Koľko mlieka pijú po prechode z 1 na 2 vaše bábätká?

lenka268
24. nov 2010

Ahojte, chcem sa poradit, moj Danielko ( 6 mes. ) po prechode z mlieka 1 na 2 konkretne Nutrilon odmieta cez den toto mlieko pit. V noci to potom dobieha ale mam pocit ze iba preto lebo je hladny napoly pri tom spi. Cez den pekne spapa vsetko, od prikrmu zeleniny a masa po ovocie. Ako nahle mu dam mlieko zacne pit a odmieta a vobec nepije. Mate s tym skusenost? Moze to byt inym zlozenim mlieka? Menili ste mlieko ked ste mali takuto skusenost? dakujem za akukolvek odpoved.

benne
24. nov 2010

Stalo sa mi to pri dcére, ona ale bola na sunare a mlieko sa menilo po 4.mesiaci. Robili jej vyšetrenia na gastre, ale všetko bolo v norme, tak výsledok bol: príkrmy, mäso, mliečne jedlá, jogurty. Vrátila sa k mlieku až ked som jej dala krabičkové, do minulého týždna zvykla vypiť 2x200ml z fľaše, ale už je "veľká" tak chce len z hrnčeka 😉 a to vypije menej. Ale áno, myslím, že to môže byť iným zložením a nerobila by som z toho veľkú vedu, kedže pije v noci a cez den papká pekne 🙂

lucia81
26. nov 2010

Ahoj, aj mne malý odmietal okolo šiesteho mesiaca mlieko, ale okabátila som ho tak, že som mu do mlieka dala dve-tri odmerky kaše čo jedával na večeru a celé mliečko vybumbal. Proste on už nechcel len takú "obyčajnú" chuť mlieka, keď už papal všeličo. Tak skús.

zuziq
26. nov 2010

ja to robim presne tak ako lucia81 😀 nas maly pije Nutrilon HA a ten je horkejsi a mam pocit, ze mu to pride moc vodove, preto to nechce.. takze mu tiez davam ale iba cca 1,5 -2 odmerky kase nutrilon na 150ml - 150ml mliecka a vtedy mi to vypije v pohode. Takze mozno mu to mliecko bud nechuti, alebo tym ze zacal papat aj prikrmy, zda sa mu vodove, malo chutne atd 😕

jk77
26. nov 2010

Ahoj.Mne maly pil mlieko Nutrilon HA po ranajkach, po obede, vecer pred spanim po kasi a v noci. CCA 150ml. Teraz ma HA3, pije pred doobednym spanim, niekedy na olovrant, vecer a v noci.To nocne ho nemozem odnaucit......