Aké máte plány na víkend?

daska_tesco
11. sep 2015

Čo plánujete robiť s rodinkou cez víkendík? Idete na výlet, alebo máte detskú párty? 🙂
Čokoľvek plánujete podniknúť - všetko potrebné si môžete objednať cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov.
Podeľte sa s nami o svoje tipy a jednu z vás zajtra ráno odmeníme 15 eurovým kupónom na nákup tovaru cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov 

pribinak
11. sep 2015

Ak chcem niečo vyhrať, tak správna odpoved je asi, ze nakupovať do Tesca a minút tam vela euracov, ale nie, to bol pokus o vtip ;)) želám dobre ráno

annikaa
11. sep 2015

Pri takomto počasí len doma s detmi. Starsie kreslit, stredne robit neplechu, a najmladsie mojkat v posteli 🙂

nikenzi
11. sep 2015

Spinkat, papat, hrat sa, kocikovat 🙂 U nas je vikend každý deň 🙂 A v nedelu je u nas odpust - neviem ci to poznate, take trhy pred kostolom (lizanky, balony, hracky), takže sa pojdeme prejst kupit jeden balonik napusteny heliom ci sa bude drobčekovi páčit. 🙂 A samozrejme k babke na obed - rezne a salat. Mňamky 🙂 Dnes však čakáme tecso - nakup za 86€...kiežby bola nejaka zľava aspoň. (to len tak, výkrik do tmy) 😀

foolie
11. sep 2015

Kedze pride tatik po dlhej dobe domov z prace tak uzivat si ho kym bude doma a zas neodide a pojdeme k babke a dedkovi na novu zahradku mamka s tatikom pomahat a ja tam vsetko rozoberat a montovat lebo vsetko nono je naj ;)

horana
11. sep 2015

Kedy bude predlzeny vikend? Zial, je predeleny pondelkom a skolaci zacinaju zarezavat, takze absencia by vohodna nebola...Ale cez vikend sa ma oteplit a tak jednoznacne do prirody, opekat na luke, pochodit po lese, hrat sa .....v utorok sa uvidi podla poocasia, ked bude len trochu pekne tak zase vooonnn 😉

jarnicka
11. sep 2015

Dobry den,
sobotu budeme asi lenosti a potom pôjdeme na zahradku ak bude pekne.
Nedela pravdepodobne nákup samozrejme v Tescu a nejaké tie návštevy v rodine.
Prajem pekny víkend všetkým podľa možnosti slnečny 😉

3kolka
11. sep 2015

No nám to vyšlo nejak pracovne.....od poobedia si ideme zbombardovať kuchyňu...a hurá bude konečne nová 😀 čiže najbližšie dni budeme makať

lienka.7
11. sep 2015

@daska_tesco
betonovat terasku, pridate sa? 😀 😀 😀 😀 cize nakupy v tescu vybavime este dnes 😉

matusik24
11. sep 2015

Dnes sa chystáme na nákup do Tesca a v sobotu sa zberáme na jarmok, ale neviem či nám to vyjde pri tomto počasí. V nedeľu som pozvala rodinku na obed, kedže som mala meniny a náš drobček bude mať za chvíľu veľký sviatok . 😀

iv01
11. sep 2015

my pôjdeme na hody, takže sa budeme prejedať a kolotočovať 😀

alchemilkazltozelena
11. sep 2015

zajtra mame vyrocie, 5 rokov, tak sa vratime na miesto kde to vsetko zacalo-Donovaly 🙂 v nedelu sa zastavime u svokrovcov a od pondelka do utorka oddychujeme v Demanovskej Doline 🙂 Tesime sa 🙂

kuka221
11. sep 2015

asi ako nikto - do záhrady pozberať a natlačiť kapustu do sudu a v sobotu ešte horá na nočnúúúú 😵

arabellka
11. sep 2015

ja dnes ocakavam ze mi pracovnik sluzby tesco potraviny domov donesie dve uzasne marlenky co su prave v akcii a styri sady farebnych papierov pretoze cez predlzeny vikend planujem svoje decka "umorit" 🙂 vytvaranim papierovych dekoracii. Nasla som totiz predlohy podla ktorych si z farebneho papiera vystrihneme tvary, na vyznacenych miestach prelozime,zlepime,priviazeme spagat a mame papierove girlandy,ktore budu vyzerat milionovo 😉 a potom za par dni mi zase pracovnik sluzby tesco potraviny domov donesie kopec potravin z ktorych budem chystat dobroty na narodeninovu oslavu 😵

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@nikenzi To bude krásny víkend a chvíľka odychu aj pre teba - hlavne pauza od varenia 😉

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@horana Áno , "rosničky" predpovedajú zlepšenie počasia , tak snáď si viacerí užijeme ešte krátky návrat k letu - opekačky, výlety, lúky .... 🙂

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@3kolka ,@lienka.7 Víkend na "malte" , veľa šťastia ! A držím palce, nech to dobre dopadne ! 😉

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@alchemilkazltozelena Gratulujem a prajem ešte veľa šťastných rokov plných lásky! No a krasnu dovolenku ! 🙂

espresso
11. sep 2015

Zajtra rano sa chystame na nakup, dalej na spolocnu prechadzku, a vecer si pozrieme nejaky dobry film. Na nedelu planujeme vylet. Prajem vsetkym pekne pocasie a skvely vikend! 🙂

magdicka111
11. sep 2015

Tento víkend mam narodeniny 😀 takze príprava oslava stretnutia s rodinou tesim sa ako napeciem

mamina1501
11. sep 2015

zajtra mame doma dvojitu oslavu narodenin - syn ma 1 rok a dcera 12 rokov 🙂 dnes vecer cakam donasku z Tesca takze zajtra sa moze oslavovat 🙂

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@magdicka111 Všetko najlepšie k narodeninkám ! Veľa zdravia, šťastia, lásky a spokojnosti! Mohla by si aj ku mne prísť napiecť 😀 😉

daska_tesco
autor
11. sep 2015

Samé víkendové oslavy ! Gratulujem všeeeetkýýým oslávencom ! 🙂

magdicka111
11. sep 2015

daska_tesco dakujem

rajona
11. sep 2015

Klasicky jedna Mária sa v rodine nájde 🙂 a ešte k tomu máme v nedeľu odpustovú slávnosť u vás a len čo sa dojedia rezne bude odpustová slávnosť aj u babky 🙂 voľné pokračovanie 🙂 nech už bude akékoľvek počasie tak pekný víkend všetkým 🙂

daska_tesco
autor
11. sep 2015

@rajona Nech žije "šnicľový" víkend! 😀

libka1
11. sep 2015

Ziadne. Vylozim nohy hore a nepohnem prstom.

ckatka
11. sep 2015

vyliecit sa kedze marodujem... teraz by som uvitala donasku ako sol

jasminet
11. sep 2015

deti su mimo domu = triedit ich male oblecenie, balit sa do porodnice, vyzdvihnut nakup v tescu (uz som konecne na stranke nasla tuto moznost 😉 ), navarit (snicle to veru nebudu) a cakat ich ked sa v utorok vratia 😀

nikaj
11. sep 2015

Ale deti idú v pondelok do školy, nie?

keksicek
11. sep 2015

My sa s rodinkou (manžel a dcéra) chystáme v sobotu na hody - kolotoče, cukrová vata, lokše, klobása. Dcérka sa vyblbne na kolotočoch, stretneme kopu známych a deň ubehne rýchlo ako voda. No a v nedeľu nás čaká obed u rodičov, keďže moja mama je Mária. Takže rodinná pohoda 😎