Ahojte!Ako sú vaše detičky s UM-kom?Odkedy malú prikrmujem,nepije už toľko mliečka ako predtým.Vypila mi 150 ml a teraz ledva vypije 50 ml.Raz sa ešte v noci zobudí okolo tej 2-hej len v tedy v polospánku vypije všetko!Mala 2x za deň príkrm,na desiatu a na obed,a ostatné mliečko,ale už aj na večeru jej dávam Hami kašu,lebo mliečko pila málo.Je to normálne?
@gyarmati ahoj.presne tuto otazku som chcela polozit ja 😀 si ma predbehla ,bo umojho je to iste vnoci stiahne 180ml raz a cez den neviem donho natlacit to mliecko,asi su sity stych prikrmov 😨 Moj tiez ledva raz dvakrat 90max.120ml aj to ho musim salit niejakou hrackou alebo otocit k tv ,takze je to asi normalne kedze mame deticky v rovnakom veku a obom to robia 😉 a vecer tiez kasicku dvam tu mi aspon spapa,ale hovorili mi tu ,zevraj ak kvoli zubkom je to tak neviem 😖
@550
@lucia006 Tak ako vidím,nie som v tom sama!Aj dnes ráno vypila 70 ml mliečka.A ja neviem prečo,ale v poslednej dobe to aj vygrcá.Pyla mliečko okolo pol 8-ej,a okolo 9-tej sedela v kresielku,hrala sa a vyšlo jej to,a mala to takú kyslastú vôňu.Ale posledné dni je strašne nek ľudná :(,neviem už čo s ňou!
@gyarmati uf, aj moj felix nejak nechce pit mlieko, no on ani prikrmy nejak extra nechce jest ☹ pije kazde 3 hodiny tych max 100 ml, na obed mu davam prikrm, no zje len par lyziciek a opstatok mlieko, na veceru mu dam kasu a ide spat, no v noci je hore uz o 02:00 a je hladny, zje len 100 ml a o 3 hodinky uz je hore, hladny, no viac ani za svet do neho neviem na jedno jedenie dostat ☹
@cenculinka Asi im to stačí!Moja pekne papá príkrmy,ale dnes som jej dala banán,čo miluje,a ani to nechcela,dusila sa s toho,potom som ju ani nenútila!Baby,môže to byť od zúbkov?
@gyarmati a slini ti mala vela? lebo felix je ako vodovodny kohutik, ked ho nahnem dole pusou, tecie z neho jak vodopad 🙂 tak kiez by to boli tie zuby, cim skor to zacne, tym skor to skonci 🙂
@cenculinka Detto 🙂)),slinky by sme mohli predávať,toľko ich má 🙂 , u prvej dcérky som ani nevedela ako jej idú zúbky,asi u malej to tak nebude.
@gyarmati a ake prikrmy mala papa? felix je iba banan a jablko, mrvku a zemiak nemoze ani vidiet ☹ mal aj cukinu, ani ta mu nechutila, ani taka zeleninova zmes ☹ a zacinala som so zeleninou, nie s ovocim, ale od zaciatku to proste nechce jest ☹ iba ovocicko 🙂 tak ja ho vzdy prinutim zjest aspon kusok tej zeleniny, ale ma to hneva 😠
@cenculinka Sofika z ovocia papá tiež jabľčko,banán,hrušku.A zeleninku tiež mrkvu,zemiaky,brokolicu,špenát.Ale ja jej dávam už aj mäsko.
@gyarmati a to jej cele pomixujes aj s tym masom? morcacie? uff a to ho ako varis? juj som asi antitalent na prikrky ☹
@cenculinka Ale,čo by si bola 🙂 !Dávam jej kuracie prsia.Normálne,napr.pokrájam zemiaky na kocky,aj kuracie mäsko,takú malú kocečku do toho hodím a uvarím.Potom to rozmixujem,alebo urobím jej normálnu polievočku kuraciu,mrkvička,zemiaky,mäsko.Atď.
@gyarmati moj tiez okolo 5. alebo 6. mesiaca tiez zacal papat menej, tiez nam grckal. Mysleli sme, ze reflux, vselico sme poskusali, nutriton na zahustovanie, ar mlieko, ale z toho len menej papal. Zmenili sme mlieko a za cas to preslo same. Teraz pekne papa, hoci mal take obdobie asi 2 tyzdne, ze nechcel, uz som myslela, ze varim tak zle. 😀 Podla mna si musi zvyknut na prikrmy je to velka zataz na travenie. Davaj jej hlavne vodicku, najma teraz, ked zacina leto. Pokial ti pribera, tak je to ok.
@majka99999 Presne ako píšeš!Ona pije Baby Love mliečko,a zatiaľ jej to vyhovovalo.Uvidíme ako bude ďalej,budem trpezlivá,a keď sa nič nezmení tak sa poradím s pani doktorkou!
ja ako už prikrmujem presnidávka,jogurtík,obedík a potom Hami kašu na večeru tiež už odmieta mliečko mne dr povedala že to nevadí ,keby dieťatko bolo hladné /smädné/ vypilo by to 🙂 tebe sa zobudí aspoň v noci na mliečko mne už ano to 😒