Dobré ránko,
je tu ďaľšia súťaž o Normaderm Skrášľujúci krém.
Stačí zodpovedať na otázku : Aký darček z Vichy by Vás najviac potešil na Ježiška?
Najkreatívnejšia odpoveď vyhráva 😉 Súťaž trvá do 13.00.
Teším sa na Vaše námety 😉
-----------------
Opäť ste ma milo prekvapili svojou kreatívnosťou a nápadmi! 🙂
Bolo to veľmi náročné rozhodovanie, pretože každá odpoveď má niečo do seba!
Najviac ma ale vizuálne zaujala odpoveď od @oskvarka
Srdečne gratulujeme k výhre 🙂
Dobré ráno,
mna " rodinný " balíček Vichy a podelím sa aj s rodinou hlavne svokrou 😉
Mňa by najviac potešilo od jeziska čiže môjho manžela 😄sada Normaderm ale keďže si to "ježiško "asi sám nedomysli vypytam kraticku a kúpim si sama. Pekný deň
Mňa Ježisko veľmi nemá rád,
nie je so mnou kamarát.
Preto bez veľkých debát
pôjdem si sama vybrať
ak sa mi nepodarí vyhrať
krém Ideáliu so sérom
by som rada našla pod stromkom.
darček vianočný z lekárne
čo poteší srdce mé. 🙂
Najvacsi darcek by pre mna bol ked bude moj drobček zdravy, ale kedže take darčeky nevie Jezisko priniest, nech mu prinesie nieco co ho potesí aspon.
od Vichi? hoci aj tento Normaderm skrášlujúci,ked vyhrám,pod stromček si nechám a budem sa tešiť akoby som ho videla prvý krát 🙂
Mna by skor potesilo nieco na vlasy proti vypadavaniu nakolko mam stym od 18 problem ,a na tvar krem na zakritie nedostatkou,
Pekný deň,
mňa by potešil Denný krém Normaderm, keďže pleť si pýta svoje, roky letia, nepostoja, preto by som Ježiška poprosila o tento skvelý, praktický darček. Kozmetika VICHY je skvelá, nedám na ňu dopustiť a preto jej dávam mojich päť *****/hviezdičiek/. 😉
Asi by ma najviac potešil krém Normaderm keďže vidím všade reklamy tak už len s tých reklám som si ho zamilovala. Ak mi ho "ježiško" neprinesie tak si ho kúpim sama, ja ho proste musím vyskúšať
Na Vianoce od Ježiška,
čo by som si želala,
Ha ja už viem,
Na Vianoce Vichy chcem 🙂
.
mňa by od VICHY najviac potešila tá minerálna voda v spreji ale môj muž mi určite kúpi karbobrúsku, vŕtačku alebo niečo do kuchyne, prípadne inú veľmi praktickú vec ktorá poteší nejednu praktickú jemnú žienku v domácnosti, takže jediný spôsob ako získať pod stromček nejakú VICHY kozmetiku je že to kúpim a zabalím ako darček ja jemu... v praxi by to vyzeralo asi nejako takto 😎
Kazdy darcek potesi...Nemusi to byt nic velke🙂 Staci malickost🙂 Niekedy je to viac ako dost ;)
potesila by som sa sade Vichy idealia 😵
Skoda,ze nie som kreativna dusa 🙂 Ale Vichy darcek by potesil 🙂
Mna by potesilo ktorekolvek vichy,ktore nie je na vši😁
Mna by velmi potesil make-up, prave vcera som nan dostala velmi dobre referencie a kedze mi ten moj"nevichyovsky" uz dochadza, je cas na zmenu..........ale do jeziska uz nevydrzim, takze mi ho prinesie asi Mikulas, alebo vlastne asi aj hned buduci pondelok Kristian 😀
Myslim ze od Vichy by potesilo cokolvek a kazdeho 😀
Za mna ale naj,a to si aj zelam najst pod stromcekom najst Make-up Dermablend,len by som si ho musela velmi strazit a niekam ukrit pre mojou malou dcerkou aby neskoncil ako vacsina mojej kozmetiky v jej rukach...teda vsade na nej,vedla nej,po byte-preoste vsade len nie na mne 😀
Mňa by veľmi potešila sada Normaderm na pleť so sklonom k akné kedže aj po tridsiatke som ako 15 ročná :D
Mňa by najviac potešilo keby mi môj manžel doniesol akýkoľvek výrobok vichy (zatiaľ som žiaden nemala, len vzorky), ale nie na žiaden sviatok, pretože darček najviac poteší keď je davany Z lásky, nečakane...
Darcek na Jeziska od Vichy?
Mohol by to byt hocico potesila by som sa,a kedze to bude vyhrana a zadarmo tak by som sa tesila este viac. 🙂
aky darček by ma potešil? Od Vichy predsa poteší čokolvek 🙂 a ked je daný z láskou tak poteší dvojnásobne
Normaderm Skrášľujúci krém by potešil hlavne moju manželku 🙂 a mňa by potešila nejaka pena na holenie - protivráskový krémik - lebo aj my muži sa bojíme vrások 🙂 a nejaký deo aby som bol neodolateľný 😎 Dakujem pekne
Ja som si spomenula na jeden vtip.
Žena píše Ježiškovi, že si pod stromček praje plnú peňaženku a štíhlau postavu, no dodáva : Prosím, len to nepopleť ako minulý rok 😀
Tak ja by som si priala Vichy šampón proti vypadávaniu vlasov, no tiež by som dodala : len to nepopleť, prosííím 😀
mna by potesila ta krasna nova vianocna tasticka vichy neovadiol,ktoru by som dala mamine a teda mohla by byt rovno dvakrat aby svokra neostala urazena 😀 😝
Milý Ježiško prosím ťa na Vianoce si prosim idealia yeux 🙂 🙂
Ak by som list písala Ježiškovi a
mohla by som si od Vichy niečo priať,
ťažké by bol moje rozhodovanie,
lebo ešte takmer nič som od nich neskúšala.
Určite krémiky,vodičky sú všetky super a mojej
pleti by pomohli o pár krôčkov menej mať,
ale moja mamka ma učila,že treba skromnejší byť,
lebo Ježiško veľa ľuďom chce radosť dať.
A tak ak sa moja pokožka nenahnevá, ale
vybrala by som si Vichy šampón proti vypadávaniu,
aby moje vlásky korunkou na mojej hlave boli a
ak by som podľa Ježiška veľmi poslúchala,
mohol by mi Skrášľujúci krém pribaliť a
pod stromčekom by som ako malé dieťa od radosti výskala.
ĎAKUJEM TI JEŽIŠKO. 🙂 🙂
Potešilo by balenie produktov na problematickú pleť.
Ja by som na Ježiška prijala darček pre manžela Šampon a aj pre synčeka kremiky na zimu..sú perfektne,nič nie je krajšie pre mňa ako obdarovať svoju rodinku niečim čo je kvalitne ,lebo Vichy používam už roky,je to jediná Kozmetika ktorú uznávam.. 🙂
Milý Ježiško......a vieš čo,ani my ten Idealia od VICHY nenos.Veď kto už by to so mnou vydržal...toľkej krásy 🙂 😉
Od jeziska by ma potesilo cokolvek od Vichy, kedze som ho este nikdy nevyskusala 🙂
Ježiško nosiaci darčeky po celý rok 😀