Aké je najlepšie mliečko pre novorodenca?

damianko555
31. mar 2013

prosím Vás mamičky poradťe mi ake je najlepšie mliečko pre úplne malinké bábatko po narodení

natalii6
31. mar 2013

tak to je individualne ja som pri oby dvoch pouzivala nutrilon a obom chutil 😉 skus sa spytat tvojho pediatra co on ti odporuci 😉

hanuliq
31. mar 2013

materske 😉

lucia006
31. mar 2013

Ked nemozes kojit,tak to je tazko poradit kazdemu babatku nieco ine sadne ,nam napriklad nutrilon robil zle a potom sme este vyskusali 5 mliecka kym mu jedno sadlo ,aj ked viem ze caste menenie mliecka nieje dobre 😒

zuzanockamt
31. mar 2013

@haniliq myslim, ze tato odpoved mamicku, ak nemoze dojcit alebo ma s tym problem velmi "potesi"
@damianko555 ja som davala bebu od zaciatku, nebol s tym problem

juzanka77
31. mar 2013

my sme od 5.mesiaca boli na Bebe....teraz mame 2 roky a pijeme sunar na striedacku s kravskym plnotucnym...

pakin
31. mar 2013

Aj mi sme vyskúšali viac mliečkov ale nakoniec bol najlepší Sunar 😉

michaelka5
31. mar 2013

ja som pri prvom pouzivala nutrilon, ale financne sme to nezvladali, tak sme presli na Sunar...chutil mu do 7 mesiacov a potom presiel na kravske... tento druhy zacal s Hipp,potom Nutrilon, Sunar...a nakoniec sme sa naucili kojit a zacal aj tahat (mal 5 týzdnov)...takze slaáva, uzila som si aj dojcenie...a ustalili sme sa teraz na Hami. kazde mliecko na trhu je robene pre deticky, takze nech si vyberies akekolvek, a bude mu chutit, tak mas vyhrano🙂 ... vela stastia.

mirka276
31. mar 2013

nam sa osvedcil nutrilon . Ale davala som AR, maly mal reflux. A od roka klasicky nutrilon az do troch rockov. a mamicka michaelka 5, to nemyslis vazne, ze si davala od 7 mesiaca kravske mlieko????????????

ivka1985
31. mar 2013

Ja som nekojila vobec a od narodenia sme pili Hami a uplne v pohode. Teraz uz pije Hami 3 a nemali sme ziadny problem🙂

dijefcatko
31. mar 2013

prečo by od 7. mesiaca nemohla kravské? čo myslíš, že čoho je vyrobené UM? len z kravského plus z umelých gebuzín... ja osobne by som skúšala mliečka, ktoré sú cenovo dostupné, tie drahé majú len dobrú reklamu, nie sú lepšie...

traktor
31. mar 2013

pre tak male dieta je najlepsie materske mliecko, pokial nemôzes kojit, tak samozrejme umele....porad sa aj u svojho pediatra..a ja mam len otazku..preco mas miesto svojej dcerky fotku real babiky? 😅 😕 ..radsej nedat ziadnu, ako stiahnutu 😉

voskovaeva
31. mar 2013

sunar je najchutnejsi zkusila som uz hocjake , ale vzdy som sa vratila k sunaru 🙂

usiko
31. mar 2013

no, my sme mali/aj teraz mame \milumil HA /slovensky nutrilon/ a v pohode zatial.....aj mala bola vtedy spokojna.....neviem,ako budeme financne zvl;adat, budeme nan chodit do madarska a kupime viac baleni.....

vierka0
31. mar 2013

samozrejme, ze materske 🙂 no napriklad babylove mlieko je velmi dobre..kazdopadne vsak treba vyuzit vsetky moznosti dat babatku vlastne materske mlieko, ci dojcenim, alebo odsavanim (ja sama som nekojila, dovody su na dlhsie, no odsavala som mlieko 7mesiacov)
@dijefcatko umele mlieko je sice vyrobene z kravskeho, no ma upraveny obsah zivocisnych bielkovin, kravske mlieko rozhodne nie je vhodne pre deti do roka kvoli zatazi obliciek

petra141181
31. mar 2013

najlepsie je materske ale ked neozes kojit to musis zistit sama my sme skusili nutrilon ar nutrilon antikolikovy nutrilon 1 babylove a nic nakoniec sme dali bebu pro 1 a ta sa nam osvecila

veronika426
31. mar 2013

My sme boli pri dcerke od narodenia na nutrilone do pol roka, potom na sunare...a teraz pri syncekovi tak isto najrpv nutrilon a teraz uz sunar...sunar je podla mna naj, nutrilon je cenovo drahý a je to vsetko len o reklame...sesterka mala problem s mliekom pri syncekovi, bol kolikavý a často sa jej aj vyhádzal, vyskusala hami, bebu, nutrilon (vsetky mozne druhy), potom som jej na skusku dala pre maleho sunar a z toho jedineho sa jej nevysypal ani nekolikavel...tot moj nazor 😉

286
31. mar 2013

ja nastastie s tym problem nemam kojila som aj prveho syna a kojim aj druheho ma uz9mesiacov a12kg je to hlados ale neporadim nemam s tym skusenosti :- ☹

malinkaaninka
31. mar 2013

opýtať sa na mlieko na modrom koni je ako bosou nohou dráždiť kobru 🙂
my sme boli na sunari.

frony
31. mar 2013

nam v porodnici radili hippko...a aj sme ho od pol roka papali...a velmi mu chutilo....

aristka
31. mar 2013

záleží ako ste na tom finančne,treba začať od toho,ale moji traja všetci boli na nutrilone

magic08
31. mar 2013

materske... 🙂

dasaa
31. mar 2013

ja som davala od zaciatku UM Nutrilon ziadne problemy sme nemali

jaja018
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankiki
31. mar 2013

Moja ešte stále je na Hipp Bio Combiotic. Výber mlieka som dosť konzultovala s viacerými lekármi. Maximálna spokojnosť a často je na to mlieko aj rôzna zľava, tak myslím, že aj po finančnej stránke sa dá zvládnuť. 800g bal. v DM pri bonusovej knižke ma vyšiel zhruba na 8,5€, v Kauflande bol za 9,99€, v Tescu 11€ a pár centov. 😉 🙂

ktore
31. mar 2013

my mame hami ale 2 mesiace sme mali nutrilon HA.URCITE BY SOM ZACALA HA mlieckom ALE NIE Z NUTRILONOM.TO RADSEJ BY SOM BOLA ZACALA Z HIPPOM HA..NUTRILON JE ZBYTOCNE DRAHY.ja som po HA dala babylove len to sa prestalo dovazat tak sme rychlo hladali nahradu.tak mame hami.sme spokojny.ak by nie tak dam HIPP lebo su v tom probiotika a omega 3......teraz uz menit nebudem.tesim sa ze je vsetko ok.

lienkan
1. apr 2013

Na francuzke mlieko niesu nikde giganticke reklamy - sme na nom do teraz a mala je ok . Ja odporucam France lait ... cena-obsah zodpovedá kvalite

katkab1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beatrice28
1. apr 2013

ja som dávala Nutrilon a žiadny problém nebol, všetky moje kamošky ich dávali svojim deťom a v pohode.

weverka11
1. apr 2013

Tato slecna je klamarka ma falosny nick, vcera jej bol tento nick blokly a dnes ma nick novy @damianko585! V albume ma stiahnute fotky a zaklada temy typu nasla som u mojho syna kondomy (ma 1,5 tyzdna jej syn)

1234lubka
1. apr 2013

za materske mlieko neexistuje nahrada..umele mlieka su na milion kilometrov z hladisky vyzivy vzdialene materskemu