Baby, moj polrocny syn vypije umele mlieko, len ked mu do flasky nasypem trosicku nemliecnej kase, ryzovej, ovsenej, spaldovej? ciste mlieko proste vobec nechce... neviete, cim by to mohlo byt?
ŽIaľ, nedá sa konštatovať nič iné, len ako si si urobila, tak máš.
Inak, fakt divný počin kombinovať umelé mlieko s kašou...
Stalo sa. Treba nahodiť spätný chod, čiže pridávaj kaše zo dňa na deň menej a menej, nebadane, až sa dopracujete k čistému umelému mlieku.
Netrap sa, neviem co ta viedlo k dosypavaniu, ja som tak musela robit lebo dcerka pila velmi malo a chudla, ale viem, ze ine mamky tak robia aby ich mali hladosi dobre spali, lebo su uz velmi unavene.Nenechaj sa nikym ukrizovat;) su aj horsie stravovacie navyky a nik sa nerodi dokonaly rodic. Ako ti radi lorela, mozes postupne odducat, alebo nech pije s kasou, trebars mensie mnozstva,ak je privelmi syty a nechce prikrmy. Ja ked som zacala s prikrmami tak som mliecko davala po..
A neskusila si zmenit znacku? Mozno to bude tym 🙂 Alebo ma len take obdobie.....inac aj moj bol na UM, ale teda ja tie decka obdivujem, lebo podla mna je to grc 😀 😀
Detickam velmi chuti Babylove, ja sa seba mozem odporucit mliecko Topfer 😉
A ustipacne nazory si nevsimaj, hold niektore su proste dokonale supermatky, takych je tu na ruzovom slonovy pozehnane 😉
Ked si si ho tak naučila, tak sa nečuduj. prečo si mu to tam vobec sypala? Mna to v živote ani nenapadlo, aby som mu do UM niečo iné sypala. Polročné dieťa keby bolo hladné určite UM vypije. To je to isté ako mamičky začnú dieťaťu dávať kakauko namiesto mlieka a potom sa strašne čudujú, že on samé mlieko nechce. Ja som svojim deťom dával čisté UM, žiadne kaše ani kakao som tam nepridávala.