Chcem sa Vas opytat ake mate skusenosti s mlieckom Baby Love z dm.Dobre je to ci ani nie ???
vela dobreho som na to pocula,ale ako riesit situaciu ked je vypredane-to sa neda zasobit
my sme s ním boli maximálne spokojní, kým sa dalo zohnať 😝
výborné mlieko... momentálne majú problém s dodávkami hlavnej suroviny, z ktorej sa vyrába. my máme doma zásoby našťastie.
pre nás najlepšie mliečko. veľmi nám chutilo. ale treba vyskúšať, nie každéme dieťatku nejaké mliečko sadne...
U nas uz opat je a je vyborne🙂
Podla vysledkov kvality je na urovni hipp a aptamilu, takze jedno z najkvalitnejsich, navyse bio 🙂 Takze smelo do toho, ak ho tvoje dietatko ma rado.
My ho tiez pouzivame.Malemu velmi chuti a hlavne ho nezapeka.Teraz ked nebolo kupovala som Hami mliecko
pridávam sa k ostatným pozitívnym ohlasom .. po bebe sme mali bolesti brušku, zápchy a ako sme začali piť babylove, paráda!! 🙂
Presne tak! Super mliečko!!!! Nutrilon malú preháňal,Beba zapekala, Babylove na 1 !!!!! 🙂 😉
My ho tiez pijeme. Malej velmi chuti aj cenovo je dobre 🙂
My ho pijeme od tretieho mesiaca a malá ho miluje, už nie je ani problém ho zohnať pred včerom som kupila 4 krabice 3ky určite skus budete spokojný.
ano
malý ho pije od narodenia s "malou prestávkou 5 mesiacov" kvôli refluxu ale odkedy môže obyč. tak ho pije a má velmi rád ja odporúčam cenovo je Ok a aj kvalita je OK 🙂
Ja určite odporúčam mojej malej toto mliečko pomohlo a nedám naň dopustiť,ale treba vyskúšať každé bábo je iné 🙂
my pijeme uz 7 mesicu a vse je ok🙂
my ho milujeme 🙂
skvele mliecko,bohuzial sme ho pili len mesiac a teraz musime hnusne bezlaktozove :( ,ktoré nám vôbec nechuti
našej som ho snažila davat 2 týždne ale bezuspešne, nechutilo jej , ak vam chuti je super....aj cenovo..naša papa sunar 🙂
aj my sme ho skusali, mala mala z neho zapchu, potom sme skusali Sunar a ani ten nam nepasoval, tak papame Nutrilon... kazde dieta je ine a treba skusit co ktoremu dietatu sedi a chuti a nepozerat len na cenu mlieka...🙂
my mame s nim najlepsie skusennosti.
Moja malá má 6týžd.a dávam jej Bebu Ha,je aj s Baby Love HA výrobok?
my nad ním uvažujeme, naši krpci papali Nutrilon HA v nemocke, po príchode domov sme dávali obyčajný nutrilon, bolo to hroznééééééééééééééé, zápchy, bolesti bruška, prešli sme na sunár, bolo fajn, nejaké dva-tri mesiace, avšak teraz posledné cca 3 mesiace hrúza, nespíme dobre, stále dogrgávame, neviem chcem vyskúšať zmeniť a uvažujem presne nad ním, všetci ho chvália, tak skúsime!!! držte pästičky, nech nám sadne a chutí a nech dvojičky spia celučičkú noc🙂))) 😀 😀 😀 😀 😀 😀
my ho pijeme skoro od narodenia a teraz má malá už preč dva roky a obyčajné nechce len toto a neboli s ním nijaké ťažkosti a cena super
Aj my sme vyskúsali, chutilo, ale len do vtedy, kym som nenasla v prásku chrobáka 😢 😒
Je výborné,ja mám na ňom odchované obe dcéry....... 😵 😵 😵 😵
aj my sme ho teraz vyskúšali. a nemáme problém. len u nás dostať len 1ku a 2ku, takže neviem, kde budem zháňať 3ku, keď na ňu budeme musieť prejsť. 😖 síce sa kojíme, ale UM využívame v čase, keď som ja 2x do týždňa na celý deň v škole.
Ahojte baby. Mám doma 11 krabíc mliečka Babylove PRE, kúpila som si ho do zásoby pre istotu,ale my pijeme 1-tku a podarilo sa mi ju zohnať v Nemecku,takže to PRE posuniem ďalej. Ak by ste mali záujem, ozvite sa mi.
7 rovnakych otazok na forume? A to uz co ma byt?
Výborné mlieko, malému sme ho začali dávať od 3 mesiacov...teraz má už 6 mesiacov a potrebovali by sme už 2, ale akosi ho neviem zohnať ,tak zatial pijeme to počiatočné, lebo mám ešte malú zásobu...ale najneskôr od 7 mesiaca musím prejsť na pokračovacie, tak by som uvítala nejaké info, kde by som ho zohnala...prosím napíšte ,v ktorom mesta je dostať...ďakujem 🙂
vyskusaj dat, uvidis, ako sadne, cenovo je vybornee 😀