Akcia v Lídli a nič nemajú. Aj vám sa to stáva?

lili777
30. apr 2012

Non stop majú nejaké reklamy v TV a letáky, prídete v prvý deň akcie a tovaru nikde. Stáva sa to aj vám alebo náš obchod je blbo zásobený? Dnes začali pyžamká detské po 4,99, syn chcel Cars a ráno o ôsmej nemali. Nedávno som chcela lesné ovocie mrazené a nikde nič. Mohla by som pokračovať do aleluja. Aj vo vašom Lidli je to tak?

elinnka
30. apr 2012

@lili777
Mili dochodcovia to uz vykupili... pred nasim Lidlom vzdy stoja ako za totacu.. kazdy so svojim vozikom... o 6 rano

Ja tam uz ani nechodim. mne je ten obchod nesympaticky.. aj ked niektore veci su fajn..

Eli

lili777
autor
30. apr 2012

@elinnka tie pyžamká sú odtiaľ super, ak sa podaria kúpiť. A čo by s nim dôchodcovia robili? Lenže to robia niekde chybu oni, keď to v prvý deň ráno nemajú

zuzkatko
30. apr 2012

u nás ako kedy ale väčšinou nájdem čo hladám ked je v akcii síce ked prídem okolo 8.00 je to už popreberané ale vždy som natraffila

papuka
30. apr 2012

Veru tak, keby si tam išla ešte pred 7,00 hod, videla by si kolko ludí tam už stojí v rade, ja ked niečo velmi velmi chcem, tiež si musím privstat, inak to nedostanem 😒

alusha
30. apr 2012

aj mne sa to stava, dostanu z kazdej velkosti len jeden-dva kusy, tak je to hned prec.... ale dnes vynimocne som kupila vsetko co som chcela, obliecky aj pyzamka dva kusy, su super 🙂

mata1001
30. apr 2012

jasne ze aj u nas nic nemaju hned v prvy den.a preto tam nechodim...ked sa mi nieco zapaci tak mne staci povedat svokrovi a ten mi to u nich kupi (byva v inom meste) a inak svokor je dôchodca 😀 😀 😀

jaruska6
30. apr 2012

Mne sa to stáva stále.Ráno si neprivstanem, keď mi dieťa spí do 8,00,isto ho kvôli Lidlu nebudem budiť.Sme ďaleko od rodiny, nemá mi ho ani kto postrážiť, tak kašlem na celý Lidl.Už som sa tak opinkala viac krát 😒 .

syslica
30. apr 2012

Hej, pravidelne, napríklad teraz tie protihmyzie prípravky... už len prázdne krabice tam boli... smola 😖 .

poleva
30. apr 2012

lebo si to poberú zamestnanci a aj pre svojich známych....zaručené info od známej čo tam robí 😀
my do lidlu nechodíme

lili777
autor
30. apr 2012

Nechápem načo investujú do reklamy v Tv, tlačia letáky a v prvý deň akcie nič nemajú. Zvláštna politika. Však keď viem, že ľudia sa na to hrnú, tak objednám nie?

kokorunecka
30. apr 2012

Mne sa tam ani neoplatí chodiť už len kvôli tomu, že leták nám príde na druhý deň akcie 😀 A TV pri malej nemám čas sledovať 😀

xenicka13
30. apr 2012

presne ako u nas 😝

elinnka
30. apr 2012

@lili777
No to je podla mna ich obchodna politika.. , urobia booom okolo toho co budu mat.. potom dodaju po par kuskoch (1-2) do kazdej prevadzky a dufaju ze ludia si tam kupia ostatne, mnohokrat aj take co nepotrebuju..

Eli

libka1
30. apr 2012

mna tam skoro raz utlkli vozikmi babky ked som sa tam v pondelok rano objavila 😀 odvtedy sa tam v rizikovych casoch neobjavujem, samozrejme to co je v letakoch uz nemaju 😀
@lili777 dochodcovia maju vnucata 😉

katarinaa77
30. apr 2012

ano stava, a tiez som sa na nieco tesila, ze to idem kupit a nikdy to uz nemaju, preto uz ani letak nepozeram a chodim tam uz len malo. 😀

nikush
30. apr 2012

problem je v tom, ze napr. v PO som zhanala postielku, co mali v akcii a tu nebola. odpoved predavacky bola, ze ak sa zvysi na zapade, tak to poslu na vychod....tak vdaka, co sme my odpad???

ciusinka
30. apr 2012

@lili777 Mne sa niekedy stane, ze ked pridem v prvy den akcie, tak tovar nemaju, ale ked pridem povedzme o dalsie 2-3 dni, tak uz maju..mam pocit, akoby im to na etapy chodilo a oni to podla toho vykladaju..

petkave
30. apr 2012

@lili777 jedno krátke slovo: Dôchodcovia.

Môj švagor si tak chcel vlani v lete kúpiť trekingové topánky. Vyštartoval po ne ráno o 7.00 a tam už dôchodkyne s plnými vozíkmi tejto obuvi. Asi pre celú rodinu alebo ako. Lebo fakt som nerozumela tomu, že načo je babkám trekingová obuv. 😝

dahra
30. apr 2012

Známa tam kedysi robila a vravela, že vždy prišlo akciových vecí pár kusov (niečo si aj ony-predavačky odložili) 🙂 A to nebolo na východe, takmer na najzápadnejšom západe 😀

sisaha
30. apr 2012

@lili777 ano, stava sa mi to dost casto. Napr. ja som chcela mascarpone v akcii, prisla som druhy den a vypredane do mrtva...inokedy ich tam maju ako nasr....e.., chyba je ale hlavne v tom, ze ludia sa neozyvaju. Treba napisat staznost na hotline@lidl.sk a zaroven ich poprosit, aby ti ten tovar o ktory mas zaujem poslali na tvoju pobocku a meno.
Ja tam idem pisat kvoli inemu. V nasej pobocke predavaju iba vajcia z poska, pritom v ostatnych maju ceske, alebo slovenske. Hadam nebudem kvoli vajciam cestovat, ked to mozu dodat aj na nasu pobocku. Zo zasady polske nekupujem nic.

lili777
autor
30. apr 2012

@sisaha ja som tam dnes už napísala, tak som zvedavá čo mi napíšu. Zjavne to nie je len moja skúsenosť, hodím im sem link, nech si prečítajú

lili777
autor
30. apr 2012

@nikush neboj nie ste🙂 ani my tu nič nemáme

elinnka
30. apr 2012

@sisaha
Ano ja nekupujem nic polske.. uz ani krovky.. 🙂)

sisaha
30. apr 2012

@lili777 som zvedava co ti odpisu. Napr. moja segra zijuca v DE, ak nieco chce a uz to nemaju, napise na centralu a oni jej to na meno doposlu na pobocku, ktoru uvedie... Ked to ide na zapade, mohlo by aj u nas...no nie?

sisaha
30. apr 2012

@elinnka a po tom co poliaci napodobnuju este aj nasu bryndzu - clovek, aby studoval aj krajinu pôvodu. A pritom by stacilo, keby aj obchodníkom záležalo na tom, čo jeme...A nie iba na vlastnom zisku

zuzla2
30. apr 2012

ano stava sa...
ale napr. dnes som tam bola okolo 9tej a mali aj tie pyzamka,aj obliecky,osusky..a neviem co este..

elinnka
30. apr 2012

@sisaha
ja ked nakupujem, tak pozeram na kazdy vyrobok ci nie je z polska..ked je.. vratim ho naspat na regalu a vyberiem si nieco ine..
Jasne ze to neplati na vsetko.. veci ktore poznam.. alebo niesu "podozrive" kupujem bez kontroly.

Prasky, avivaze kupuje moj Jojo v rakusku.. nemozem si pomoct ale proste nen isty prasok z polska je uuuuuplne na nic..

Eli

sisaha
30. apr 2012

@elinnka ano, ja mam tiez svoje "overene", ale niektore veci kupujem aj v Lidli v rakusku, kt.nemaju u nas, napr. croissanty do rúry (sú tam tusim 4-6) a stoja cca 89 centov. No a pracie prasky a avivaze len rakusko..

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miskakyska
30. apr 2012

@lili777 🙂 keby len v Lidli!..v kauflande je to také isté!!...prestala som chodiť do takych obchodov,kde furt nič nemaju a mám sväty pokoj :o))