Zaujímalo by nás, ktorý produkt z nášho sortimentu Bupi máte najradšej a prečo. Vopred ďakujem za vaše príspevky.
Bupi prna, decka ju miluju. Je jěnucka, krasne vonia a popri kupani sa aj zahraju 🙂
bupi vlhcene utierky sensitive, jedine tie su ochotne pouzit na ruky ked sme vonku 🙂 a pravdaze jedna nikdy nie je dost.... utru ruky a potom vonku poutieraju tabulu na ktoru pisali s kriedami....
utierky a samponik 🙂
Bupi sampon na vlasky a telo, lebo krasne vonia a ked ju pridame do kupela je to super nahrada za penu 😉
My používame radi mydielko a šampón na vlásky a telo 🙂
u nás je od narodenia top detské mydielko 🙂
Avivaz - najprv som ziadnu nepouzivala, ale tato bupi sa mi paci. Je jemna k pradlu aj k pokozke 😊
dobry den, u nas jednoznacny vyhravaju mydielka bupi , mame radi vsetky ale najradsej modre a modre v krabicke 🙂 a po kupeli nesmie chybat telove mliecko bupi, u nas naozaj spokojnost 🙂
Ťažko vybrať iba jeden,ale ak musím tak určite hlavne pre mňa mamimku- BUPI gel sensitiv , pretože priem takmer každý deň a niekedy aj viackrát a perie s ním deťom od malička a super, teraz aj väčším aj menším dcérkam a žiadne problémy, takže mňa 1. celému BUPI.Pekný deň 🙂 🙂
Bupi gel sensitive - obe dcery maju atopicky ekzem, takze som hladala nieco na citlivu pokozku
U nás je to umývacia pena - Tomáško je atopik a Bupi mu super sadla. Skúsili sme aj zmenu a veru už 2 týždne sa snažíme vrátiť sa do normálu. Ibaže sme mali strašný problém zohnať ešte tú našu umývaciu penu, malú modrú. Teraz vybehli nejaké novinky, len som sa bála, keď to nemám overené riskovať to, keď bol v takom stave. Obehli sme všetky drogérky v okolí, no nakoniec sme večer úspešne ulovili posledné 2 v Tescu 🙂 No a keď sa nám to znormalizuje, tak vyskúšame aj tie nové, dúfam, že budú rovnako super. A inak používame tiež prací gél a som spokojná 🙂
U nás je jednicka bupi detské mydielko, a práci gél bupi sensitive 😄
úplne TOP je v našej rodine umývacia pena. Stanko má rád vodu, ale nikdy nechcel mať na tele penu, hneď začal plakať a rýchlo sme museli osprchovať a von z kúpelne! Teraz si Bupi sám nadávkuje na rúčky a mydlí celé telo🙂 Mne nádherne vonia a milujem tú chvíľu, keď ho zabalím do osušky a nasávam jeho vôňu.
U nas bupi detske mydlo dlhe roky,pretoze vyhovuje nasmu 8 roc.synovi,18 roc.dcere....a pre mna je na prvom mieste.Krasnou ozdobou v kupelni je zelena zabacia mydelnicka....na ktorej nikdy nechyba bupi mydlo 🙂
telove mliečko a umyvaciu penu
umývacia pena 🙂
Urcite umývaciu penu,používame len tú a je najlepšia 😉
Aj my máme najradšej umývaciu penu, je praktická a drobec sa dokáže aj sám napeniť 😀 ,pričom sa aj zabaví.
Ahojte maminky a užívatelia Bupi značky,
v našej rodinke si Bupi Umývacia pena našla stabilné miesto už niekoľko rokov. Máme ju jak doma - v ČR, tak u všetkých babičkách a tetách, kam na víkendy jazdievame. Ničmenej nám vadí, že nie na trhu náhradná náplň. V dnešnej dobe musíme myslieť ekologicky - a musíme to hlavne učiť naše DETI! A toto je ideálna príležitosť, keďže užívateľmi sú práve deti. Privítal by som 1/2 alebo kľudne i 1 litrové balenie napr. vo forme sáčku, tak jak to vidíme u iných výrobcov. Dávkovač určite niečo znesie... Tento dotaz bol už položený cca pred rokom, dokonca i ja som niečo písal, ale asi to neprišlo na správne miesto, zostalo to bez odozvy. Takže druhý pokus....
https://www.modrykonik.sk/forum/tyzden-s-bupi-2/detska-kozmetika-bupi-mate-s-nou-skusenosti/
Veľmi chválim za balenie 500 ml. Pokiaľ by sa našlo riešenie pre tento návrh určite by sme celá rodina prešli na umývanie s Bupi!
Čo sa týka prania na 40°C - používame Batole - tekutý prací prostriedok od českého výrobcu. Sme s ním veľmi spokojní, zatiaľ sme nenašli odvahu skúšať niečo iné. Máte podobný recept?
Na pranie bieleho prádla na 60°C (pleny, uteráky, podbraďajzy, posteľné prádlo a pod.) používame mydlový sliz z vlastnej produkcie.
Praci gel-je setrny a pekne vonia
detske mydlo a tekuty praci prostriedok. Mydlo nevysusuje kozu. Praci prostriedok pekne vonia.
Moje deti si priam zamilovali umyvaciu penu a mydlo puzivame od narodenia.
jednoznačne umývacia pena 🙂
Mydlo to je s nami od narodenia 😊
Umyvacia pena 😎 😎
@michaela_bupi
Ja som si velmi oblubila to extra soft mydlo v krabicke. Mavali ho v drogerii teta, ale uz niekolko mesiacov som ho bohuzial nikde nenasla. A moj syn ma naj produkt umyvaciu penu. Dokaze ju minut na 3 pouzitia. Bupi je super. Nam to odporucila kozna na atopicku dermatitidu. 🙂
mydlo s lanolínom používame od narodenia všetkých našich detičiek
jednoznačne mydielko - ktoré používame už od malička a nemáme s ním žiadne problémy keďže máme citlivú pokožku 🙂
aj za mna mydielko a sampon na vlasky 👍👍👍
U nás je to "zabacie" mydlo a to všetky druhy.