ahojte
má tu niekto skusenosti s European Education Agency?je to výučba cudzích jazykov online doma...dik
aj mne prisiel,ale som to neprevzala...tiez akasi cudna intuicia....ale nic ine neviem
tiež mi teraz volali, ale nejak sa mi to nepozdáva..ani google o nich veľa nevie
Dobrý deň, aj mne volali, ale na fb https://www.facebook.com/European-Education-Age... majú iba 32 sledovateľov a žiadny + ani - komentár. Prosila som info o ich IČO, DIČ, aby som si to preverila a neposlali, takže tiež nepreberiem.
@izidoraaa aķo ste s tym dopadli???
@ganyiczova ako ste dopadli?
@ingrids7 neotravovali potom uz?
@mima88 a ked ste ich odmietli, uz nevolali zas? Joooj...lutujem, ze som tam klikla...
@vierocka241 nijako. Nikto viac nevolal ani ne zisťoval prečo som neprebrala
@ganyiczova a oni, ked Vam teda prvykrat volali, ste suhlasili s balikom? Ci oni neriesia suhlas ci nesuhlas a surovo poslu?
@vierocka241 nevolali
mne volali, ze poslu kuriera, ktoremu mam zaplatit a ze do 14 dni si to mozem rozmysliet a vratia peniaze, takze z vas si to nikto neprevzal a neabsolvoval kurz, hej?
a neskusil to nikto hej?
@ink
@darkswan Zatiaľ nebolo veľa času, ale má to tri úrovne,- základ, medzistupen a pokrocily. Dala som základ,- tam sú 4 možnosti,- lekcie, opakovanie, gramatika a cvičenia. Lekcie sú formou okruhov - pozdrav, jedlo, dovolenka, kancelária, farby, slovesa, prídavné mená atď. (30-40 lekcii po cca 20 slov a k nim prisluchajucich viet). Napr. Slovo Children - dieťa a veta: Moje deti žijú v zahraničí. Dá sa to virtuálne "otáčať" ako kartička,- jedna strana slovenský, druhá anglicky + zvuk- výslovnosť. V cvičeniach sú 3 druhy: dopisovanie slov (preklad), spájanie dvojíc slov (svk/ang) a "jedno zo 4"- napisane 1 slovo slovenský a na výber 4 ang.slova a je potrebné tuknut na správne slovo. Gramatiku som veľmi nepreluskala, lebo je to dosť podrobné, takže kto sa chce ucit, urcite sa aj naučí. Zatiaľ som to prebehla len cez mobil popri chorých deťoch. Chcem to skúšať aspoň týždeň a dám vediet
ahojte, aj mne uz parkrat volali, mne to znie celkom zaujimave. Pokial to niekto este otvoril a vyskusal, mohli by ste dat recenziu? Je to aj pre takych, co uz anglicky maju nejaku uroven? Aby to nebolo len pre zaciatocnikov resp. vecnych zaciatocnikov. Dakujem
Tak já se taky nechala "ulovit", vyplnila jsem dotazník na fb, vybrala jsem si španělštinu. Poté mi volali, slečna mi po telefonu vše vysvětlila s tím, že to tedy stojí necelé dva tisíce. Tak jsem to riskla a dnes mi přišel kód, tak uvidím, jestli to stojí za to. Nejsem v šj úplný začátečník, ale už jsem hodně zapomněla.
@errika86 Dobrý deň, prosím Vas mne ma prist balik toho kurzu a kurier mi volal ci to vazne chcem, alebo nie,lebo vraj vela ľudí to nepreberie,ze je to blbosť, ale ak to ani nevideli,tak ako mozu vedieť, tak som sa chcela spytat Vás či mi vedieť povedať uz svoj nazor k tomu,ci je to dobrá vec,alebo sa to vobec neoplatí. ďakujem
@izidoraaa zistila si niečo prosím.. Mam nejaku intuitívnu nedôveru... Neviem.. Ma mi prísť balík za 80€