Aký produkt od BUPI máte najradšej?

michaela_bupi
21. sep 2015

Zaujímalo by nás, ktorý produkt z nášho sortimentu Bupi máte najradšej a prečo. Vopred ďakujem za vaše príspevky.

jarnicka
21. sep 2015

U nás je to "zabacie" mydlo a to všetky druhy.

xevulax
21. sep 2015

Bupi prna, decka ju miluju. Je jěnucka, krasne vonia a popri kupani sa aj zahraju 🙂

lucik194
21. sep 2015

bupi vlhcene utierky sensitive, jedine tie su ochotne pouzit na ruky ked sme vonku 🙂 a pravdaze jedna nikdy nie je dost.... utru ruky a potom vonku poutieraju tabulu na ktoru pisali s kriedami....

erika630
21. sep 2015

utierky a samponik 🙂

majjka4
21. sep 2015

Bupi sampon na vlasky a telo, lebo krasne vonia a ked ju pridame do kupela je to super nahrada za penu 😉

misha10
21. sep 2015

My používame radi mydielko a šampón na vlásky a telo 🙂

janettan
21. sep 2015

u nás je od narodenia top detské mydielko 🙂

pumpkincake
21. sep 2015

Avivaz - najprv som ziadnu nepouzivala, ale tato bupi sa mi paci. Je jemna k pradlu aj k pokozke 😊

bubloska135
21. sep 2015

dobry den, u nas jednoznacny vyhravaju mydielka bupi , mame radi vsetky ale najradsej modre a modre v krabicke 🙂 a po kupeli nesmie chybat telove mliecko bupi, u nas naozaj spokojnost 🙂

irenaliza
21. sep 2015

Ťažko vybrať iba jeden,ale ak musím tak určite hlavne pre mňa mamimku- BUPI gel sensitiv , pretože priem takmer každý deň a niekedy aj viackrát a perie s ním deťom od malička a super, teraz aj väčším aj menším dcérkam a žiadne problémy, takže mňa 1. celému BUPI.Pekný deň 🙂 🙂

zfidorka
21. sep 2015

Bupi gel sensitive - obe dcery maju atopicky ekzem, takze som hladala nieco na citlivu pokozku

topier
21. sep 2015

U nás je to umývacia pena - Tomáško je atopik a Bupi mu super sadla. Skúsili sme aj zmenu a veru už 2 týždne sa snažíme vrátiť sa do normálu. Ibaže sme mali strašný problém zohnať ešte tú našu umývaciu penu, malú modrú. Teraz vybehli nejaké novinky, len som sa bála, keď to nemám overené riskovať to, keď bol v takom stave. Obehli sme všetky drogérky v okolí, no nakoniec sme večer úspešne ulovili posledné 2 v Tescu 🙂 No a keď sa nám to znormalizuje, tak vyskúšame aj tie nové, dúfam, že budú rovnako super. A inak používame tiež prací gél a som spokojná 🙂

kupcovci
21. sep 2015

U nás je jednicka bupi detské mydielko, a práci gél bupi sensitive 😄

fezan
21. sep 2015

úplne TOP je v našej rodine umývacia pena. Stanko má rád vodu, ale nikdy nechcel mať na tele penu, hneď začal plakať a rýchlo sme museli osprchovať a von z kúpelne! Teraz si Bupi sám nadávkuje na rúčky a mydlí celé telo🙂 Mne nádherne vonia a milujem tú chvíľu, keď ho zabalím do osušky a nasávam jeho vôňu.

anickalieskovska
21. sep 2015

U nas bupi detske mydlo dlhe roky,pretoze vyhovuje nasmu 8 roc.synovi,18 roc.dcere....a pre mna je na prvom mieste.Krasnou ozdobou v kupelni je zelena zabacia mydelnicka....na ktorej nikdy nechyba bupi mydlo 🙂

mimik79
21. sep 2015

telove mliečko a umyvaciu penu

luciannka83
21. sep 2015

umývacia pena 🙂

erika27stan
21. sep 2015

Urcite umývaciu penu,používame len tú a je najlepšia 😉

slniecko192
21. sep 2015

Aj my máme najradšej umývaciu penu, je praktická a drobec sa dokáže aj sám napeniť 😀 ,pričom sa aj zabaví.

ludvik08
21. sep 2015

Ahojte maminky a užívatelia Bupi značky,
v našej rodinke si Bupi Umývacia pena našla stabilné miesto už niekoľko rokov. Máme ju jak doma - v ČR, tak u všetkých babičkách a tetách, kam na víkendy jazdievame. Ničmenej nám vadí, že nie na trhu náhradná náplň. V dnešnej dobe musíme myslieť ekologicky - a musíme to hlavne učiť naše DETI! A toto je ideálna príležitosť, keďže užívateľmi sú práve deti. Privítal by som 1/2 alebo kľudne i 1 litrové balenie napr. vo forme sáčku, tak jak to vidíme u iných výrobcov. Dávkovač určite niečo znesie... Tento dotaz bol už položený cca pred rokom, dokonca i ja som niečo písal, ale asi to neprišlo na správne miesto, zostalo to bez odozvy. Takže druhý pokus....
https://www.modrykonik.sk/forum/tyzden-s-bupi-2/detska-kozmetika-bupi-mate-s-nou-skusenosti/

Veľmi chválim za balenie 500 ml. Pokiaľ by sa našlo riešenie pre tento návrh určite by sme celá rodina prešli na umývanie s Bupi!

Čo sa týka prania na 40°C - používame Batole - tekutý prací prostriedok od českého výrobcu. Sme s ním veľmi spokojní, zatiaľ sme nenašli odvahu skúšať niečo iné. Máte podobný recept?
Na pranie bieleho prádla na 60°C (pleny, uteráky, podbraďajzy, posteľné prádlo a pod.) používame mydlový sliz z vlastnej produkcie.

auxtacka
21. sep 2015

Praci gel-je setrny a pekne vonia

catherine2014
21. sep 2015

detske mydlo a tekuty praci prostriedok. Mydlo nevysusuje kozu. Praci prostriedok pekne vonia.

anles
21. sep 2015

Moje deti si priam zamilovali umyvaciu penu a mydlo puzivame od narodenia.

foolie
21. sep 2015

jednoznačne umývacia pena 🙂

peta2108
21. sep 2015

Mydlo to je s nami od narodenia 😊

mysuliatko7
21. sep 2015

Umyvacia pena 😎 😎

stanislavao
21. sep 2015

@michaela_bupi
Ja som si velmi oblubila to extra soft mydlo v krabicke. Mavali ho v drogerii teta, ale uz niekolko mesiacov som ho bohuzial nikde nenasla. A moj syn ma naj produkt umyvaciu penu. Dokaze ju minut na 3 pouzitia. Bupi je super. Nam to odporucila kozna na atopicku dermatitidu. 🙂

luciinka16
21. sep 2015

mydlo s lanolínom používame od narodenia všetkých našich detičiek

orlicatkooo
21. sep 2015

jednoznačne mydielko - ktoré používame už od malička a nemáme s ním žiadne problémy keďže máme citlivú pokožku 🙂

lejlla
21. sep 2015

aj za mna mydielko a sampon na vlasky 👍👍👍