktivny sofer?
Asi tu by som zacala....
@bambulka98765 volvo už dávno nie je top... sused má lakovňu. Keď porovnal plechy, tak staré modely boli úplne o niečom inom ako nové. Ale je to "choroba" takmer všetkých automobiliek, pretože musia liať prachy do vývoja elektrosračiek, takže niekde sa škrtiť musí. Volvo je stále bezpečné a dobré auto, ale čo do prémiovej kvality, žije už len zo zašlej slávy.
@autorka napíš budget, alebo aspoň strop. Bez toho sa moc poradiť nedá.
Škoda Superb
@sandra9 úplne bezpredmetná otázka, keďže si nenapísala cenové rozpätie 🤦♀️ tieto požiadavky splní už aj 8 ročná fabia rovnako ako najnovšie Audi
my máme vw touran a ja si veľmi chválim. nie je najmenšie, ale ani veľké a veľmi dobre sa s ním aj po meste jazdí 🙂
Neviem ci rozpoznavanie znaciek a udrziavanie v jazdnom pruhu,je pre teba dôlezita vybava...
Ja ich vypinam,nakolko mi to lezie na nervy.
Volvo XC 90,ako prve auto,vôbec neodporucam...
Nakolko, si neuviedla rozpocet,moja rada by bola,ako keby som slepemu,ukazoval fotky z dovolenky...
@sandra9 Volvo XC90
Inak to, čo píšeš ako požiadavky, tak majú dnes asi všetky autá.
Najprv si povedz, aký je tvoj finančný limit a podľa toho vyberaj značku a model.
A manžel či priateľ čo na to hovorí? On nebude jazdiť na tom aute?