Aká je posledná nová vec, ktorú vaše dieťatko dokázalo? Podeľte sa s nami o jeho posledný úspech. 🙂
Mamičky, napíšte nám, aký bol posledný objav vášho dieťatka, a zúčastnite sa na súťaži o Nutrilon 4 Profutura 800 g! 4 autorov najoriginálnejších príspevkov odmení odborná porota batoľacím mliekom Nutrilon 4 Profutura. Súťaž trvá od 12. 7. do polnoci 16. 7. Mená výhercov budú zverejnené do 5 pracovných dní od ukončenia súťaže na našom blogu. Jediné, čo stačí urobiť, je vložiť príspevok do súťažného fóra. Tešíme sa na objavy vašich najmenších. 🙂
Pravidlá súťaže nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/blog/miriam_nutrilon/article/statut-a-pravidla-2-sutaze-dni-so-znac-zkv9zn/
Potravina na osobitné výživové účely. Dojčenie je najprirodzenejší spôsob výživy dojčiat. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a webových stránkach www.nutriklub.sk. Do súťaže nemôžu byť zaradene fotky detí s počiatočnými mliekami.
Krásny den , stále je niečo nove , aj to by nemusela 🙂 že nebojí sa chytit včielku a skončí to velkym plačom .. vidí papier , dá ho do koša a zatlieska si , jasne aj my jej 🙂))) je toho vela , no musela som ... a k tomu zavrie na seba dvere kričí mamáá mamáá 🙂))) A čo je na tom ak vidí babku , tiež nanu kričí mamáá 🙂
Mam doma 1r lásku , moje všetko 🙂 neposedí ani minutku
Moj ma sice len 2mesiace cize este toho velmi vela neobjavil no objavil ze rucicky sa daju jest ☺no rozhodne niesu take dobre ako nutrilon profutura ktory papame. Takze ked zisti ze nic z ruciciek nebude tiect spusti reeev a vtedy vie ze bude nieco ovela lepsie 😂
Patrik ma 3aj pol roka a nova vec u nas je rozpravanie takze sa smejeme na nom kazdy den lebo perli jedna radost :D hocico povie vsetko je krasne a zaroven smiesne kedze sa velmi snazi a tesi sa z toho ze uz sa mu jazyk rozviazal 🙂 Lianka ma skoro 7mesiacov a novinky mame kazdy den, najnovsia novinka je ked Patko vyplazi jazyk a urobi akoze prrrrrr tak ze mu slinky spliechaju z obyvacky az do kuchyne tak ho Lianka zopakuje su roztomili 🙂 a ja sa najviac tesim novinke ze Lianka ked ma uvidi dviha rucky ze chce ist hoppa je to uzasne 🙂 tie decka nam tak rychlo rastu ze mi je tazke priznat si ako rychlo starneme 😀 no je to tak :D
náš synček sa naučil pri hre - stavaní lega a drevených kociek rozpoznávať farby, je úžasné, keď si postaví z jednej farby napr. "zenený" komín alebo poskladá celý "modý" domček 🙂 a my sa všetci tešíme a tlieskame mu 🙂
Náš Marcus je veľký šinter,ale aj veľký šikovníķ a prekvapuje ma každý deň... najprv bol problém so šerblikom,ale teraz už chodí sám od seba a teší sa z toho a my s ním ,ďa!ej som si zaumienila , že ho naučím bicyklovať,tak chodíme každý deň trošku bicyklovať a môj synček to zobral tak vážne, že minule zo sna bľabotal "krútim , krútim....bicyklujem" 😂😂😂 a ešte na dvore máme bazén a voda je jeho živel , takže by sa kúpal non-stop a k zdravému vývoju nám pomáha aj Nutrilon Profutura, ktorý mu kupujem od malička , ďakujeme zaň 😘
No tak naša posledná vec,z ktorej sa všetci tešili,bola včera,ked nás náš 2,5r synček potešil tým,ze sa konečne prvýkrát vykakal do záchoda😊😁🙌
Dcérka (22 mesiacov) objavila krásu hracieho nočníka. Cikáme a kakáme jedine do neho. Obrovská radosť sa nedá ani popísať : :D
Deti už od svojho narodenia dokazujú nám rodičom, že ich máme. Prvý úsmev, stisk ruky, lozenie, prvé krôčiky, Tieto sú najkrajšie momenty všetkých nás mamičiek a to už aj kvôli tomu, že ich môžeme prežívať spolu s nimi. Toto je najkrajšia dovolenka. Staršia dcérka má už 5 rokov. Tá už dokazuje, že vie byť aj samostatná. Menšia má 18 mesiacov. Tá zas teraz objavila diaľkový ovládač a dokáže vypnúť aj zapnúť televízor. Takže ovládať má teraz u nás patričné miesto na vyvýšenom mieste .... mimo dosah. A keďže v neposlednom rade fičíme na Spievankovo a Fíha Tralala namiesto vrtenia zadom pridali sme do tanca kopaaaaa pohybov, dva kroky dopredu dva kroky dozadu, popritom tlieskame a sa točíme a mamka s ockom pochvaľujú.
My sme v poslednom čase prepadli číslam a písmenám 🙂 Takže počítame všetko čo vidíme na prechádzke, doma stále píšem čísla a blška ich ukazuje na prštekoch. Hehe a "čitame" písmená ktoré poznáme v nápisoch v obchode. Okrem toho sme objavili čaro chodenia po šikmých polochách, takže v meste už poznáme všetky bezbarierové vstupy 🙂
Nasa jelka 2,5 r. sa sama naposledy naucila piskat. Vypiskuje si kazdy den a po dvoch tyzdnoch co sme boli u babiny bez tata, prisla domov a od radosti, ze je s tatom nie a nie zaspat. Uz aj muz isiel spat a vtedy si zacala vypiskovat, ze nech pocuva co ona vie 🙂
Nasa Taša sa tento tyzden naucila nove slovicka ,pači, diki a pošim pouzit v spravnom case. Dalsie nove zvieratka ako papagaj, vlk. konecne si vie.sama obut papucky so suchym zipsom, ziadne slapky. 😊 proste ona nas prekvapuje kazdym dnom.
V posledných dňoch toho náš malý poklad zvládol toľko až tomu sama nemôžem uveriť. Máme za sebou odplienkovanie, začala sama spať vo svojej izbičke, odmieta aby ju niekto krmil, chce jesť už len sama a na počudovanie jej to ide aj celkom dobre. Každý deň jej do slovnej zásoby pribudnú nové slovíčka a si začína pospevovať pesničky. Obdivujem ju ako to všetko krásne zvláda, je to moje slniečko 🙂 🙂 🙂
Moj chlapciatko Filipko 2,5 r sa naucil za 15 minut jazdit na cykloodrazadle a mal s toho neskutocnu radost ani domou som ho nevedela dostat
Tak nas Filipko prave dnes zacal chodit! Dnes ma presne 11 mesiacov. Normalne urobil 4 seriozne kroky. Nemozem tomu uverit, kde je to moje malinkate babatko? A ja trapka, tu teraz ronim krkodilie slzy, aka som hrda na nasho chlapceka 💖💖💖
nasa slecna ma rok a pol a konecne zacala pomalicky rozpravat a opakovat slova po mne. ttesim sa z toho. cez vikend zacala aj na odrazatku skusat. bolo to len na par minut ale tak si vravim, ze aj ritula si musi zvyknutttt na sedadlo 🙂 🙂 🙂
Naša Hanička (5 mes.) práve objavila, že palčeky na nohách sa dajú ožužlávať v pusinke miesto rúčiek 🙂
Náš drobec vyliezol po 1x na stoličku a takmer spôsobil infarkt svojím rodičom 🙂
Mojej 10 mesačnej princezničke som kúpila nočníček, ktorý je vraj od 18 mesiačikov. Len zo zvedavosti sme ju ráno naň posadili a udial sa zázrak. Druhý deň zase. Používame ho už 3 týždne a doteraz možno 2 krát, čo sa doň nevykakala. Je ako švajčiarske hodinky. Každé ráno presne v tú istú hodinu. Nič sme ju učiť nemuseli. Sme z toho nadšení, ako ľahko to šlo. Máme aj fotku... 🙂 /neviem, čo na to povedia vo foto štúdiu, keď si ju dáme vyvolať... 🙂/
A keď je potreba vykonaná, tak nám zatrúbi, aby sme ju už vyzdvihli.
Podotýkam, že nám ešte nechodí. Náš teraz už 11 mesačný pokladík. ľúbime ju veľmi.
Mam doma 2r 9 mesiacov dcerku Vaneska a NOVA vec ktoru sa naucila tento tyzden je hojdat sa sama teda staci ked ju rozhupem a uz kopka nohami sama a hojda ked nahodou pozabudnem sila zvyku 😉 a chcem ju hojdat zacne na mna na cele ihrisko kricat " mamaaaa ja sama ja velka uz" 🙈🙉 tiez ale kazdym dnom prekvapuje svojimi hlaskami usta sa jej nezavru od rana do vecera ❤️🙊