Ahojte..ohrievate Lucku v mikrovlnke a nasledne nou zarabate umele mliečko? Dakujem za vsetky odpovede....ja to tak robím v sklennej flasi ...
ja som tiez ohrievala v mikrovlnke,ale v sklenenom pohari a preliala do um.flase a tak urobila mliecko!Osobne si myslim,ze je to lepsie,aspon mam istotu,ze sa mi nic z plastu neuvolnuje do vodicky.A skleneny pohar ti nic neuvolnuje ani pri vysokej teplote,a ma ho doma kazdy 😉 !
ahoj ja tiez ohrievam vodu v MR,nalejem do flase z plastu dam zohriat a hned robim mliecko 🙂
ja som nikdy malinkej nezohrievala nic v mikrovlnke, ani len vodu. pre male deti to celkovo podla mna nie je vhodne.
ja tiez ohrievam vodu v mikrovlnke. ale samozrejme ju mam prevarenu. nie je na tom nic zle, je to rychle. potom ju ved vzdy pretrepem, aby nebola niekde horuca, niekde studensia.
nie, lebo mikrovlnku nemame a aj tak by som to nerobila 😅 a v plastovej flasi uz vobec nie 😕
ano, ohrievala som, ohrievam a budem ohrievat 🙂
áno ohrievam.....
Ja tiež ohrievam Lucku v pohári a potom prelejem do flašky 😉
aj ja ohriemavm
ja ohrievam v mikrovlnke len o 4-tej ráno, keď to chcem mať rýchlo, v sklenenej fľaške, inak nie, každý ma iný názor, no podľa mňa to žiarenie z mikrovlnky nie je dobré pre deti
Aj ja ohrievam vodu v mikrovlnke, nevidim na tom nic zle. Robila som tak aj pri starsej dcere, aj teraz.
vsak martinkkka22 napisala,ze ju ohrieva v sklennenej flaske. ja to robim presne tak isto. v plastovej by som sa asi bala.
nie, vsetko ohriate v mikrovlnke straca svoju biologicku hodnotu. aj my mame mikrovlnku, ale snazim sa ju pouzivat minimalne, aj to len na ohrev jedla, ktore je inak problematicke ohriat a len pre nas, pre dieta v ziadnom pripade 😉
ja som dojčenskú vodu vždy prevarila a potom zarobila UM....nikdy nezohrievam v mikrovlnke 😒
Po 6.mesiaci už dávam len pitnú vodu z vodovodu, ktorú najprv uvarím a následne zarobím UM 🙂
ja som rano vzdy prevarila v rychlovarnej kanvici, preliala do termosky a mala som cely den teplu vodu pre malu a nemusela som stale ohrievat 😉
ohrievam v mikrovlnke v umelohmotnej fľaši, jedlo tiež v mikrovlnke v sklenej miske, od polroka Lucku nepreváram.
Ahoj! Aj ja už zohrievám prevarenú vodu - z vodovodu v mikrovlnke, aj výživy ako jedla.
aj ja som ohrievala dojčenskú vodu v mikrovlnke...
by ma strasne zaujimalo, ze kde vznikli tieto famy o skodlivosti mikrovlnky a ci su vobec nejako podlozene.
ozaj, keby ste nevedeli aj telka skodi, aj mobily, aj radia, aj chemikalie v jedle, aj vypary z aut...
asi by ste mali svoje deti zatvorit do sterilnej miestnosti a pre istotu nikde nepustat. 😝
a odpoved na otazku. ano.
nie, nikdy a ani neplanujem. Podobne ako katren, rano si prevarim vodu, dam do termosky a mam cely den horucu vodu, tu potom dolievam do vychladenej vody vo flaske, samozrejme prevarenej a zarabam mliecko. Takto to mam aj v noci pri posteli, takze nemusim ist nic zohrievat, len zmiesam a mozeme pit 😎.
my sme tiež donedávna ohrievali v mikrovlnke v plastovej fľaši, ale ako prišli tie vyhlásenia, čo sa z toho plastu pri ohrievaní uvoľňuje, tak sme od toho upustili. Kebyže mám sklenenú fľašu tak v ohrievaní pokračujem, to len kvôli tomu plastu. No radšej sme si kúpili filtračnú kanvicu, s ktorej sa dá napúšťať aj vrela aj studená voda a takto si napustím teplú vodu presne podľa potreby 😉 a ak dávam obyčajné mlieko, tak to dávam radšej v šálke do mikrovlnky.
my máme vodu v termoske a v mikre zhrievam malej jedlo, lebo keď navarím a ona papá, tak papá neúrečne dlho a všetko jej chladne...
naše deti sú dojčené nevedia čo je to umelé mlieko. Ak by neboli dojčené tak by som vodu riadne prevarila a tak urobila mlieko. Ak ohrievaš Lucku v mikrovlnke - prejde varom či ju len ohrievaš? Aj dojčenská voda Lucka má prejsť varom ak ju používaš na prípravu mlieka 😉
...ja si vodu prevarim a nalejem do termohrnceka... ano a potom ju zohrejem v mikrovlnke, ak mi treba, pretoze ak by som ju zakazdym mala prevarit, vychladit a az potom urobit mliecko, tak maly sa zreve tak, ze az... a hlavne v noci... 😉
z mikrovlnky priehrievane by som nejedla ani ja, a určite by som nedávala svojmu dieťaťu... že odkial vznikli fámy? nie su to fámy, je okolo toho celá veda,(ale aj biznis) z jedla sa stráca prána, "to" čo dáva život, čo pochádza z prírody...mikrovlnka zabíja všetko dobré...
ano kludne môžte deťom dávať aj chemické džusiky a podvankúš mobil 🙄
nie
ja som ohrievala a aj stale ohrievam len v MW, dokonca v plastovej Avent flasi... nevidim v tom ziadny problem, lebo MW len urychluje pohyb mikromolekul, nema vplyv na kvalitu jedla... Ziarenie z mikrovlnnej rury privadza molekuly (predovsetkym vody) v potravinach k treniu. To vedie k rychlemu a rovnomernemu zahrievaniu, ktore ziviny, naopak, chrani....