Ahojte, skúšali sme babylove mlieko ale strašne ho zapeká.. Máme ho 3 deň.. Môžem teraz zmeniť mlieko alebo až po tých 2 odporúčaných týždňoch? Až plače pri tlačení a nič nejde a keď vyjde s pomocou tak stolica ako plastelína..
Nenahám teraz to začalo.. Len mu nechcem častou zmenou mlieka pokaziť trávenie
No podľa mňa je to zapečenie.. Vyzera to ako guča zlepenej plasteliny
@siss98 tak to sú bobky 🙂 skús pridať aj vodičku..vieš pokiaľ ti neplače že ho to boli nemenila.by som ešte mlieko ...moja mala papa aj prikrm a pravidelne bobkuje z ryže mrkvi...predtým v ar mlieka.ale.nemenila.som ..snažím sa do nej liať čo.najviac tekutín ..a teraz v tých horúčavách odporúčam aj tebe pridať vodu a možno sa stolica upraví
Malý má 5 tyzdnov a ano plače a to dosť...
@evitka83 nieje to normálne je to veľmi zaťažujúce pre tak malé telo ....daj si ty ako dospela za týždeň 5 nových jedál ale nie jednu porciu ale tak ako bábo iné nič a uvidíš čo to spraví tebe s trávením .... všetky mlieka majú iné zloženie na ktoré sú potrebné iné tráviace enzýmy alebo teda v iných mierach a už jej samé bábo dáva najavo že má problém s trávením lebo hnačka zvracanie a zápcha už z akého koľvek mlieka je problém a zabiť mu ďalšie bez vyšetrenia prečo sa to deje je podľa mňa totálna ignorácia potrieb dieťaťa....a keď aj z ďalšieho bude problém tak mu bude dávať už čistú vodu ? Potom sa ženy čudujú že dieťa je alergik a má ekzémy....všetko začína správnou životosprávou....kľudne môže.mat alergiu na mliečnu bielkovinu ale to sa z modrého koníka nedozvie....
Mojej davali v porodnici Bebu, tak sme v tom pokracovali. Ale po dvoch tydznoch ju zacalo zapekat, mala strasne bolesti. Doktorka nam predpisala Nutrilon Omneo comfort na taketo problemy a odvtedy uz bolo vsetko v poriadku. Tak sa porad s doktorkou, moze ti predpisat niejake ine mlieko. Nie kazde mlieko sadne dietatu.
@lubik87 je to uuuuplne normalne a svedcia o tom skusenosti samotnych matiek a urcite kvoli tomu nemaju ich deti ekzemy a pod. A ak maju, tak nie z toho, ze ho matka nenechala trapit a davala mu ine UM. Ty si skus davat cely tyzden jedlo, z ktoreho ti na figu travi...ved mozno sa to podda... na wc budes skakat radostou bez seba. Skratka ked ma alebo moje dieta z niecoho boli brucho tak to skratka do neho nebudem tlacit. Takze autorke gratulujem, ze zvitazil jej zdravy usudok a dala dietatu ine UM, po ktorom je spokojne 😉
@lubik87 Neviem kde ste prišli že to mlieko je štvrté.. Bolo druhé.. Čiže mal aj dosť času si naň zvyknúť.. A nenahám ho trápiť keď vidím že malý mi tak tlačí že je celý červený v kŕči... Neviem či vy ste kojila alebo nie ale tiež by ste sa na to nevedeli pozerať.. A vyskúšali by ste aj zmenu mlieka.. Malý je spokojný nepreplače mi už celé dni stolicu má krásnu a aj pekne prdká.. A aj keby mu nesadlo skúšala by som ďalej pretože podľa mna tak trápiť dieťa si žiadna matka nenahá proste a ako inak zistíte ktoré mlieko pasuje ak nie vyskúšaním..
@siss98 ked som zacaka z Babylove, tak nas zapiekol, ale po tyzdni to preslo. Ale ja som sa vtedy docitala, ze mam davat viacej vody, lebo som ho robila presne podla navodu.
@andreadanisova a davate bio babylove alebo obycajne,my sme presli z beby na babylove bio a super,konecne sama kaka a chuti jej,z beby sme museli pomahat,ale babylove viac papa,neviem ci je menej site alebo jej viac chuti,viac sa v noci budi
@siss98 To si necháte, nech vám ešte dva týždne zapeká syna? To ho neľutujete? V momente by som menila, ak je to z mlieka.