Caute, neviete preco pepco oblecko nesmie do susicky? Preco sa zmrskne? Nekukla som listok a dala s ostatnym pradlom a zmrsklo sa mi to. Pepco som kupila poprve, nenapadlo ma to pozerat, oblecko kupujem hm, next, reserved, lindex,... vsetko davam do susicky a nikdy sa mi toto nestalo.
Da sa to nejak natiahnut? Ak nie, tak odteraz to mozem susit v sucicke ked uz je to zmrsknute? Ci sa to bude furt zmensovat?
vdaka
Veci z pepca pre bábätká suším normálne a nikdy sa nezmenšilo...ak sa ti to zmenšilo na pôvodnú veľkosť to už nenatiahneš ale už sa ti to ani nezmenší pri ďalšom sušeni
@veronikaszabova ani ja ale isla som tam po take auticko co mrnus videl u kamosky a chcel a peknucke bavlnene bodycka tam mali tak som ich vzala a teda uvidim ci ich vobec oblecie este.
Ja som tak kupila tricko pre syna 116, zo susicky som vytiahla tricko na synovca, ktory nosi 98/104 🙂
zmensuje sa vzdy, kupujem o cislo vacsie a po suseni je eno nuno 🙂 po prvom suseni sa uz viac nezmensuje, ostava stabilne mensie 🙂
Tak nie je to az taka kvalita, asi vedia preco ich neodporucaju do susicky. Ved to stoji par korun, tak ako pisem netreba sa cudovat
A ako by si to prosimta chcela natiahnut do povodneho stavu ? 😅 Prepac , ale strasne mi je to smiesne ked si predstavim , ako to vrukach natahujes v snahe vratit to do povodnej velkosti 😅.. ale nic v zlom ;) 🤗 p.s: tiez sa mi uz podarilo v susicke par veci zrazit ;) ale uz som ich nenatahovala :D ..
@slamka555 napadlo ma to natiahnut na zehl. dosku a prezehlit, prip. znovu to oprat 😂😂😂 to len taka odveci uvaha ked som na to pozerala hned ako som to vytiahla 🤦😂
Do kelu, dnes som tam nakupila jednu tasku oblecenia. Keby viem, kupim rovno o cislo vacsie 😨 Nedaju sa susit ani na nizsej teplote? Vzdy sa scvrknu?
mohlo by pomoct dat do teplej vody s avivazou, potom v rukach vykrucat, ponatahovat a tak dat vysusit na vzduchu.
Sprdne sa to preto, ze je to shit...ale ako pisu baby, treba kupovat o cislo-dve vacsie...tiez tam kupujem, povacsine veci na doma, co u nas idu jak teple rozky, furt obabrane...ale rovnako je to aj s vecami z tesca a niektore z kiku...
Ja som celkovo nespokojná s pepco oblečením až sa mi to ťažko píše pretože ceny majú úžasné. Proste stačí ze to vyperiem a je to natiahnuté no hrôza. Ale aj tak tam nakupujem. Podľa mňa Lidl shop je super krásne veci držia aj keď ich 100x periem
Aj vcera som malej kupila pepco tricka a vyprala a ususila a nic sa nezbehlo :D Vlasnte ja tam kupujem iba ak nejake leginy a tricka a NIKDY sa mi nic nezbehlo, tak neviem.. asi som divna :D Mozno susickou, moja ma senzor na vlhkost a nevysusi mi to pradlo tak, aby sa zbehlo.. susim na bavlna programe.
@simca06022011 tak sme divné dve.... Tiež sa mi nikdy nič nezbehlo ... Ale je rozdiel sušiť a sušiť... Predsa len tých možností na sušenie je väčšinou na práčke/sušičke viac..
Mne sa nikdy nič nezbehlo, máme rifle, mikiny, leginy, tričká....a všetko je v pohode. Práve včera som nakúpila nové veci, vyprala a vysušila a nič sa nezbehlo.
@veronikasa @emiliamilka baby prosim vas a na akom programe ste to susili? Viete aj na akej teplote sa to susilo? Dakujem 🙂
Lebo su nekvalitne a po ususeni susicke sa zmensia dve cisla.ale celkovo by som davala do susicky len uteraky,postelne pradlo a ponozky.
Bezne tam decka kupujem veci na dvor, teda na nicenie... a vsetko supem do susicky hlava nehlava, skor sa mi zbehlo par veci z f&f, z pepca nic, dokonca aj obrazky zostali pekne farebne aj nazehlovacky su nedotknute.
ja kupujem v Pepcu o cislo vacsie, tak su okej. Ich obrazky sa ale tiez zvyknu pokazit v susicke, aj ked su prevratene. Inak muzovi sa raz zrazili nohavice (nevsimla som si ich, ked dom prehadzovala pradlo z pracky) boli dost drahe a jeho oblubene, tak som skusila podla navodov namocit do avivaze a potom som natahovala, najskor sama, potom aj s nim cez celu chodbu a su znova nositelne 🙂
No tu ani nejde o tu susicku, ja sijem doma sem tam veci, oblecenie, ale vopred novu latku vyzrazam, teda operiem, ona sa normalne zrazi, to je vlastnost bavlny, ci je to platno alebo uplet. A oni pred sitim toto urcite nerobia a zrazi sa potom po oprati hotove oblecenie a este sa pretocia svy sa trickach, ze to clovek nevie ani poskladat. Mnou usite drzia tvar a velkost a stale su svy tam, kde maju byt. Aktualna fotka, kupene boli rovnake tie teplaky (balenie 2 ks spolu), tmave su neoprate a svetle raz oprate, susene normlane na susiaku bez susicky. Neviem, co by susicka s tym este dorobila, tu nemam. Synovi su ltt, takze ak Pepco, tak minimalne o cislo vacsie...
lebo je nekvalitné, my sme dostali odtiaľ asi 3 veci a neprežili v pôvodnom stave ani pranie, nie to ešte sušičku 😀
Ja som veci z Pepca vyprala na 60tke, vsetky vysusene v susicke, ani jedna vec sa mi nescvrkla 🤔
@slamka555 ano normalne rukami.Pravidelne tak natahujem leginy dceram,ked ich vytiahnem zo susicky a pomaha to
niektori vyrobcovia siju z vopred vyzrazanych materialov, ini si tento krok v ramci znizovania nakladov usetria.
@vikusjk pustím bavlna Eco ako na všetko, ale netuším na aké stupne to suší ani nič podobné. Neviem či si to neupravuje počas sušenia 🤷
No mne sa v susicke zrazí všetko čo je z bavlny a je jedno aká značka..H&M už nekupujem ..to je snáď horšia kvalita ako Pepco..
Pepco Kik Takko, fast fashion, lacne nekvalitne veci, plne chemikalii, site bohvie kde a za akych podmienok. Treba to brat do uvahy.
@marianeta tak používaš zlý program. Mne sa nikdy v živote nič nezrazilo, okrem prvého sušenia chlapov ch košieľ a bol to môj problém 😂 zlý program
Preto lebo je to najnekvalitnejší tovar.
Prave preto nekupujem v Pepco veci. Som zvyknuta vsetko hadzat do susicky a od nich sa vsetko zmensuje 🙂
Teraz uz s tym nic neurobis.