Mám dávať 2 ročnému opäť umelé mlieko?

sofinka2009
5. jún 2012

Treba este dvojrocnemu dietatu davat na noc UM?syn ma dva roky narodil sa v 37tt 2220g 46cm.momentalne ma 14;7kg do 7mesiacov bol dojceny potom prikrmovany Humanou neskor mliekom JUnior BIfidus a donedavna mloiekom HIpp.skusia som mu dat pred spanim na skusku kravske mlieko klasicke a skoncili sme v nemocnici s hnackami a horuckami na infuziach.alergia na kravske mlieko sa vylucila islo o neznamy virus.po par tyzzdnoch mame opat zacat davat mlieko.a teraz neviem ci kravske co umele?zvykol si spat celu noc bez mlieka celkovo mu staci menej jedla pred tym jedol ovela viac teraz je ako ma inac je v poriadku dilatacia obliciek zmizla kt mal od narodenia.aky typ mlieka davat?neexistuje nejake z ktoreho sa menej pribera?tvrdili ze ma vahu 4rocneho doktory zje vsetko ovocie zeleninu maso vsetko jogurt jeden denne nie vzdy ma chut.kakao odmieta.

lucia.kl
5. jún 2012

my sme od roka na kravskom mlieku - ale len ráno cca o 5 hodine. na večeru dávam o šiestej kašu robenú tiež do KM - krupicovú alebo kupujem tie krabicové a nič viac už potom nejedia a nepijú až do rána...

strapco13
5. jún 2012

podla mna nemusi mat vobec mlieko
moj 2,5 rocny veceria jogurt, ked chce ho nakojim, ked nie ide spinkat iba s jogurtom

anjelicek26
5. jún 2012

No ma vahu 3,5 rocneho dietata, to je fakt... podla mna mu umele mlieko urcite davat nemusis, v noci spi tak ci tak bez mlieka, tak na co. My nebudeme davat ani kravske a ani uz umele (po tom maval rok hnacky, aj ked alergiu na bkm ci laktozu nema), uz ma dva roky, ked prestane cicat mamu, bude uplne bez mlieka, uz neni mimino. A kakao fakt nie 😖 Krasne ti papa, vsetko do radu, na co sa k mlieku vracat?

babajaga
5. jún 2012

ahoj,podla mna nepozeraj z ktoreho sa menej pribera..myslim ze um su vsetky na jedno kopyto-umele..starsi pili uz riedene kravske od roka...najmladsi ma 15 mesiacov a pil od narodenia nutrilon a teraz pred mesiacom som presla na sunar original...najviac sa mi pozdaval z um.ak ma dostatocny pohyb mal by vsetko co spapa vybehat..nas je stale v pohybe a aj kazde dve hodinky veru hlada papat....mliecko je fajn....podla mna lepsie um,ako krabicove...to uz neda zo zivin celkom nic....tak ak penazenka dovoli,dala by som um.

kisska
5. jún 2012

Sofinka nezaleží, koľko váži, ale aký má pomer medzí váhou a výškou. Ja mám medzi deťmi rozdiel dva roky, dve kilá na váhe a jednu konfekčnú veľkosť. Inak 2-ročná má 15kg a 4-ročný 17kg, tak neviem či mal pán doktor správnu tabuľku 😉
A či dávať opäť umelé? Čo ja viem? V dvoch rokoch už papá skoro všetko, ak vám robí problém KM, skúste acidko, kefír, jogurt a iné kyslomliečne produkty.

zuzana581
5. jún 2012

Môj syn od 2 rokov nepije vôbec žiadne mlieko. Odmietol všetko. Lekárka povedala, že pokial je syry, jogurt (ten nejak často nie), mäso, tak mlieko vôbec nepotrebuje.. Robim mliečne polievky, tie zje, alebo keď dcéra vypýta mlieko, tak chce aj on, prípadne kakao, dá si ale väčšinou len pár hltov. Proste ho nechce, tak mu ho nedávam.

katarina822
5. jún 2012

ma dva roky je na Tebe ci sa vratis k umelemu mliecku .ak chces davat kravske skus. moja ked vracala nepila asi tyz. vobec mlieko ziadne mliecne vyrobky a potom uz to je cca 3tyz,jej prevaram. ked vypila neprevarene prehnalo ju. inak lekar ti povie po roku mozes kludne kravske kedze nieje tam alergia na kravske mlieko.
a neexistuje mlieko z ktoreho sa menej pribera aspon o tom som nepocula ja si mzslim ze na dva roky 14 kg. na chlapca nieje vela moja dcera mala v dvoch rokoch 11kg. dieta niekore papa viac niektore menej aj geneticky ide po rodicovh vaha vyska.

kaja73
5. jún 2012

Moj ma 29m a vazi 14.800 a je skor vychudnuty ako normalny 😝 -ma vysku 103 cm.
Tu vahu musis dat do suvisu s vyskou,nie vekom.
Inak mlieko uz ozaj nemusi ziadne. 😉