Ahojte baby nejde niekto studovat na tuto skolu z okolia Trencina alebo Banoviec nad Bebravou?
Ahojte , ja tiež začínam od 12teho. Som z Partizánskeho
Ahojte. Tiež tam idem 12.9., čas si nepamätám ale tuším 13.00
Este neviem ale asi soboty
https://www.modrykonik.sk/group/11630/
Vytvorila som skupinu pre maminky, ktore sa rozhodli študovat na pomaturitnom studiu alebo sa este len rozhoduju.
Je to skupinka sukromna, kde by sme si vymienali skusenosti zo skoly, podporovali sa pripadne pomahali v pripade nejakych problemov.
Rada vas uvitam ❤❤❤
Ahojte .študujete tam niektorá? viete mi napísať niečo viac do súkromnej správy? Inak baby tam je pri nej Pentagon, však? neni to tam nebezpečne moc ?
Ahojte, aj ja sa hlásim. Pozvánku mam na 5.9.
@marlau Ahoj, keď ti prišla pozvánka na 4.9., pravdepodobne ťa zaradili na piatkové vyučovanie. O sobotné vyučko býva boj. Mimo sa to bude dať ešte preradiť. Vlani nás bolo veľmi veľa, mňa zaradili na štvrtok. Dalo sa to preložiť na piatok, zle som tam volala.
A v školstve som začala pracovať až teraz od 1.9. našťastie mi tolerujú že v piatok odchádzam o 11.00 a potom si to nadrobím. Ak budeš niečo potrebovať , kľudne sa ozvi. Len teraz som si neskutočne to všimla poštu.
@ejamar tento mk je hrozný, ak nemôžem soboty chodiť,tak to nemôžem vôbec. Budúci sobotu prídem a uvidím.podla mna,neskuticny chaos,to som ešte nezažila.ved aspoň priebežne sa mohli informovať kto môže v ktorý deň.ja som bola na pohovore a keby ma boli zobrali , tak čo by som robila
Ahoj. Ja idem študovať. Som z Hornej Vsi, obec pri Partizánskom.