Chcete vyskúšať výrobky Bupi?

michaela_bupi
24. sep 2015

Milé mamičky, nestihli ste vyskúšať všetky Bupi výrobky? Napíšte nám, ktorý výrobok zo sortimentu Bupi by ste radi vyskúšali a prečo? My trom z vás produkt pošleme.

------
Ďakujeme za všetky Vaše odpovede. Produkt na vyskúšanie pošleme:
Produkt na vyskusanie posielame tymto 3 mamickam:
@gretocka
@bibyke
@ivy
Poprosím napísať do pošty kontaktné údaje, kam môžeme poslať výhru.

Gratulujeme!

ajino
24. sep 2015

ešte sme neskúšali a chceli by sme veľmi vyskúšať ochranný krém proti chladu a telové mlieko, nenašli sme to zatiaľ u nás v obchodoch a keďže ide zima, radi by sme používali aj tieto výrobky našej obľúbenej značky BUPI

monhla
24. sep 2015

Veľa sme toho už vyskúšali /aj teraz máme nachystané pre bábenko do napr. mydielko bupi a krémik/ no ešte som nemala BUPI Baby tekutý prach na pranie. Ten by som rada vyskúšala 🙂

tinage
24. sep 2015

rada by som vyskúšala Bupi gél na pranie, ešte som ho nemala a som zvedavá či je tak dobrý ako ostatný vravia.

magdicka111
24. sep 2015

Dobry den,
mame oskusane a sme velmi spkojní s mydielkami no potesil by prášok alebo Bupi gél veľmi veľmi. Ďakujem

nastenka555
24. sep 2015

Od každého počúvam aké je super mydielko aj pena tak radi by sme niečo stoho aj skúsili. Dakujem

ivankajar
24. sep 2015

Dobrý deň
Bupi výrobky máme v obľube pozerám že mamičky píšu o Bupi géle ten ešte sme neskúsili ... tak potešil by tento

gretocka
24. sep 2015

pocula som, ze Bupi vyraba avivaz, ale v obchode som ju nenasla, tak tu by som chcela vyskusat 🙂

lalus
24. sep 2015

jediné mydlo, ktoré sa u nás používa - i keď už mám väčšie deti - je Bupi... a to kvôli mne 😀 😀 😀 Moje ruky sa totiž s inými mydlami nemajú radi a tvorí sa mi ekzém.
Pred chvíľkou som klikla na bupi.sk a zistila, že existuje aj mydlo na pranie na škvrny... hm, to by som vyskúšala rada.
Alebo ochranný krém proti chladu - mladší syn má už teraz v septembri od vetra viditeľne podráženú kožu na tvári a pery 😝 a to nás čaká celú zimu. Zvyknem natierať indulonou (pardon za spomenutie konkurencie 😕 😅 ), bola by som zvedavá, ako pomáha tento krém.

adoela
24. sep 2015

Ešte som nevyskúšala nič, ale rada by som vyskúšala.

stanislavao
24. sep 2015

Bupi pouzivame denne. Este sme nikdy nemali ale avivaz, ani som to v obchode nevidela. Tak ja by som rada vyskusala to. A nemali sme ani telove mliecko.

kajka100
24. sep 2015

Dobrý deň, výrobky Bupi poznám veľmi dobre väčšinu z nich aj používame osvečili sa nám napr. mydielka, šampónik na vlásky, vlhčené utierky, krémik na zadoček. No zatiaľ sme neskúšali prací gél - tak by sme radi vyskúšali 😉

irenaliza
24. sep 2015

BUPI je super značka a používame radi, ale ešte sme neskúšali šampónik a telové mliečko- to by bolo super, pri našich 4 dcérkach použitie raz a potom by sme určite, podľa ohodnotenia dcérok doplnili do našej zostavy na kúpanie. Pekný deň. 🙂 🙂

bandurka1979
24. sep 2015

Niektore vyrobky sme odskusali ale niektore este nie a velmi radi by sme mali taku možnost 😉

vonava007
24. sep 2015

Výrobky od Bupi žabky mame takmer všetky odskusane, sú výborne. Az tu na Modrom koniku som sa dozvedela ze vyrábate aj pracie prostriedky . To je pre mna novinka,preto by ma nejaka vzorka urcite potešila. Máme doma totiz atopika,takze výber pracieho prostriedku nie je jednoduchý.
Želám krásny deň🙂

simona157
24. sep 2015

My mame vyskusane takmet vsetko, od mydielok az po pracie prostriedky, ale avivaz sme este nevyskusali a velmi rady by sme 🙂

skerinko
24. sep 2015

My sme vyskúšali tuhé mydlo a šampon a veľmi rada by som vyskúšala gél na pranie alebo aviváž. A prečo? Lebo máme malinké bábo a chcela by som aby jeho vecičky boli pekne jemnučké a voňavučké. Ak by sme dostali bú šancu veľmi by sme sa potešili. 🙂 🙂 🙂

petra0017
24. sep 2015

Skúšali sme toho dosť ale nenašla som u nás umývaciu penu Bupi BABY ani obrúsky tie by sme radi vyskúšali 😉 😉

greta123
24. sep 2015

Rada by sme vyskúšali BUPI prací gél, pretože toho nie je nikdy dosť a prať sa musí stále. 🙂 😎 😅
Ďakujeme, ak sa šťastie usmeje🙂)

erika630
24. sep 2015

rada by som pre synceka vyskusala bupi umývaciu penu a obrusky na ritku 🙂 a prečo? pretože som ich este neskusala 🙂

kikush1811
24. sep 2015

Bupi pouzivame denne. Ako tuhe mydielko, tak aj umyvaciu penu a telove mliecko. Radi by sme vyskusali utierky na zadocek 🙂

xxxxxnnnnn
24. sep 2015

Moje dvojičky 🙂 😉 by radi vyskúšali ochranný krém proti chladu. Ten by sa nám zišiel do nastávajúceho chladného počasia. Šampón - ten sme ešte z Vašej značky neskúšali ☹ Radi by sme vyskúšali Bupi prací gél - periem každý druhý večer a gélu nikdy nie je dosť.......stále ho kupujem ako na bežiacom páse. Potešili by ste nás 🙂 🙂 🙂

mirkami7
24. sep 2015

my bys me radi vyskúšali tekutý prací prostriedok Bupi

bibyke
24. sep 2015

Ja by som strasne rada vyskusala bupi avivaz,kedze bupi praci gel som uz vyskusala,ale rada by som vyskusala aj bupi gel na umyvanie pretoze mydlo nam vyhovuje kedze syncek ma atopicku pokozku,chcela by som vyskusat ten gel ,pretoze v tekutej forme to je pre nas praktickejsie..dakujem

ozdana
24. sep 2015

veľmi rada by som vyskúšala nový produkt Jemný kúpeľ 3 v 1,u nás BUPI nesmie chýbať 🙂

katarina247
24. sep 2015

Ja by som rada vyskusala tekutý práci prostriedok zatiaľ u nás vedie mydlo na skvrny je fakt super a nemamE zatiaľ vyskúšané ani telové mlieko a krém v chladnom počasí.

casperka1980
24. sep 2015

Kedze ide zima, tak krem na ochranu proti chladu, a praci gel..

zuzin78
24. sep 2015

rada by som vyskusala ochranny krem proti chladu. , a aj samponik na vlasy.

vyskusali sme uz aj mydielka, vyberala to moja mladsia, jej sa pacil obal hlavne ta zabka. minule mi nalozila do kosika v drogerii ,za minutu vsetky bupi mydielka. zabky musia ist s nami. znela jej odpoved,ale 25 ks ? zobrali sme par a musim povedat ,ze su super. ostatne mydielka zabky nas cakaju v obchode 😀
😀 😀

dankaa78
24. sep 2015

Bupi praci gel sme este nikdy nemali.A citam tu same 5 * hodnotenia tak verim ze to tak aj je😉

tatiana1985
24. sep 2015

Keď tu čítam toľko chvál na bupi pracie prostriedky, asi je najvyšší čas nejaký vyskúšať 🙂 očariť by ma vedela príjemná vôňa 😵

biama
24. sep 2015

My sme zatial skusili prasok na pranie, penu a tuhe mydielka, radi by sme vyskusali aj telove mliecko, ci vlhcene utierky, pripadne ten krem proti chladu 😊 .. dufam ze budem jednou z troch a niektory z vyrobkou vyskusame.. Dakujem pekne ❤