Je mlieko Baby Love dobré?

gabriellkaa
12. dec 2012

Chcem sa Vas opytat ake mate skusenosti s mlieckom Baby Love z dm.Dobre je to ci ani nie ???

xenicka13
12. dec 2012

vyskusaj dat, uvidis, ako sadne, cenovo je vybornee 😀

anka2103
12. dec 2012

vela dobreho som na to pocula,ale ako riesit situaciu ked je vypredane-to sa neda zasobit

kristiii
12. dec 2012

my sme s ním boli maximálne spokojní, kým sa dalo zohnať 😝

kika1111
12. dec 2012

výborné mlieko... momentálne majú problém s dodávkami hlavnej suroviny, z ktorej sa vyrába. my máme doma zásoby našťastie.

julinka2787
12. dec 2012

pre nás najlepšie mliečko. veľmi nám chutilo. ale treba vyskúšať, nie každéme dieťatku nejaké mliečko sadne...

tremonti
12. dec 2012

U nas uz opat je a je vyborne🙂

anjelicek26
12. dec 2012

Podla vysledkov kvality je na urovni hipp a aptamilu, takze jedno z najkvalitnejsich, navyse bio 🙂 Takze smelo do toho, ak ho tvoje dietatko ma rado.

simaha
12. dec 2012

My ho tiez pouzivame.Malemu velmi chuti a hlavne ho nezapeka.Teraz ked nebolo kupovala som Hami mliecko

uberfrau
12. dec 2012

pridávam sa k ostatným pozitívnym ohlasom .. po bebe sme mali bolesti brušku, zápchy a ako sme začali piť babylove, paráda!! 🙂

ita78
12. dec 2012

Presne tak! Super mliečko!!!! Nutrilon malú preháňal,Beba zapekala, Babylove na 1 !!!!! 🙂 😉

monikkak
12. dec 2012

My ho tiez pijeme. Malej velmi chuti aj cenovo je dobre 🙂

nuna55
12. dec 2012

My ho pijeme od tretieho mesiaca a malá ho miluje, už nie je ani problém ho zohnať pred včerom som kupila 4 krabice 3ky určite skus budete spokojný.

bobicek5
12. dec 2012

ano

edita84
12. dec 2012

malý ho pije od narodenia s "malou prestávkou 5 mesiacov" kvôli refluxu ale odkedy môže obyč. tak ho pije a má velmi rád ja odporúčam cenovo je Ok a aj kvalita je OK 🙂

mondulka
13. dec 2012

Ja určite odporúčam mojej malej toto mliečko pomohlo a nedám naň dopustiť,ale treba vyskúšať každé bábo je iné 🙂

strihalka
13. dec 2012

my pijeme uz 7 mesicu a vse je ok🙂

evuska32
13. dec 2012

my ho milujeme 🙂

nesa12
13. dec 2012

skvele mliecko,bohuzial sme ho pili len mesiac a teraz musime hnusne bezlaktozove :( ,ktoré nám vôbec nechuti

alexis13
13. dec 2012

našej som ho snažila davat 2 týždne ale bezuspešne, nechutilo jej , ak vam chuti je super....aj cenovo..naša papa sunar 🙂

iveta70
13. dec 2012

aj my sme ho skusali, mala mala z neho zapchu, potom sme skusali Sunar a ani ten nam nepasoval, tak papame Nutrilon... kazde dieta je ine a treba skusit co ktoremu dietatu sedi a chuti a nepozerat len na cenu mlieka...🙂

pajerchinova
13. dec 2012

my mame s nim najlepsie skusennosti.

gyarmati
15. dec 2012

Moja malá má 6týžd.a dávam jej Bebu Ha,je aj s Baby Love HA výrobok?

84matulik
15. dec 2012

my nad ním uvažujeme, naši krpci papali Nutrilon HA v nemocke, po príchode domov sme dávali obyčajný nutrilon, bolo to hroznééééééééééééééé, zápchy, bolesti bruška, prešli sme na sunár, bolo fajn, nejaké dva-tri mesiace, avšak teraz posledné cca 3 mesiace hrúza, nespíme dobre, stále dogrgávame, neviem chcem vyskúšať zmeniť a uvažujem presne nad ním, všetci ho chvália, tak skúsime!!! držte pästičky, nech nám sadne a chutí a nech dvojičky spia celučičkú noc🙂))) 😀 😀 😀 😀 😀 😀

agnesino
26. dec 2012

my ho pijeme skoro od narodenia a teraz má malá už preč dva roky a obyčajné nechce len toto a neboli s ním nijaké ťažkosti a cena super

pakin
26. dec 2012

Aj my sme vyskúsali, chutilo, ale len do vtedy, kym som nenasla v prásku chrobáka 😢 😒

pastelka74
26. dec 2012

Je výborné,ja mám na ňom odchované obe dcéry....... 😵 😵 😵 😵

darinkazv
26. dec 2012

aj my sme ho teraz vyskúšali. a nemáme problém. len u nás dostať len 1ku a 2ku, takže neviem, kde budem zháňať 3ku, keď na ňu budeme musieť prejsť. 😖 síce sa kojíme, ale UM využívame v čase, keď som ja 2x do týždňa na celý deň v škole.

ivulik21
16. feb 2013

Ahojte baby. Mám doma 11 krabíc mliečka Babylove PRE, kúpila som si ho do zásoby pre istotu,ale my pijeme 1-tku a podarilo sa mi ju zohnať v Nemecku,takže to PRE posuniem ďalej. Ak by ste mali záujem, ozvite sa mi.

lifka123
16. feb 2013

7 rovnakych otazok na forume? A to uz co ma byt?

lenny71
27. feb 2013

Výborné mlieko, malému sme ho začali dávať od 3 mesiacov...teraz má už 6 mesiacov a potrebovali by sme už 2, ale akosi ho neviem zohnať ,tak zatial pijeme to počiatočné, lebo mám ešte malú zásobu...ale najneskôr od 7 mesiaca musím prejsť na pokračovacie, tak by som uvítala nejaké info, kde by som ho zohnala...prosím napíšte ,v ktorom mesta je dostať...ďakujem 🙂