ahojte maminy,
hľadám nejakú maminu na spoločné kočíkovanie v trnave a vymienanie si skúseností.mám 24 rokov a mám 5 mes. dcérku.moje kamarátky ešte nemajú deti a preto skúšam už aj takouto formou si nájsť nejakú dobrú kamaratku.
Ahoj luciana, ja som z tt aj ked teraz byvam v ba, ale do tt chodime s malou pravidelne. Pojdeme aj buduci tyzden, tak sa mozme stretnut 🙂))
@monuska342 ,@krikina , Ahoj, ja by som sa rada pridala ku kocikovaniu som z Petrzalky 🙂
Hallo nejaka mamulka :((
@luciana157
ahoj... tiez hladam kamaratku na kocikovanie... som priamo z TT a chodim kazdy den kocikovat sama.... mozeme sa stretnut....
ahooj , ja som tiez z Trnavy 🙂
ahojte... tak opat sa tu ozyvam sama... ozaj sa nenajde nikto na kocikovanie?
Hallo nejaká mamicka z tt ;))))
@natyadko ahoj a kde byvate?
monuska342 ahoj ;) ja bývam na Lincianskej ;)
ahojte maminky, my tiež chodievame väčšinou samé, kamošky majú mladšie alebo staršie a nevyhovujú nám rovnaké časy 😅
niekto z Druzby? a okolie mam 9 mesacnu dceru
Ahooj aj ja sa chcem pridat a najst si nejaku kamosku na kocikovanie ak tu taka nejake je z tt alebo okolia 🙂
Ahojte baby, my sme sa tiež prisťahovali cca pred 3 mesiacmi, tiež tu nikoho okrem švagrinej nepoznám a rada by som si pokecala s maminami, ktoré majú detičky v podobnom veku, prípadne aj kamarátku na pokec o všetkom. Chodíme sem tam aj do MC na Okružnej, ale nerada sa vnucujem a maminy, ktoré tam chodia častejšie už majú svoje skupinky. Mám 29 rokov a 18 mesačnú Lucku, bývame na Tehelnej. Na veku nezáleží,ak by ste mali niekto záujem stretnúť sa a boli tu niekde poblíž budem veľmi rada. Som zo stredného Slovenska okres Lučenec.
ahojte , mam 2,5 rocnu malu , je tu niekdo TT, budem rada
@janette333 ahoj ja mam 2,5 rocneho syna ak mas este zaujem tak sa ozvy 🙂
@monuska342 ahoj a kde to byvate,,, nemas tu inzeraty pripadne fotky
@janette333 mi byvame na podjavorinskej mam tu aj fotky 🙂
@monuska342 aj my sme na podjavorinskej , sme podnajme
fakt?tak to by sme mohli chodit spolu von ked sme tak blizko
ahojte maminky ak sa nudite a nemate s kym ist kocikovat tak sa ozvyte zhanam neaku kamosku na spolocne kocikovanie 🙂