Zmena UM kvôli zapekaniu

siss98
8. júl 2018

Ahojte, skúšali sme babylove mlieko ale strašne ho zapeká.. Máme ho 3 deň.. Môžem teraz zmeniť mlieko alebo až po tých 2 odporúčaných týždňoch? Až plače pri tlačení a nič nejde a keď vyjde s pomocou tak stolica ako plastelína..

asia83
8. júl 2018

@siss98 To si necháte, nech vám ešte dva týždne zapeká syna? To ho neľutujete? V momente by som menila, ak je to z mlieka.

siss98
autor
8. júl 2018

Nenahám teraz to začalo.. Len mu nechcem častou zmenou mlieka pokaziť trávenie

asia83
8. júl 2018

@siss98 Myslím, že horšie mu neurobíte než je mu teraz.

zuzipolo
8. júl 2018

@siss98 ahoj,nás zapekal z nutrilonu,zmenili sme na HiPP a paráda, malá kaká 2x za deň a dobrú konzistenciu 😃 ja by som nenechala bábo trápiť,zmeň mu mlieko hneď od zajtra rána,aspoň mne hovorili,že na noc sa nemá meniť mliečko,ale ktovie ako to je 😉

monka112
8. júl 2018

@siss98 vazne babylove zapeka? my sme presli z beby na babylove, druhy den pijeme, no som zvedava, nas zapekala beba

siss98
autor
8. júl 2018

@monka112 U nás zapeká.. Stolicu má ako plastelínu..

monka112
8. júl 2018

@siss98 a mate babylove bio?ci obycajne

lubik87
8. júl 2018

@siss98 plastelína nieje zapekanie len hustá stolica ..zapekanie je keď ma tvrdý šúľok

siss98
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
siss98
autor
8. júl 2018

No podľa mňa je to zapečenie.. Vyzera to ako guča zlepenej plasteliny

lubik87
8. júl 2018

@siss98 ee keď zapeka tak sú bobky alebo tvrdá stolica ..a plače ti keď tlačí alebo pred kakanim ?

siss98
autor
8. júl 2018

@lubik87 🙂 strašne sa pučí celý očervenie a tlací akokeby v kŕči...

lubik87
8. júl 2018

@siss98 tak to sú bobky 🙂 skús pridať aj vodičku..vieš pokiaľ ti neplače že ho to boli nemenila.by som ešte mlieko ...moja mala papa aj prikrm a pravidelne bobkuje z ryže mrkvi...predtým v ar mlieka.ale.nemenila.som ..snažím sa do nej liať čo.najviac tekutín ..a teraz v tých horúčavách odporúčam aj tebe pridať vodu a možno sa stolica upraví

lubik87
8. júl 2018
lubik87
8. júl 2018

@siss98 vieš x krát.menit mlieko ..čo ak ani to ďalšie nesadne ......a za tri dni sa ti ani poriadne crievka nevycistia od predchádzajúceho mliečka ..možno sa po týždni už upraví...

siss98
autor
8. júl 2018

Malý má 5 tyzdnov a ano plače a to dosť...

evitka83
9. júl 2018

@siss98 hned zmenit. Tebe keby z niecoho nebolo dobre, tiez si to nebudes davat este dalsie 2 tyzdne, aby si si nerozhadzala travenie 😉niekto vymebi 3-4 UM aj za tyzden kym sadne to prave. Je to normalne

lubik87
9. júl 2018

@siss98 tak skús zájsť aj za pediatrickou kde je problém ..možno má už naozaj trávenie rozhádzané trošku .....skús určite aj s vodickou

lubik87
9. júl 2018

@evitka83 nieje to normálne je to veľmi zaťažujúce pre tak malé telo ....daj si ty ako dospela za týždeň 5 nových jedál ale nie jednu porciu ale tak ako bábo iné nič a uvidíš čo to spraví tebe s trávením .... všetky mlieka majú iné zloženie na ktoré sú potrebné iné tráviace enzýmy alebo teda v iných mierach a už jej samé bábo dáva najavo že má problém s trávením lebo hnačka zvracanie a zápcha už z akého koľvek mlieka je problém a zabiť mu ďalšie bez vyšetrenia prečo sa to deje je podľa mňa totálna ignorácia potrieb dieťaťa....a keď aj z ďalšieho bude problém tak mu bude dávať už čistú vodu ? Potom sa ženy čudujú že dieťa je alergik a má ekzémy....všetko začína správnou životosprávou....kľudne môže.mat alergiu na mliečnu bielkovinu ale to sa z modrého koníka nedozvie....

siss98
autor
9. júl 2018

@lubik87 ďakujem ti za tvoje rady ale zmenila som mlieko včera kedže sa na to jeho trápenie nedalo pozerať a dnes ráno sa sám vykakal a mal peknú stolicu čiže ia som spokojná a už aj on.. Neviem či je horšie skúšať kým mu nesadne to mlieko proste ho nechat trápit takto..

lubik87
9. júl 2018

@siss98 len je to o Tom že keby pri jednom.mliecku ale pri viacerých tak vtedy už by som neriešila doma ale u dr .je super že už je dobre pfuj pfuj nech vám už toto mliečko vydrží...a čo máš nakoniec ?

tina1988
9. júl 2018

Mojej davali v porodnici Bebu, tak sme v tom pokracovali. Ale po dvoch tydznoch ju zacalo zapekat, mala strasne bolesti. Doktorka nam predpisala Nutrilon Omneo comfort na taketo problemy a odvtedy uz bolo vsetko v poriadku. Tak sa porad s doktorkou, moze ti predpisat niejake ine mlieko. Nie kazde mlieko sadne dietatu.

evitka83
9. júl 2018

@lubik87 je to uuuuplne normalne a svedcia o tom skusenosti samotnych matiek a urcite kvoli tomu nemaju ich deti ekzemy a pod. A ak maju, tak nie z toho, ze ho matka nenechala trapit a davala mu ine UM. Ty si skus davat cely tyzden jedlo, z ktoreho ti na figu travi...ved mozno sa to podda... na wc budes skakat radostou bez seba. Skratka ked ma alebo moje dieta z niecoho boli brucho tak to skratka do neho nebudem tlacit. Takze autorke gratulujem, ze zvitazil jej zdravy usudok a dala dietatu ine UM, po ktorom je spokojne 😉

lubik87
9. júl 2018

@evitka83 čítaj s porozumením píšem že až má dieťa problémy už s 3 či 4 druhom.mlieka treba to vyšetriť ...a hlavne pri tak malom .... A gratulovať môžeš dieťaťu že z ďalšieho druhu mu nebolo zasa zle a nie matke k jej "zdravému" úsudku ...

siss98
autor
10. júl 2018

@lubik87 Neviem kde ste prišli že to mlieko je štvrté.. Bolo druhé.. Čiže mal aj dosť času si naň zvyknúť.. A nenahám ho trápiť keď vidím že malý mi tak tlačí že je celý červený v kŕči... Neviem či vy ste kojila alebo nie ale tiež by ste sa na to nevedeli pozerať.. A vyskúšali by ste aj zmenu mlieka.. Malý je spokojný nepreplače mi už celé dni stolicu má krásnu a aj pekne prdká.. A aj keby mu nesadlo skúšala by som ďalej pretože podľa mna tak trápiť dieťa si žiadna matka nenahá proste a ako inak zistíte ktoré mlieko pasuje ak nie vyskúšaním..

lubik87
11. júl 2018

@siss98 a nepísala si že z jedného hnackoval z ďalšieho grckal a teraz zápcha ? Vo vymazanom príspevku ? 🙂

siss98
autor
11. júl 2018

@lubik87 nie bola tam fotka toho hovienka len potom som si to rozmyslela že to asi vhodné nebude 🙂 len stále ste sa na to pytali tak som to potom pridala 🙂 a vsade pisem ze mal stolicu tuhu ako plastelina takze mi urcite nehnackoval

andreadanisova
11. júl 2018

@siss98 ked som zacaka z Babylove, tak nas zapiekol, ale po tyzdni to preslo. Ale ja som sa vtedy docitala, ze mam davat viacej vody, lebo som ho robila presne podla navodu.

lubik87
11. júl 2018

@siss98 no hovienko na mňa pozerá stále z monitora :D no hlavne že už je dobre ;)

monka112
11. júl 2018

@andreadanisova a davate bio babylove alebo obycajne,my sme presli z beby na babylove bio a super,konecne sama kaka a chuti jej,z beby sme museli pomahat,ale babylove viac papa,neviem ci je menej site alebo jej viac chuti,viac sa v noci budi