Prečo nemôžu Pepco veci do sušičky?

9. sep 2020

Caute, neviete preco pepco oblecko nesmie do susicky? Preco sa zmrskne? Nekukla som listok a dala s ostatnym pradlom a zmrsklo sa mi to. Pepco som kupila poprve, nenapadlo ma to pozerat, oblecko kupujem hm, next, reserved, lindex,... vsetko davam do susicky a nikdy sa mi toto nestalo.
Da sa to nejak natiahnut? Ak nie, tak odteraz to mozem susit v sucicke ked uz je to zmrsknute? Ci sa to bude furt zmensovat?
vdaka

veronikaszabova
9. sep 2020

Prave preto nekupujem v Pepco veci. Som zvyknuta vsetko hadzat do susicky a od nich sa vsetko zmensuje 🙂
Teraz uz s tym nic neurobis.

emiliamilka
9. sep 2020

Veci z pepca pre bábätká suším normálne a nikdy sa nezmenšilo...ak sa ti to zmenšilo na pôvodnú veľkosť to už nenatiahneš ale už sa ti to ani nezmenší pri ďalšom sušeni

autor
9. sep 2020

@veronikaszabova ani ja ale isla som tam po take auticko co mrnus videl u kamosky a chcel a peknucke bavlnene bodycka tam mali tak som ich vzala a teda uvidim ci ich vobec oblecie este.

veronikaszabova
9. sep 2020

Ja som tak kupila tricko pre syna 116, zo susicky som vytiahla tricko na synovca, ktory nosi 98/104 🙂

danieli
9. sep 2020

zmensuje sa vzdy, kupujem o cislo vacsie a po suseni je eno nuno 🙂 po prvom suseni sa uz viac nezmensuje, ostava stabilne mensie 🙂

zuzzuzi909
9. sep 2020

Tak nie je to az taka kvalita, asi vedia preco ich neodporucaju do susicky. Ved to stoji par korun, tak ako pisem netreba sa cudovat

slamka555
9. sep 2020

A ako by si to prosimta chcela natiahnut do povodneho stavu ? 😅 Prepac , ale strasne mi je to smiesne ked si predstavim , ako to vrukach natahujes v snahe vratit to do povodnej velkosti 😅.. ale nic v zlom ;) 🤗 p.s: tiez sa mi uz podarilo v susicke par veci zrazit ;) ale uz som ich nenatahovala :D ..

autor
9. sep 2020

@slamka555 napadlo ma to natiahnut na zehl. dosku a prezehlit, prip. znovu to oprat 😂😂😂 to len taka odveci uvaha ked som na to pozerala hned ako som to vytiahla 🤦😂

vikusjk
9. sep 2020

Do kelu, dnes som tam nakupila jednu tasku oblecenia. Keby viem, kupim rovno o cislo vacsie 😨 Nedaju sa susit ani na nizsej teplote? Vzdy sa scvrknu?

moonlight1210
9. sep 2020

mohlo by pomoct dat do teplej vody s avivazou, potom v rukach vykrucat, ponatahovat a tak dat vysusit na vzduchu.

tinqua
9. sep 2020

Sprdne sa to preto, ze je to shit...ale ako pisu baby, treba kupovat o cislo-dve vacsie...tiez tam kupujem, povacsine veci na doma, co u nas idu jak teple rozky, furt obabrane...ale rovnako je to aj s vecami z tesca a niektore z kiku...

lauriema
9. sep 2020

Ja som celkovo nespokojná s pepco oblečením až sa mi to ťažko píše pretože ceny majú úžasné. Proste stačí ze to vyperiem a je to natiahnuté no hrôza. Ale aj tak tam nakupujem. Podľa mňa Lidl shop je super krásne veci držia aj keď ich 100x periem

simca06022011
9. sep 2020

Aj vcera som malej kupila pepco tricka a vyprala a ususila a nic sa nezbehlo :D Vlasnte ja tam kupujem iba ak nejake leginy a tricka a NIKDY sa mi nic nezbehlo, tak neviem.. asi som divna :D Mozno susickou, moja ma senzor na vlhkost a nevysusi mi to pradlo tak, aby sa zbehlo.. susim na bavlna programe.

emiliamilka
9. sep 2020

@simca06022011 tak sme divné dve.... Tiež sa mi nikdy nič nezbehlo ... Ale je rozdiel sušiť a sušiť... Predsa len tých možností na sušenie je väčšinou na práčke/sušičke viac..

veronikasa
9. sep 2020

Mne sa nikdy nič nezbehlo, máme rifle, mikiny, leginy, tričká....a všetko je v pohode. Práve včera som nakúpila nové veci, vyprala a vysušila a nič sa nezbehlo.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vikusjk
9. sep 2020

@veronikasa @emiliamilka baby prosim vas a na akom programe ste to susili? Viete aj na akej teplote sa to susilo? Dakujem 🙂

lenuliatko84
9. sep 2020

Lebo su nekvalitne a po ususeni susicke sa zmensia dve cisla.ale celkovo by som davala do susicky len uteraky,postelne pradlo a ponozky.

jankalukasova
9. sep 2020

Bezne tam decka kupujem veci na dvor, teda na nicenie... a vsetko supem do susicky hlava nehlava, skor sa mi zbehlo par veci z f&f, z pepca nic, dokonca aj obrazky zostali pekne farebne aj nazehlovacky su nedotknute.

qetka
9. sep 2020

ja kupujem v Pepcu o cislo vacsie, tak su okej. Ich obrazky sa ale tiez zvyknu pokazit v susicke, aj ked su prevratene. Inak muzovi sa raz zrazili nohavice (nevsimla som si ich, ked dom prehadzovala pradlo z pracky) boli dost drahe a jeho oblubene, tak som skusila podla navodov namocit do avivaze a potom som natahovala, najskor sama, potom aj s nim cez celu chodbu a su znova nositelne 🙂

nevenka
9. sep 2020

No tu ani nejde o tu susicku, ja sijem doma sem tam veci, oblecenie, ale vopred novu latku vyzrazam, teda operiem, ona sa normalne zrazi, to je vlastnost bavlny, ci je to platno alebo uplet. A oni pred sitim toto urcite nerobia a zrazi sa potom po oprati hotove oblecenie a este sa pretocia svy sa trickach, ze to clovek nevie ani poskladat. Mnou usite drzia tvar a velkost a stale su svy tam, kde maju byt. Aktualna fotka, kupene boli rovnake tie teplaky (balenie 2 ks spolu), tmave su neoprate a svetle raz oprate, susene normlane na susiaku bez susicky. Neviem, co by susicka s tym este dorobila, tu nemam. Synovi su ltt, takze ak Pepco, tak minimalne o cislo vacsie...

carodejkadorot
9. sep 2020

lebo je nekvalitné, my sme dostali odtiaľ asi 3 veci a neprežili v pôvodnom stave ani pranie, nie to ešte sušičku 😀

zuzka341
9. sep 2020

Ja som veci z Pepca vyprala na 60tke, vsetky vysusene v susicke, ani jedna vec sa mi nescvrkla 🤔

katarinka289
9. sep 2020

@slamka555 ano normalne rukami.Pravidelne tak natahujem leginy dceram,ked ich vytiahnem zo susicky a pomaha to

leuchtturm
9. sep 2020

niektori vyrobcovia siju z vopred vyzrazanych materialov, ini si tento krok v ramci znizovania nakladov usetria.

veronikasa
9. sep 2020

@vikusjk pustím bavlna Eco ako na všetko, ale netuším na aké stupne to suší ani nič podobné. Neviem či si to neupravuje počas sušenia 🤷

marianeta
9. sep 2020

No mne sa v susicke zrazí všetko čo je z bavlny a je jedno aká značka..H&M už nekupujem ..to je snáď horšia kvalita ako Pepco..

mirage
9. sep 2020

Pepco Kik Takko, fast fashion, lacne nekvalitne veci, plne chemikalii, site bohvie kde a za akych podmienok. Treba to brat do uvahy.

simca06022011
9. sep 2020

@marianeta tak používaš zlý program. Mne sa nikdy v živote nič nezrazilo, okrem prvého sušenia chlapov ch košieľ a bol to môj problém 😂 zlý program

stanulienkat
9. sep 2020

Preto lebo je to najnekvalitnejší tovar.