Neviem ci som to dobre zaradila, ale surne potrebujem poradit... dcerka mi v noci zvracala, ešte aj rano... nposledy okolo pol deviatej rano... odvtedy sa napije, vypila par piskotiek, nejake tie kukuricne chrumky,zopar zemiackov. je ok, vymysla ako inokedy 🙂.. ma 20 mesiacov... ide mi o to, ci jej mozem dat na noc vypit mliecko alebo ešte radsej nie... dakujem za kazdu radu
Ked Ti vracala, tak urcite mlieko nedavaj. Zatazi jej zaludok, ja by som este tak den-dva pockala. Daj caj alebo vodu.
dakujem, ja len preto lebo sa bojim ako mi bez toho zaspi...
@anaviky ... ja by som urcite nedala a to mam uz niekolko podobnych skusenosti u syna ... on ma taky fajnovy zaludok 🙂 ... aj sama doktorka nam vzdy odporuca mlieko v tychto pripadoch uplne vylucit den - dva podietovat ... caj piskotky a az tak trosku mliecka ale cez den nie vecer aby som videla reakciu .... ale kazde dieta je ine ... no myslim si ze asi ani ty sama by si si mlieko nedala na podrazdeny zaludok ... takze radsej pockaj ... ked ti pije cajik tak daj radsej ten 🙂
Tak mozno jej ani nechuti, ved predsa vracala. Ani dospelemu nechuti tolko jest, ked mu je zle od zaludka. To, ze bude trosku hladna jej naopak moze aj prospiet, ze si zaludok oddychne. A neboj sa nic sa jej nestane, ked bude hladna, tak Ti zje. Len by som este ostala pri piskotach, ryzi, bananoch a mlieko urcite nie, aspon dva dni.
Nedávaj! Môže ti znova zvracať.
...no a otazka znie: Prečo vracala, vieme? je rozdiel či vracala z kašla, z prehriatia, z pre nu nestrávitelného jedla, alebo ma inu chorobu, prejavujucu sa vracaním....
Takze mliecko sme nedavali, mala v pohode vo štvrtok zacala papat... teraz ide o to, ze v piatok v noci sa mi pozvracala zas,ale len raz a kludne spal dalej... dalsie dni sa spravala uplne normalne, no a dnes v noci zase... ide o to, ze ten prvy krat chapem, ze to bola nejaka viroza lebo potom to chytilo celu nasu rodinu.. mysim, ze to bolo pre nu strasne, zvracala celu noc a ešte aj rano... tak som chcela, ze ci by to tie dalsie dva razy mohlo byt len zo strachu, ze sa jej o tom prisni alebo tak nej a proste psychika... lebo napr. v piatok sme to spominali manzelovi lebo v ten den nebol doma a vlastne v noci zvracala... a vcera vecer som skladala bavlnene plienky ktorymi som ju utierala a hned mi ukazovala ze do toho grckala, pamata si to si az velmi dobre... tak mi to teda pripada ze sa to v tie dni spomenulo a v noci vracala
ja som davala , ale len ab som dcerku oklamala lebo mi nechce nic ine pit , ale ja ho jej riedim malo mlieka len aby ofarbilo vodu.Pokial ti vypije cajik alebo prevarenu vodu nedavaj este