Ahojte, je tu niekto kto študuje alebo študoval matematiku alebo fyziku v Prešove? Zaujíma ma náročnosť, ako skúšky prebiehali a prijímačky. Kľudne i súkromnou správou. Ďakujem🙂
Ahoj, môžem sa opýtať na náročnosť štúdia? V rozvrhu je uvedená výučba každú sobotu ... trvá to naozaj celý deň? Predpokladám, že počas corony bolo vyučovanie dištančné. Skúšky sú veľmi náročné? Mám doma tri deti (budúcu prváčku), rozmýšľam, či sa do toho mám pustiť... Ďakujem 🙂
@bbdj ja som si podala nakoniec matematiku, cakam na rozhodnutie, blizsie nic neviem 🤦🏻♀️🙂
Ja som podával tiež na matematiku v Prešove ale vrátili mi prihlášku, že nevedia garantovať riadne ukončenie štúdia kvôli zmene v legislatíve a v akreditácií neviete niekto čo sa deje ? respektíve, či je možnosť sa niekde inde prihlásiť na rozširujúce štúdium ?
@konicek_ vraj prisli o garanta, bohužiaľ vraj umrel na covid... Podla mojich info tento rok ani KE neotvaraju, vraj len kazdy druhy...
Do Ke som ani nemal veľmi v pláne ísť nevyhovujú mi to v piatok v sobotu je to lepšie ako má Prešov čiže teoreticky je šanca, že na druhý rok to už bude zase fungovať v Prešove?
Ahojte... aj ja potrebujem učiteľstvo matematiky... Prešov skončil a Košice neotvárajú... viete o nejakej inej možnosti?
@simoness tak asi už len banská bystrica alebo ružomberok
od známej odporúčam ísť na štúdium do BB na UMB, majú novú smernicu, kde sa rušili všetky záverečné skúšky, takže len prácu obhajovali. Ja som si tam posielala prihlášku na štúdium fyziky.
@dara_1992 ja som volala do KE a neotvaraju tento rok... Ale mi vravela ze koncom augusta sa mam ešte ozvať ci náhodou nedošlo k nejakej zmene ale inak oni majú výučbu každý piatok a ja v piatok budem v práci... Som sa rozprávala s manželom tak by som asi zvolila tu Banskú Bystricu aj keď neviem ako každu sobotu ale nejako by sme to dali snáď...
@simoness Vo vážne? Ja som si posielala aj do KE. Vlastne všade, kde je fyzika. V podstate ten piatok nie je zlý, ide o dohodu so zamestnávateľom. Veď pokiaľ nie je povinná účasť, človek tam nemusí byť stále. No ja verím, že Banská vyjde, nakoľko keď som volala na študijné na fyziku bolo len 8 žiadosti, tak snáď ešte prihlášky prídu..... človek všetko zvládne, keď chce 😉
@martinkadz1988 a ty co mas niečo nove?
@simoness mňa prijali na fyziku do PO, tak idem tam
@martinkadz1988 veď v PO neposielali prihlášky na matiku aj fyziku naspäť ?
@konicek_ nie iba matiku, fyziku otvárajú
@simones ja som tiež od Sabinova a plánujem isť na rozširujúce štúdium matematiky
do BB. Zatiaľ mi to najviac vyhovuje, tiež kvôli 3-ročnému synovi.Prešov neotváraju, Košice majú len piatky čo mi nevyhovuje a tiež neotvárajú a Ružomberok je piatok a sobota.
@martinkadz1988 ahoj ja študujem fyziku v PO