Prosím Vás je tu niekto kto chodí externe na Trenčiansku univerzitu , ľudské zdroje a personálny manažment? Chcem sa opýtať aké sú tam predmety a či je tam cudzí jazyk..
Ďakujem
ahojte kočky, tiez rozmyslam o odbore ľudské zdroje a personálny manažment externe studium, najdeme potom uplatnenie? v akych oblastiach mozme pracovat okrem tych co su uvedene v nazve?
Ahojte, aj ste začali daný odbor študovať? ste v ňom spokojné? 🙂
@dasiacik Ahoj, ja som maximalne spoko, netreba sa zlaknut prveho rocnika, druhy je tazsi 😀 teda aspon nasa trieda tak zhodnotila, ze prvy bol ok, ale druhy rocnik teraz zimny semeter bol riadny zaberak.....ALE, musim napisat, ze my sme este zacinali 4rocne externe a pocas 1 rocnika sa to naspat zmenilo na 3rocne a prisposobovali a menili k tomu predmety...takze naspr.v nasej triede kto prenasal filozofiu z prveho rocnika, teraz robil skusku z BOZP, lebo filozofiu ako predmet zrusili....
No a zalezi aj na triede a spoluziakoch....my sme sa tam nasli uplne super partia, pomahame si co sa da a kto ako vie....teraz co su prvaci, tak maju problem medzi sebou, nepomahaju si, ak ma niekto material, ktory by pomohol vsetkym, tak si ho nechava pre seba.....mozno sa to este zmeni, ale tak aj toto vplyva na tu chut byt v skole potom....my sme mali hned skupinu spolocnu na whatsapp a tam bezia infosky jedna radost a uz tam riesime aj pracovne okrem tych skolskych....
@dasiacik Ja som spokojna s odborom, je to take miesane ekonomicko-socialne.....vela ekonomie, ale aj predmetov, co sa tyka ludskych zdrojov....isla by som do toho znova 🙂
Podla mna s tymto odborom, aj s tym co preberame, sa uplatnis vo viacerych odvetviach....co sa tyka ekonomie, ale aj podniku celkovo, vyroby v podniku....podla mna preberame vsetky zakladne potrebne veci, co sa tyka podniku a ako funguje, co v nom prebieha, kto na co je potrebny....a samozrejme aj vztahov na pracovisku, motivacia zamestnancov a pod...
@mm87245 bolo toho na mňa dosť. robota, škola, rodina ešte keď to bolo online tak sa to dalo. V 2. ročníku v letnom semestri sme písali písomku s makroekonómie a každý mal ťahák ale len vzorce... podľa mňa ti je v živote úplne nanič vedieť vzorce naspamäť dôležité je vedieť ich používať. Striehla na nás ako na deti na základnej škole. Prišla som domov a povedala som že už tam nepôjdem... Písomku som napísala dobre aj všetky zápočty som mala ale vzdala som to. Spolužiaci ma prehovárali. Som si povedala že mala som si to vymyslieť skôr... Ja už mám dosť rokov a malé deti tie ma potrebujú viac ako ja školu...
@xadriana chápem. Presne to vnímam aj ja takto. Až na to ze denne s IŠP je to ešte ťažšie.. Tie zápočty človek nejako dá, ale tie skúšky, a co dovadza teraz jedna docentkana skúškach, tak zbohom🤦🏻♀️🤦🏻♀️ silno, ale silno sa premáham aspoň na Bc. Lebo ma ta škola nebaví. Ak by ma bavilo učenie, bolo by to úplne o inom. No žiaľ na takú školu akú chcem už nemôžem. Tiež mám deti aj vek uz nie 21... Myslela som a teda ešte sa uvidí, či mi na niečo bude tento odbor 🫤
ahoj chcela by som sa opytat na anglictinu. Na akej urovni bola? Dala sa zvladnut? Skuska z nej ako prebiehala?
@xadriana aj ja sa pridám ak naaahodou niekto odpíše 🙂