AHojte, má niektorá skúsenosti so Sunarom AR? Malá ma reflux, pije bebu AR ale nepribera a ani nekaká. Jedna doktorka odporučila práve sunar, nás doktor trvá na bebe. Poradíte?
@misickaa4 znasanlivost, ako za zaraba a odkedy ho mas, ci pomohol na reflux a tak
@adika21693 mame ho cca od 1,5mesiaca. Zacali sme ho pouzivat prave kvoli refluxu, na ktory nam pomohol. Len mojho zapeka z neho. Takze som mu ho zarabala do kamiliek. Pouzivam ho stale, lebo este ma reflux. Zaraba sa klasicky, na 30ml vody 1 odmerka. Ako stare dietatko mas?
@adika21693 Môj ho tiež bral. Žiadne problémy s ním. Lepšie mu bolo po ňom.
Môj pije Sunar AR, odkedy ho pije, nezvracia a priberá.
Aj dcéra pila Sunar AR.
@misickaa4 dva mesiace a toto by bolo tretie.mlieko, lebo sme mali bebu ha a az potom na moje naliehanie sme presli na ar ked sme skoncili pre dusenie v nemocnici. Trapi ma len to zapekanie malej ale to mala aj po Ha a to ze malo pribera. Len 120g ba tyzden.
@tosomja bolo to vase prve mliecko ?
@adika21693 v nemocnici mu dávali Nutrilon ha, mne doma povedala pediatrická, že stačí obycajny Nutrilon. Ale zvracial. Tak som prešla na Nutrilon ár, ale nechcel. Tak som prešla na starý dobrý Sunar. A ten znáša dobre.
@adika21693 môj syn má tiež reflux, najskôr pil sunar ar, ale práveže jeho akoby preháňalo, stale kakal, tak sme prešli na nutrilon ar a konečne bolo všetko v poriadku, teraz má 6 mesiacov a pije už nutrilon ar 2, ale každemu dieťatku vyhovuje niečo ine....
my skusili toho vela,zo sunaru ar nas prehanalo sle ze riadne,museli sme ho vysadit,kazdemu samozrejme sedi nieco ine
@adika21693 no my pijeme súnar ar uz asi 3mesiace a super je zahusteny karubinom no beba je zemiakovým skrobom a nie je taká hustá. My sme mali pred mesiacom atopický ekzém zmenil nam na bebu ar no nikdy viac, malý mal také vodové hnačky zelené, grcal mi od tohouz nikdy viac bebu. Sunar ar comfort je super v tom ze je aj proti boleniu bruška, nie je zápcha. Takže ja odporúčam
@lucya_s aj my užívame Sunár AR 3 deň, a malá ma takú inú stolicu, takú redšiu, neviem či je to OK a či to prejde. Vám to prešlo či ostalo? Ďakujem pekne.
@adika21693 tiež mal malý problémy s bebou, prešli sme na babylove
@marekkatka5 nam to presne po 14 dnoch preslo akoby seklo .na 15 den mal stolicu uz peknu ako taka husta prazenica a len 1x denne..
@adika21693 moja ho pije nezapeka ju a kaka 3x denne, taktiež menej grca... Naposledy za 2t pribrala vyse 600g
@lucya_s a tiež ste mali zo začiatku takú redšiu stolicu? Že či to OK kým si telíčko zvykne, alebo či mám čakať alebo riešiť to z doktorkou. Pijeme ho 4.deň.
@tosomja my presne to iste. Maly ma skoro 6T, v nemocke Nutrilon Ha, doma sme dávali obyčajný, zapekalo ho strasne, tak naspat na Ha, ale riadne vracal a chrcal, bol to des. Teraz sme 2.den na Sunare ÁR - negrckal, ale kakal vcera raz a dnes večer sa mi pokakal s každým papanim - takú riedke až vodnatu stolicu žltú mal a samozrejme troska smrdkala. Myslite, že to treba riesit? (Sunar sme nasadili sami, kontrola u dr až buduci štvrtok)
@marekkatka5 ano uplne riedka bola..som sa bala,ze.jw to hnacka
@misickaa4 chcemcsa spytat to zarabanie do kamiliek mu pomaha na to zapekanie? Mali sme Nutrilon ar a neskutocne ju zapekalo, koliky a plakala potom sme vyskusali Profutura Nutrilon to bolo este horsie a teraz odo dnes mame Sunar Ar a tiez zarabam do kamilkoveho detskeho caju.
@lenuska0000 my sme mali tiež ar súnar od toho jediného nás nezapekalo. Dávajte probiotika. Vyskúšajte aj bez toho čaju a sama uvidíte
@majka1933 a ake davate probiotika?ja davam tie probiomaxik z dr max lebo boli v tom baby boxe od dovery a ine som neskusala zatial a davame 5 kvapiek denne. Nam kazal davat doktor aj 3 krat denne 20 kvapiek Espumisanu. Ako casto ma dietatko stolicu po tom Sunare? Nasa ma mesiac teraz prdiky ma super po nom ale kakala rano a mame ho odo dnes.
My sme mali najskor Sunar complex vracala, potk Nutrilon ar zapekal a bolesti brucha stale len plakala a profutura ten ju zapiekol neskutocne
@lenuska0000 ano, mojmu to zaberalo. A ak nie, potom este sa do odvaru z ovsenych vlociek robi. To je toez vyborne a vobec sa toho nemusite bat
@misickaa4 mame ho od vcera a uz kakala 3 krat ale este ma taku tuhsiu stolicu ale je to lepsie jak z Nutrilonu. Upravi sa jej po par dnoch ta stolica ci to je zo Sunaru normalne? Davam jej aj pit kamilkovy caj.
@lenuska0000 tak zvycajne trva 2 tyzdne, kym si dietatko zvykne na nove/ine mlieko...
@misickaa4 a este sa chcem spytat na krabici je 5 krat denne 120 ml pred 4 tyzdnove dieta, ale nasa chce pit kazde 3,5 hodiny 120 ml, mam jej dat?
@lenuska0000 a kolko x denne? Ved dajte, kolko si.potiahne. neda sa vzdy ist podla tabuliek.
@misickaa4 ona kazde 3,5 hodiny presne je jak hodinky si potiahne 120 ml aj v noci a na
@adika21693 ja ho pouzivam, co by ste konkretne chceli vediet?