Ahojte, zaujima ma, ci mate kazde dieta inej povahy alebo mate deti, ktore su si dost podobne?ci boli odmalicka kludne alebo placlive a tak... Iba tak pre zaujimavost.. viem, ze je to velmi individualne..
Vidim podobnosti ale kazde je ine. Mam ch,d,ch. Chlapci boli od narodenia pokojnejsi. Viac som im rozumela. Som zvedava,ci bude 4te... a ci bude este dievca.. pretoze na to mohli vplyvat aj ine faktory. Inac kazdeho zaujima od mala nieco ine ale aj rovnake. Ine jedla preferuju. Inac reaguju. Kazde je ine. ;)
Ano a to aj povahou aj vyzorom.
2deti a dost rozdielne povahovo...
urcite su odlisni ( moje na 100%) zatial co prva prevrieskala snad prve 2 roky, nikam sa s nou nedalo, neznasala nic okrem domu a ihriska, druhy bol za odmenu uplne slniecko, isiel by s bars kym kazdeho ma rad ( teraz aj starsia ale bala sa dlho ludi) takze vzdy bol a je stale rozdiel
3 deti, najstarsia a najmladsi maju rovnake povahy 🙂 stredna uplne ina povaha
Mám dvoch chlapcov a každý je úplne iný 🙂
Povahovo aj vyzorovo uplne ine
ked sa zamyslim nad surodencami ktorych poznam, tak popravde neviem najst takych ktori by si boli podobni povahovo ani vo vyzore 🤔 skor maju vyzor alebo povahu bud na rodicov alebo na bratrancov a sesternice. To ma moj muz. Je cely otec a maju so sesternicou rovnake crty. Druhy brat je na mamku a treti na postara 😀
ja mam takmer 14 rocnu a 7 mesacnu a uz teraz vidno velke rozdiely. starsia je kludas, vzdy taka bola. mala je taky mini nervacik uz teraz. starsia plakala tak, ze ju do vedlajsej izby ani nebolo pocut, mala reve ako tur, pri otvorenej vetracke ju pocuje cela ulica 🤣
Áno. A to mám 1 vaječné dvojičky 🤭
Ja mám 4 deti, d, d, ch, d a sú medzi nimi podobnosti aj odlišnosti vo výzore aj v povahe. Ako bábo / malé dieťa bol syn jednoznačne najpohodovejší. Uvidíme čo prinesie puberta 😀
Ja mám chlapca a dve dievčence. Sú si dosť podobní výzorom, povahovo ani nie, záľuby majú tiež každý tie svoje. Temperament majú podobný a celkom sa mi podarilo časom zjednotiť aj ich chúťky v stravovaní.
Moji su uplne odlisni. Prvorodeny syn bol urevana hysterka odmalicka, uskriekany, citovo nestabilny.
Druhorodena dcera tazky pohodak, usmievava, nenarocna, spokojna, ticha. Ale podobaju sa na seba vyzorovo.
@birika máme to rovnako, len my máme 3 chlapcov, najstarší s najmladším total pohodaci, stredný hlučný a náročný od mala
A môže mať niekto každé dieťa rovnaké?
Ako bábätka úplne odlišne vo všetkom. Jedinú vec ktorú mali spoločnú bolo bezproblémové jedenie. Ináč ako oheň a voda. Teda mám 4 a 1r. a tu 1r. porovnávam so 4r.
Najprv syn,potom dcera..od babatka obaja uplne odlisni vo vsetkom,vo vyzore aj v narocnosti, starostlivosti,povahe...
Absolútne odlišné
Mame 3 deti a kazde je naozaj aj vyzorovo aj povahovo a charakterovo uplne ine. Takze tri super uzasne originaly ;)
Mám chlapca, dievča a chlapca.. v mnohom sú si podobní a v mnohom totálne odlišní..
Ja mam dievca, chlapca, chlapca a dalsie dievca cakam. Chlapci boli ako babatka ovela kludnejsi, naozaj to bola malina s nimi..dcera ta uz v porodnici revala nonstop, strasne nervne babatko bola, aj neskor katastrofa, az okolo 3r. skrotla..chlapci v tomto veku este len zacali diviet a trva im to doteraz 😅..vsetci 3 mali extremne vyrazne obdobie vzdoru, su nejedaci, velmi priebojni vsetci..ja vidim vela spolocnych znakov..okrem zodpovednosti - tu ma zatial len dcera 🙂
Mam 3 dcery,kazda ina,vyzorom,aj povahou.Kazda je original a jedinecna.(a dokonala❤️)
My sme 4 surodenci a tiez sme rozdielni v mnohom a mame malicko spolocneho
Ano, povahovo, aj vyzorovo, paradoxne ti, co sa podobaju vyzorovo, tak su uplne ine povahy
My máme 3 chlapcov a každý je povahovo úplne iny 🙂
Uplne odlisny...ako nebo a zem. Syn prevrieskal prvy rok, neznasa mäso, skolu, nema rad futbal ale je uplne samostatny a dokaze aj ako male dieta dokazal sa hodiny sam hrat. Dcera prespala prvy rok, miluje mäso, poctiva v skole a hra profesionalne futbal. Neznasa byt sama a vyzaduje 24 h pozornost. Tych prikladov by som dokazala vymenovat desiatky.
3ks. Kazde ine. Aj vyzorom aj povahou.
Ja mam len jedno, ale keď pozriem na brata, alebo súrodencov mojej mamy, kazdy je iný, dokonca aj strýkovi čo sú dvojčatá. Teda co sa povahy týka, kazdy z nich je originál, spoločne majú veľmi málo. Asi tak ako ja s bratom.