Je normálne keď 1 týždňové babo spi aj 5 hodín?
Áno, bábätká nie sú stroje každé je iné niektoré sa budia každú hodinu iné každé 2,3,4,5...
jasne 🙂 je to super...
Tak lebo v nemocnici mi vraveli, že každé 3 hodiny ho mam budiť a dat mu napapať. Ale mne je ťažké ho budiť keď tak sladko spi
@vasjar nieeee určite nebud nechaj spinkať kolko chce 🙂
@vasjar tvoje dieťatko malo nízku pôrodnú hmotnosť? Inak nechápem, v ktorej nemocnici ti to mohli radiť. Nikdy som dieťa nebudila
Moj maly ked sa narodil aj 7 hodin vkuse. Ano hovoria budit. Ja som nebudila a ani nebudim, ma 4m. Mliecko dobehne cez den.
@sruma ani ja som nikdy nebudila 🙂
Uzivaj si tento stav...nemusi to trvat dlho...teda u nas netrvalo...mam dvojtyzdnove babo a uz sa budieva co hodinu - dve...prvy tyzden spal aj mne 5 -6 hodin v kuse. A ja by som ho nebudila...byť Tebou. Rezim si budes budovat, ked bude vacsi.
@elizabet173 vo veľa nemocniciach tak stále hovoria 🙈 aj naša pediatricka mi kázala budiť na papanie a potom mi vôbec nechcel spat. Za celý deň 2 hodiny 🙈 odvtedy som deti v živote už nebudila 🙏
@petrisa213 ja nechápem prečo to kazu v každej nemocnici kazali to aj mne ale nikdy som to nerobila podla mna babo vie kedy je hladné a vypýta si
@lenicka777 ja si tiež myslím ze samo sa nastaví na nejaký režim. Môj prvý syn bol schopný prvé týždne spat aj 6-7 hodín a nechala som ho. Dodnes sú aj so sestrou veľmi dobrý spáči 🙏
@vasjar áno, mne pár krát tak spal aj keď mal 2 mesiace
Je to normalne 🙂 mne dcerka asi do polroka prespala celu noc bez jedineho zobudenia. A k tomu budeniu na papanie, ja som budila prve tyzdne kvoli tomu ze mala silnu zltacku plus mne sa tazsie rozbiehalo mlieko. Ale ked sa to ustalilo, uz som nebudila
@linda117 mne prespal noc od štyroch týždňov, tiež bez jediného zobudenia, plne kojený, bola by som na hlavu padnutá, keby som ho budila
@petrisa213 to som prekvapená, myslela som, že dieťa má dostať jesť vtedy, kedy potrebuje, kedy si samé vypýta a nie kedy ukazujú hodiny. Myslím dieťa s dobrou pôrodnou hmotnosťou.
No môj ma slabú žltačku, ale aj keď je niekedy hore tak nechce veľmi cucat z prsníka
@elizabet173 hovoria to vsade 🙄Ja som s malym musela ostat po porode jednu noc v nemocnici koli mojmu tlaku.. a normalne mi dali este aj zapisnik a pero ze mam ho kojit kazde 3h alebo viac a zapisovat cas ze o kolkej a ako dlho bol kojeny no otras , netreba budit jedine ked maju nizku vahu zltacku alebo nepriberaju. Ja som nikdy nebudila ,,
Moj prespal v tom veku 6-7 hodin v kuse. Ako 2 mesacny potiahol aj 9 hodin. Nikdy som ho kvoli jedlu nebudila.
Fu.. super. Môj sa budil každé dve hodiny a bol presný!! Aj vtedy keď bol na umelom mlieku. Tak bolo cca do pol roka. A tiež do 3,5 roka chcel piť v noci mlieko a Sunar pil do 4,5 roka.
Ak ti prospieva a Priberá tak ho nechaj spat. My sme kŕmili um každé 4h, v noci som nebudila vôbec.
Čítam ze žltačka.. To mala aj moja a vôbec nechcela ťahať, čiže my sme prešli na um. Lebo tekutiny potrebuje, jest potrebuje.. Vôbec nepotrebovala jest. Budili sme ju ale v nemocnici tak raz za 4h, potom keď nás pustili už nie... Iba cez deň a v noci spala.
Jasne, uzivaj si to, maloktrora mame take stastie.