Zdravím. Potrebovala by som radu. Môj 8 mesačný syn odmieta mlieko. V noci je to zatiaľ OK, vypije 2x 240 ml. Ale rano sa zobudí a vôbec nie je hladný. Ak mu ponuknem mlieko aj o 2 hod tak chyta averziu a odtahuje flašu. Prikrmy papa v pohode. O 17stej mu davam kašičku a pred spanim okolo pol 8 mlieko ale nechce. Nerozumiem tomu a som z toho zufala. Čitala som že mlieko je v takomto veku ešte základ. Ďakujem za radu.
Tak mu ho isty cas nedavaj, ked nechce
@ivca313 Ja mam 9mesacnu dceru a a mlieko neznasa od narodenia.. Nikdy ho pit nechcela vzdy len v polospanku, bol to neskutocny boj, zachranilo nas prikrmovanie, a Doteraz vypije mlieko len vecer pred spanim, ako taky ritual a raz v noci ale to 150 ml, rano nechce mlieko, ale ja mu uz davam plnohodnotnu stravu 5x do dna,samozrejme mliecne kase, jogurty, aby mliecna zlozka bola v strave. Skuste znizovat mu to mliecko, pretoze on ss v noci naje a rano uz hladny nie je, popripadne sksute mu na raanajky spravit kasu, ci by kasu zjedol, a vymysla len s mlieckom alebo nie je realne hladny
Moj ako zacal jest kasicky a ine veci mlieko nechcel. Je tu zivy a zdravy ma 5 rokov aj bez mlieka😃