Ahojte maminy, chcela by som vás poprosiť či by nám niektorá neporadil. Malinký ma 3 mesiace, od začiatku je na UM nutrilon najprv HA teraz 3 týždne na nutrilon AR lebo mu začalo vyhadzovať mliečko skrz reflux, len teraz máme zas problém s kakanim, už negrcka ale zas mu zapeka z toho AR mliečka. Nevedela by ste mi niektorá poradiť čo dávať aby sa sám vykakal bez rektalnej rúrky až ho ritka neboli. Predtým keď sme mali HA nutrilon tak som dávala harmancekovy čaj a vtedy sa pekne vykakal a teraz nepomáha pri tomto mlieku. Ďakujem vám za všetky vaše rady
Presne nutrilon najhorsie mlieko spolu so sunarom. Zmen ak chces, a pridaj mu probiotika
Presne kvoli tomu nechala nasa doktorka malemu klasicky nutrilon aj ked by mal pit AR. Od porodnice bol na klasickom a vyhovoval mu a preto aj povedala ze by mu nerada menila lebo arkovy zapeka. Neskusala si mu dat normalny klasicky nutrilon ?
@ivana6688 feniklovy čajík sunarek skús nám ten pomáha
A my sme boli na Nutrilon ha a žiadny problém nebol... Sem tam malej mlieko vybehlo, poucila som sa nedávať ju ležať a nenatriasat hned po jedle. Na zapekanie by som skúsila probiotiká my sme mali nejaký dolphilus (?), Práškové v krabičke pre bábätká. Určite žiadne striedacky a vymienaniw a skúšanie 5 druhov mliek... Ešte horšie to robí..
Nema alergiu na mlieko ci laktozu?
@nikpa nutrilon je jedna veľká hrôza. Dcérke zistili reflux v 5 týždni. Pila Nutrilon AR. Na reflux pomohlo, ale 3 celé mesiace sa len chúďatko pucila. Nekakala sama od seba, vetry zastavené. Moc toho nenaspala. Zmenili sme za Beba AR a obrat o 180 stupňov. Doteraz ľutujem, že sme ho nezmenili skôr.
A aby som nezabudla, probiotiká Biogaia nepomáhali.
@malinajahoda presne ako u nás. Hlavná vec,že v pôrodnici vraveli,že Nutrilon je najlepší.
@janynyna ja som si to tiež myslela a dupľom, keď ho dcérke aj dr automaticky predpísala. Celé zle.
Zmenila na bebu
Nutrilon ale Omneo comfort ...pomohol
A na vyrážky mi dala doktorka taký krém na predpis aj ten pomohol...
Že nekaka to malo byt
@ivana6688 celkovo by som zmenila značku, každé má aj radu AR, keď som toto riešila so synom, veľa matiek sa sťažovalo, že ich Nutrilon zapeka a pritom iné AR mlieko nie.