Ahojte! Rada by som vedela, čo všetko môže spôsobovať HIT. Poprosim vaše skúsenosti. Ďakujem
Moj muž mal ako príznaky opuch hrdla, hnačky neskutočne a bol vysypany na genitaliach
@brna1989 Po akom case ti zacali priznaky miznut? Ja este len zacinam s HIT dietou, tak ma zaujima, ako zafungovala u inych ludi.
@marianarem mne prakticky hneď, diétu mám 6tyzdnov.
@brna1989 ahoj toto ako kedy som čítala o seba 3 mesiace sa trápim a vcera som bola u koznej pre vysledky na dao a ze ani sa mi nečuduje co sa mi deje dao funkcia myslim povedala 1,69 a to mi brala krv ze som bola pod atihistaminikum ( omarit) a aj tak mi toto mi vyslo , prosim pod ako zacat ? Ked mi pisala papier ze co je hit vykotilo ma nikto v mojom okoli nema hit . Co ti pomohlo aj problemy ustúpili je to hrozne ten opuch v puse, pripuchnute viečka , divno v puse , opuchnuté dutiny ako keby zapal dutin , mavam niekedy aj sťažené dychanie hrozbe som na nervy , cervene flaky po tvari , ako zacat ? Da sa z hit dostat ? Mne prepukla po chorobe , aker.reakcie na atb , utlmovanie prednisonom hrozne . Alergologicka mi predpísala pre pripad epi pero normalne sa bojim . Moze hitka spôsobiť analylaxiu ??
Opuchnuté končatiny, opuchnuté viečka,tvár, pocit na zvracanie, najčastejšie som bola neskutočne nafúknutá , unavená, mňa najčastejšie preháňalo,aj 8x denne a veľká niekedy menšia bodavá bolesť zaludka.svrbela má pokožka (končeky prstov,dekolt), opuch nosnej sliznice, kýchanie ,svrbenie ďasná(vzadu ako sú mandle), výsyp na tvári a dekolte (akoby potničky, žihľava)
Síce to nie je prijemná choroba, ale teraz poviem,že som rada, že mi to zistili a všetky príznaky pomaličky miznú.