Ahojte žienky ide niekto študovať špecialnu pedagogiku na UKF externe? Alebo študoval? Ako prebiehalo štúdium? Dalo sa to zvládať aj popri práci hlavne čo sa dochádzky týka? Dakujem za vetky odpovede 🙂
Ja tam nastupujem od septembra, tak som tiež zvedavá, ako to budem zvládať/stíhať....
@dzanis147 dobry den prepacte, ze sa sem vtieram..ale chcem sa spytat ohladom tohto studia..mali ste prijimacky skusky aleb podla coho Vas zobrali externe? ja som uz tento rok zmeskala prihlasku..ale o rok by som chcela tiez podat.
@ninusa221 dobry den mozem sa spytat konkretne ake predmety su tam momentalne? ja si nejako vobec neviem predstavit a spojit specialnu pedagogiku s manazmentom..chcem toto studovat vlastne specialnu pedagogiku..ale manazment ma vobec nezaujima..a stacilo ,ze som to mala na strednej..tak neviem ako to teda dali takto dokopy... :(
@amelia0511 vkuse kazdy semester je s kazdeho rožka troska takze aj špecka aj manažment aj vychovavatelstvo. Napriklad mali sme poruchy učenia, špecialna pedagogika, potom vzdelávacia politika a školsky manaźment atď…
@ninusa221 ale nejake matematicke predmety tam dufam nepribudli..este som sa chcela spytat, ci sa s tym da stale uplatnit ako specialny pedagog na skolach..a ake boli podmienky prijatia🙂 dakujem..skoda, ze som to uz tento rok nestihla..:(dakujeeem
@amelia0511 ja poslala len vsetky vysvedcenia zo strednej skoly, priemery teda plus maturitne vysvedcenie overene na matrike a prislo mi ze prijata 🙂
@dzanis147 ďakujem 🙂
Ja tiez idem a tiez neviem ako casto sa bude chodit alebo ako to bude…
@lemoncheesecake
@lemoncheesecake
@dzanis147 ahojte baby,ako ste dopadli ? Dá sa zvládnuť štúdium ?
@lubka0412 ahoj študuješ na UKF ? Aké to je ? Dá sa to zvládnuť ? Vďaka za info
@1gabriela13 ano, studujem tam, zimny semester uspesne za mnou. Je toho dost, ale da sa to zvladnut.
@lubka0412 môžem ti napísať sa? Bola by som vďačná ďakujem 🙏
@lubka0412 *ss.
@1gabriela13 kludne, nech sa paci 🙂
dievcata, ako sa dari?
@dzanis147
@ninusa221
@amelia0511
@lemoncheesecake
@1gabriela13
@lubka0412
ja uz v systeme svietim ze som pre skolsky rok 2023/24 prijata, uz aj navratku som poslala na studijne 😀
@kaktusik007 a kde sk to pozerala ?
@ninusa221 cez ten ich system --- https://ais2.ukf.sk/ais/vysledkyStart.do -- tu si das priezvisko, heslom je myslim rodne cislo bez lomitka --- a vidis tam ci si alebo nie si prijata..... a ak si, mas tam link na interny system a uvedene tvoje cislo studenta a vies tak potvrdit navratku, ci nastupis.
@kaktusik007 tak ja som už v systéme keďže už končím BC nám to na mgr príde asi neskôr.
@ninusa221 jop, tam aj prihlasky sli o mesiac neskor ;)
@kaktusik007 dobre, nestihame ani odpisovat 😃 mame to tento semester trochu nahustene
@lubka0412 🤣 👍
@kaktusik007 este jedna skuska a mam po pevom rocniku 🙂 je toho ozaj dost ano pisala Lubka ale da sa ro zvladnut 🙂
@dzanis147 teraz je to už spojené s vyvhovavateľstvom a manažmentom..