Týždňové bábo spí aj 5 hodín

vasjar
12. jún 2021

Je normálne keď 1 týždňové babo spi aj 5 hodín?

pininka1
12. jún 2021

Jasne, uzivaj si to, maloktrora mame take stastie.

felicita027
12. jún 2021

Áno, bábätká nie sú stroje každé je iné niektoré sa budia každú hodinu iné každé 2,3,4,5...

monique89
12. jún 2021

jasne 🙂 je to super...

zuzki1
12. jún 2021

@vasjar ak ho netreba budiť na papanie tak ho nebuď , nech si pospi , naša ma síce 1,5roka ale tiež dnes spala dlhšie ako obycajne a teraz poobede tiež

vasjar
autor
12. jún 2021

Tak lebo v nemocnici mi vraveli, že každé 3 hodiny ho mam budiť a dat mu napapať. Ale mne je ťažké ho budiť keď tak sladko spi

lenicka777
12. jún 2021

@vasjar nieeee určite nebud nechaj spinkať kolko chce 🙂

elizabet173
12. jún 2021

@vasjar tvoje dieťatko malo nízku pôrodnú hmotnosť? Inak nechápem, v ktorej nemocnici ti to mohli radiť. Nikdy som dieťa nebudila

sruma
12. jún 2021

Moj maly ked sa narodil aj 7 hodin vkuse. Ano hovoria budit. Ja som nebudila a ani nebudim, ma 4m. Mliecko dobehne cez den.

lenicka777
12. jún 2021

@sruma ani ja som nikdy nebudila 🙂

sardinka32
12. jún 2021

Uzivaj si tento stav...nemusi to trvat dlho...teda u nas netrvalo...mam dvojtyzdnove babo a uz sa budieva co hodinu - dve...prvy tyzden spal aj mne 5 -6 hodin v kuse. A ja by som ho nebudila...byť Tebou. Rezim si budes budovat, ked bude vacsi.

petrisa213
12. jún 2021

@elizabet173 vo veľa nemocniciach tak stále hovoria 🙈 aj naša pediatricka mi kázala budiť na papanie a potom mi vôbec nechcel spat. Za celý deň 2 hodiny 🙈 odvtedy som deti v živote už nebudila 🙏

lenicka777
12. jún 2021

@petrisa213 ja nechápem prečo to kazu v každej nemocnici kazali to aj mne ale nikdy som to nerobila podla mna babo vie kedy je hladné a vypýta si

livka283
12. jún 2021

@vasjar áno je to v pohode a na kŕmenie som ho nikdy nebudila ,od 6tt mi spí celú noc a ani vo sne mi nenapadne ho budiť 😀

petrisa213
12. jún 2021

@lenicka777 ja si tiež myslím ze samo sa nastaví na nejaký režim. Môj prvý syn bol schopný prvé týždne spat aj 6-7 hodín a nechala som ho. Dodnes sú aj so sestrou veľmi dobrý spáči 🙏

poslednepogo
12. jún 2021

@vasjar áno, mne pár krát tak spal aj keď mal 2 mesiace

linda117
12. jún 2021

Je to normalne 🙂 mne dcerka asi do polroka prespala celu noc bez jedineho zobudenia. A k tomu budeniu na papanie, ja som budila prve tyzdne kvoli tomu ze mala silnu zltacku plus mne sa tazsie rozbiehalo mlieko. Ale ked sa to ustalilo, uz som nebudila

elizabet173
12. jún 2021

@linda117 mne prespal noc od štyroch týždňov, tiež bez jediného zobudenia, plne kojený, bola by som na hlavu padnutá, keby som ho budila

elizabet173
12. jún 2021

@petrisa213 to som prekvapená, myslela som, že dieťa má dostať jesť vtedy, kedy potrebuje, kedy si samé vypýta a nie kedy ukazujú hodiny. Myslím dieťa s dobrou pôrodnou hmotnosťou.

brigib
12. jún 2021

@vasjar netreba ibakebymalo žltačku

vasjar
autor
12. jún 2021

No môj ma slabú žltačku, ale aj keď je niekedy hore tak nechce veľmi cucat z prsníka

miadi
12. jún 2021

@elizabet173 hovoria to vsade 🙄Ja som s malym musela ostat po porode jednu noc v nemocnici koli mojmu tlaku.. a normalne mi dali este aj zapisnik a pero ze mam ho kojit kazde 3h alebo viac a zapisovat cas ze o kolkej a ako dlho bol kojeny no otras , netreba budit jedine ked maju nizku vahu zltacku alebo nepriberaju. Ja som nikdy nebudila ,,

luccija
12. jún 2021

@vasjar zo zltacky moze byt spave dieta, ale preco ho chces budit?ved daj mu v spanku prso a uvidis moja sa vacsinou najedla a spala dalej, treba aj kvoli teplu tektiny

ledgerka
12. jún 2021

Moj prespal v tom veku 6-7 hodin v kuse. Ako 2 mesacny potiahol aj 9 hodin. Nikdy som ho kvoli jedlu nebudila.

diablikovci
12. jún 2021

Fu.. super. Môj sa budil každé dve hodiny a bol presný!! Aj vtedy keď bol na umelom mlieku. Tak bolo cca do pol roka. A tiež do 3,5 roka chcel piť v noci mlieko a Sunar pil do 4,5 roka.

luccija
12. jún 2021

@vasjar robi sa to aj kvoli hypoglykemii moja mala v porodnici tras bola slabsi jedak a lekarka mi vynadala, ze som mala v noci budit a krmit... aj kvoli mlieku nech sa dobre rozbehne laktacia castejsie prikladat.

vasjar
autor
12. jún 2021

@luccija
@luccija no tak mi povedali v nemocnici

vasjar
autor
12. jún 2021

@ledgerka a mal váhu v poriadku.?

ledgerka
12. jún 2021

@vasjar ano, narodil sa s 3100g a potom pekne priberal.

simca06022011
12. jún 2021

Ak ti prospieva a Priberá tak ho nechaj spat. My sme kŕmili um každé 4h, v noci som nebudila vôbec.

Čítam ze žltačka.. To mala aj moja a vôbec nechcela ťahať, čiže my sme prešli na um. Lebo tekutiny potrebuje, jest potrebuje.. Vôbec nepotrebovala jest. Budili sme ju ale v nemocnici tak raz za 4h, potom keď nás pustili už nie... Iba cez deň a v noci spala.

luccija
12. jún 2021

@vasjar co, ze budit?budit netreba, ale dat jest,🙂naco by si budila tak male dieta.Ale viem, ze lekari nemaji radi, ked dieta tak dlho spi.Ja som bezne isla vecer spat a vedela som, ze napriklad o hodinu by mala jest, tak som jej dala skor a ani sa nezobudila